ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

عفو بین‌الملل: از هر پنج زن، یکی قربانی آزار جنسی آنلاین است

بر اساس پژوهشی که سازمان عفو بین الملل بر روی بیش از ۴ هزار زن در ۸ کشور انجام داده، عواقب آزار جنسی در شبکه‌های اجتماعی اثرات بلندمدتی در زندگی شخصی زنان دارد،

عکس: آرشیو

پژوهشی که سازمان عفو بین‌الملل انجام داده نشان می‌دهد که آزار جنسی در اینترنت اثرات بلندمدتی بر قربانیان دارد و از هر پنج زن، یکی قربانی آزار جنسی آنلاین می‌شود.

اینترنت می‌تواند فضایی ترسناک و مسموم برای زنان باشد. زن هراسی و آزار جنسی در شبکه‌های اجتماعی حضوری برجسته دارد اما نظرسنجی سازمان عفو بین‌الملل نشان می‌دهد که عواقب این نوع آزارها برای زنان تا چه حد است.

بر اساس پژوهشی که سازمان عفو بین الملل بر روی بیش از چهار هزار زن در هشت کشور غربی انجام داده، از هر پنج زن یک زن آزار جنسی را در اینترنت تجربه کرده است.

اغلب این آزارها در شبکه‌های اجتماعی روی داده است.

نیمی از قربانیان آزار جنسی گفته‌اند که این آزارها کلامی یا سکسیستی بوده و یک چهارم آنها نیز گفته‌اند که تهدیدهای فیزیکی یا سکسی دریافت کرده‌اند.

— AmnestyInternational (@amnesty) 20. November 2017

اغلب این آزارها یعنی در حدود ۶۰ درصد آنها نژادی، سکسیستی، همجنسگراهراسانه یا ترنس‌هراسانه بوده اند.

به گفته عفو بین الملل این آزارها می‌تواند عواقبی بلندمدت برای قربانیان داشته باشد. ۴۱ درصد قربانیان پس از تجربه آزار در اینترنت در زندگی روزمره خود دچار احساس ناامنی شده‌اند و یک نفر از چهار نفر آنها گفته که نسبت به امنیت خانواده خود نگران است.

اغلب این زنان گفته‌اند که در استفاده از اینترنت دچار نگرانی شده‌اند. ۱۷ درصد این زنان گفته‌اند که اطلاعات شخصی و عکس‌های خصوصی آنها در اینترنت قابل دسترسی بوده است.

گرچه کمپین‌هایی در شبکه‌های اجتماعی با هدف مبارزه با آزار جنسی در اینترنت راه افتاده است، برخی می‌گویند که این کمپین‌ها کافی نبوده است. نه توییتر و نه فیس‌بوک، که دو شبکه‌ اجتماعی بسیار مشهورند، هیچ کدام نتوانسته‌اند به حد رضایت بخش با این نوع آزارها مبارزه کنند.

عفو بین‌الملل می‌گوید شبکه‌‌های اجتماعی وظیفه دارند که به حقوق انسانی احترام بگذارند؛ از جمله آزادی بیان. آنها باید این اطمینان را به وجود بیاوند که زنان کاربر شبکه‌های اجتماعی در امنیت و آزادانه از این شبکه‌ها استفاده می‌کنند.

به گفته این سازمان حقوق بشری، مساله دیگر فقدان سیاست‌ها و قوانین لازم برای حمایت از قربانیان آزار جنسی است.

این سازمان از دولت‌ها خواسته تا برای ایجاد قوانین مناسب برای مبارزه با آزارهای جنسی آنلاین بدون محدود کردن آزادی بیان تلاش کنند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.