جانشین فرمانده سپاه پاسداران: در صورت ادامه فشارهای اروپا، برد موشکی را افزایش میدهیم
حسین سلامی در برنامه زنده «نگاه یک» از تلویزیون دولتی ایران با لحنی هشدارآمیز تأکید کرد که تهران بر سر برنامه موشکی بالستیک خود مذاکره نمیکند.
حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران ایران تهدید کرد که تهران در صورت اصرار اروپا بر محدودکردن برنامه موشکی میتواند برد موشکهایش را به بیش از دوهزار کیلومتر، حتی «تا اروپا» افزایش دهد.
حسین سلامی شنبه شب، چهارم آذر در برنامه زنده «نگاه یک» از تلویزیون دولتی ایران با لحنی هشدارآمیز تأکید کرد که تهران بر سر برنامه موشکی بالستیک خود مذاکره نمیکند.
ادعا کرد که تهران علیرغم برخورداری از فناوری ساخت موشک با بردهای بالاتر، برد موشکهایش را به دلایل «راهبردی» دو هزار کیلومتر نگه داشته است.
او خطاب به کشورهای اروپایی گفت: «اگر تا امروز برد موشکهایمان را تا ۲هزار کیلومتر نگه داشتیم، بدلیل نداشتن فناوری نیست... هر عمل ما یک منطق راهبردی دارد؛ تا جایی که تهدید باشد، برد موشکهای ما تا آنجاست.»
جانشین فرمانده سپاه با لحنی هشدارآمیز به احتمال برداشتن «محدودیت برد» در صورت ادامه فشار از سوی کشورهای اروپایی برای محدودکردن برنامه موشکی ایران اشاره کرد و گفت: «تا الان احساس میکردیم اروپا تهدید ما نیست و برد موشکهایمان را تا اروپا افزایش ندادیم، ولی اگر اروپا بخواهد تهدید شود، برد موشکها افزایش مییابد. ما مراعات می کنیم. آنها هم رعایت کنند.»
تمرکز اروپا بر برنامه موشکی ایران پس از رسیدن دونالد ترامپ، رئیسجمهوری اروپا به کاخ سفید افزایش یافت. به خصوص پس از آنکه او از تأیید پایبندی ایران به توافق هستهای سرباز زد و سرنوشت آن را به کنگره کشورش سپرد.
ایران در آغاز ریاستجمهوری ترامپ نخستین آزمایش موشکی جنجالی را انجام داد؛ آزمایشی که باعث شد واشنگتن تهران را رسما «زیر ذرهبین» قرار دهد. پس از آن، آزمایش موشک ماهوارهبر سیمرغ نیز فرانسه، بریتانیا، آلمان را در محکومکردن ایران کنار ایالات متحده قرار داد.
حسن روحانی این آزمایش را حاصل برجام خواند و کشورهای غربی ناقض آن.
به گفته چهار کشور غربی، پرتاب این موشک نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل بودهاست. ایران پرتاب موشک ماهوارهبر غیرنظامی را نقض این قطعنامه نمیداند.
آخرین آزمایش موشکی ایران که با انتقاد شدید کشورهای اروپایی در کنار آمریکا همراه شد، آزمایش موشک بالستیک خرمشهر در ۳۱ شهریورماه بود.
امانوئل مکرون، رئیسجمهوری فرانسه ۹ نوامبر در سفری غیرمنتظره به عربستان پیشنهاد داد که مذاکراتی مانند «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) درباره برنامه موشکی ایران انجام شود و اگر لازم بود با اعمال تحریمهای اقتصادی علیه ایران این مذاکرات ادامه یابد و به نتیجهای برسد که حاصل آن ایجاد تعادل در منطقه خاورمیانه باشد.
این سخنان او با واکنش تند ایران رویارو شد.
«شلیک موشک از یمن به ریاض یک پیام راهبردی است»
جانشین فرمانده سپاه ایران در گفتوگوی تلویزیونی شنبهشب خود به انتقاد از مداخله عربستان در لبنان و یمن پرداخت و این کشور را به داشتن «عطش قدرتطلبی» متهم کرد.
این مقام ارشد نظامی ایران شلیک موشک از یمن به ریاض را «یک پیام راهبردی» درباره «تغییر موازنه قدرت به نفع یمن» خواند.
عربستان نیز در رقابت منطقهای با ایران به یکی از منتقدان جدی برنامه موشکی این کشور بدل شده. بهویژه پس از آنکه گروه شیعی حوثیها در یمن که کنترل دولت در صنعا، پایتخت این کشور را در دست دارد، چهارم نوامبر یک موشک بالستیک به سوی ریاض شلیک کرد. آمریکا و عربستان ادعا کردند که ایران تأمینکننده این موشک بوده است.
