ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پافشاری آمریکا بر استفاده از سوخت‌های فسیلی در کنفرانس اقلیمی سازمان ملل

در آخرین لحظات هیأت آمریکایی در کنفرانس بن، موضوع همایش خود را تغییر داد.کاخ سفید اعلام کرد که کارشناسان آمریکایی مستقل از دولت آمریکا این تصمیم را گرفته‌اند.

بیست‌وسومین کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد نوامبر با شرکت ۲۰۰ کشور جهان تا ۱۷ نوامبر ادامه دارد. قرار بود که دوشنبه ۱۳ نوامبر هیأت آمریکایی در این کنفرانس راه‌هایی برای تولید انرژی‌های جایگزین و پاک را به بحث بگذارد اما موضوع این نشست به مزیت‌های تولید انرژی از طریق نیروگاه‌های اتمی و سوخت‌های فسیلی تغییر کرد. برخی از کارشناسان می‌گویند هیأت آمریکایی به خواست کاخ سفید موضوع این نشست را تغییر داده. کاخ سفید اما در پاسخ به این موضوع سکوت کرده است.

حضور کمرنگ آمریکا در کنفرانس اقلیمی بن

بعد از آنکه سوریه ۸ نوامبر در بیست و سومین کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل در شهر بن آلمان اعلام کرد که به توافق اقلیمی پاریس برای کاهش گازهای گلخانه‌ای می‌پیوندد، آمریکا تنها کشوری‌ست در جامعه جهانی که از پیمان اقلیمی پاریس خارج شده.

قرار بود که هیأت آمریکایی در همایش دوشنبه ۱۳ نوامبر راه‌های تولید انرژی پاک را برسی کنند، اما به گزارش گاردین، در آخرین لحظات موضوع این همایش به مزیت استفاده از نیروگاه‌های اتمی و سوخت‌های فسیلی تغییر کرد. تغییر موضوع این همایش نخستین نشانه پافشاری آمریکا بر تولید انرژی از سوخت‌های فسیلی در کنفرانس اقلیمی بن است.

هیأت آمریکایی هیچگونه توضیحی در این‌باره به رسانه‌ها نداده است. کاخ سفید هم اعلام کرده که هیأت آمریکایی هر طور که صلاح بداند، موضوع همایش را به دلخواه خود تعیین می‌کند.

در کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل در شهر بن آلمان ۲۵ هزار نماینده از سراسر جهان تلاش می‌کنند نقشه راه رسیدن به اهداف تعیین شده در پیمان اقلیمی پاریس را ارائه دهند. در سال ۲۰۱۵، کشورهای جهان در اجلاس پاریس موافقت کردند که دمای کره زمین تا حداکثر ۲ درجه سانتیگراد افزایش یابد که به نظر دانشمندان این ۲ درجه مرز ایمنی است. اگر دمای کره زمین از این میزان فراتر رود، ویرانی حاصل از تغییرات آب و هوایی احتمالاً فاجعه‌بار و برگشت‌ناپذیر خواهد بود.

— BMUB (@bmub) 13. November 2017

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده که ایالات متحده تا ۴ نوامبر۲۰۲۰  از توافق اقلیمی پاریس خارج می‌شود. این کشور بعد از چین بزرگ‌ترین تولیدکننده گازهای گلخانه‌ای در جهان است.

با وجود آنکه ایالات متحده آمریکا از توافق اقلیمی پاریس خارج شده، اما تا نوامبر۲۰۲۰ موظف است به این توافق جهانی پایبند باشد. برای نخستین بار نماینده‌ای از سوی رئیس جمهور آمریکا در در بیست‌وسومین کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد نوامبر حضور ندارد.

در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما غرفه آمریکا در این رویداد جهانی پربیینده و پررونق و بسیار بزرگ بود. در سال جاری اما هیأت آمریکایی به یک اتاق کوچک در بسته که در اغلب اوقات هم کسی در آن به سر نمی‌برد قناعت کرده است.

بیشتر بخوانید -کنفرانس تغییرات اقلیمی بن:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.