سلامی در عین حال ارسال موشک از ایران به یمن را بار دیگر تکذیب کرد و مدعی شد که «یمنیها در یکجهش علمی، دقت و برد موشکهایشان را بهقدری بالا بردند که علی رغم فعالشدن همه پاتریوتها به محل اصابت کردند.» پاتریوت نام یک سیستم دفاع ضدموشکی ساخت آمریکا است. این سیستم دفاعی توانست موشک حوثیها را پیش از اصابت به هدف نابود کند.
روز گذشته کاخ سفید نیز در بیانیهای از آنچه «مداخله ایران در یمن» میخواند، به تندی انتقاد کرد. واشنگتن تهران را به «بهرهبرداری از فاجعه انسانی عظیم در یمن به نفع خود» متهم کرد.
بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به این بیانیه اتهامهای آمریکا را «دروغ» خواند و گفت: «همواره اعلام کرده ایم که جمهوری اسلامی ایران هیچ ارتباط نظامی با یمن ندارد و توانمندی های دفاعی و موشکی این کشور موضوعی کاملا داخلی و صرفا مربوط به خود آن کشور است.»
نظرها
ایران کره شمالی دو
در اسلام شیعی، رسما دروغ گفتن تحت عناوین مجاز و بلکه وجاب یا مستحب است، مثلامختلف از تمسک در ایه ای که گفته مکرالله!، تا تقیه و دروغ مصلحتی... همان طورعملیات انتحار را استشهادی می نامد، دروغ هم مصلحتی یا تقیه! قتل و ترور مخالفان و منتقدان را اعدام انقلابی، از بین رقیبان اقتصادی به جرم مفسد الارض! در نتیجه هرگز به یک مذهبی و یدن به طور کل و به اخص شیعه اعتماد نکنید، آن هم شیعه از نوع ولایی، که در عمل امتحانش در استبداد، ظلم، فساد، جنایت، دروغ.. نشان داده! هیچ شکی نکنند دنیای سکولار (از جمله منفعت طلبان احمق چینی و روسی و کره ای) که هم اکنون نیز نظام ولایی توانایی زدن تمام اروپا با موشک میان برد دارد. بروید یک سرچ ساده کنید پروژه های گول زنک این رژیم را. من اینها بعد چند سال مطاعه مقالات بر حسب علاقه شخصی به دست اوردم. موشک سمیرغ با توسعه طرح های قبلی شهاب 3 و قدر اچ و اخیرا خرمشهر این موشک در راستای ساخت زیردریایی های راهبردی است، همگی این طرح مشابه کره شمالی است. اما عامدا انها ظاهر داخلی میدهند. موشک سیمرغ دو مرحله است و بردش 3700 کیلومتر است با توان حمل کلاهک 500 کیلویی. برای یک بمب هسته ای کوچک و سلاح های کشتار جمعی دیگر. موشک سپهر در حالت جنگی بردش 7 هزار کیولمتر دو مرحله و سه مرحله 11 هزار کیلومتر است و مستقیم در حالت سه مرحله میتواند سواحل شرق امریکا هدف قرار دهد. این موشک هم اکنون تولید شده است و فقط نمایش نداده اند. هم اکنون نظام ولایی- به لطف غرب و شرق سکولار- توانایی هسته ای و موشک قاره پیما دارد. نتانیاهو کجایی کاری؟ خخخ الان هم ایران ولایی، کره شمالی دیگر است، فقط یک قدم تا تبدیل شدن به قدرت هسته ای راهبردی قاره پیما است و چین و روسیه یک کره شمالی دیگر در خاورمیانه درست کردند!
ایران کره شمالی دو
از آنجا که نظام ولایی، فاقد سیستم مشابه جی پی اس است، موشک های دوربرد و قاره پیمایش، ارزش متعارف ندارد، چون خطای و هزینه اش بالاست، و فقط به درد سلاح کشتار جمعی میخورد.
لاله
موشک خرمشهر در راستای افزایش تحرک پذیری سکوهای پرتاب است. موشک ابزار گران است. در نوع دور برد خطای بالا است. پس بایست به توجه فناوری سطح پایین ایرانف کرای کرد موثر باشد. راهکار، ساخت زیردریایی به مشک بالستیک است. پروژه ساخت پیشرانه هسته ای با سوخت سه و نیم درصد، به ایران امکان میدهد، زیردریای هسته ای با امثال موشک یخرمشهر بسازد و آن را تا اقیانوس اطلس بیاورد و از از آنجا امریکا و اروپا را هدف قرار دهد. پروزه پرتاب ماهواره هم بستر ازمایش موشک های قاره پیما میتواند باشد. این را قبلا تصممی گرفتند و به سرعت در حال اجرا هستند. پس این تهدیدها از قبل در حال اجرا است. اما غرب همچنان مماشات میکند!!! در این میان چیزی نصیب مردم ایران نمی شود، ماحصل این میلیتاریسم نظام ولایی برای مردم عادی عقب مکاندگی اقتصادی و فرهنگی...، فقرز، تبعیض و بیعدالتی است.