ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رئیس کانون وکلای مرکز: پروانه وکالت فرد مورد ناسزای دادستان کل را تمدید نکردیم

محمدجعفر منتظری، دادستان کل ایران به یک زن عضو کانون وکلای دادگستری بدون نام‌بردن از او ناسزا گفته و او را «جاسوس» خوانده بود. اکنون رئیس کانون وکلای مرکز می‌گوید پروانه وکالت این زن تمدید نشده است.

محمدجعفر منتظری، دادستان کل ایران به یک زن عضو کانون وکلای دادگستری بدون نام‌بردن از او ناسزا گفته و او را «جاسوس» خوانده بود. اکنون رئیس کانون وکلای مرکز می‌گوید پروانه وکالت این زن تمدید نشده است.

امیر حسین‌آبادی، رئیس کانون وکلای مرکز

منتظری یکشنبه پنجم آذر، از ضرورت اصلاح در کانون وکلا سخن گفت و خواهان حضور بسیجی‌ها و حزب‌اللهی‌ها در این کانون شد. او همچنین در مورد یک زن عضو این کانون کلمات تندی را به‌کاربرد و گفت: «یکی از اعضای کانون وکلا، یک زن نابکار رفت و خود را یک روز در دامن فرانسوی‌ها، یک روز انگلیسی‌ها، یک روز آمریکایی‌ها و یک روز اسرائیلی‌ها انداخت، خوش‌رقصی‌ها را کرد و حتی آه از نهاد یکی از اعضای کانون برنیامد و نگفتند “زنیکه جاسوس” ما شما را از کانون بیرون می‌کنیم.»

احتمال می‌رود طرف این سخنان دادستان کل یا شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل و یا نسرین ستوده، عضو کانون مدافعان حقوق بشر باشد.

امیر حسین‌آبادی، رئیس کانون وکلای مرکز در واکنش به این سخنان ضمن استقبال از «اصلاح» در کانون وکلا گفت: «بهتر است که ایشان در ابتدا دادگستری را هم اصلاح کند بعداً به کانون وکلا انتقاد کنند و اصلاح آن را بخواهد.»

حسین‌آبادی ادبیات دادستان کل در مورد یک زن عضو کانون وکلا برازنده او ندانست و در همین حال افزود: «از‌ آنجایی که ایشان نامی از آن فرد نبرده است من هم سربسته می‌گویم که کانون وکلا پروانه این فرد را تمدید نکرده است و ایشان به‌عنوان یک وکیل رسمی نامش جزو وکلای کانون نمی‌باشد.»

در مورد «جاسوس» بودن این فرد نیز رئیس کانون وکلای مرکز گفت تا وقتی که در دادگاه جاسوس بودن فردی ثابت نشود نمی‌توان او را جاسوس خواند.

امیر حسین‌آبادی همچنین اعلام کرد که در کانون وکلا، وکلای بسیجی زیادی حضور دارند و فعالیت زیادی هم دارند اما «برخی از مقامات عالی قضائی دید مناسبی به کانون وکلا ندارند».

کانون وکلای دادگستری یک نهاد بسیار قدیمی غیردولتی است که سال ۱۳۳۱ به موجب لایحه استقلال کانون وکلا به وجود آمد. این کانون در دوران پیش از انقلاب استقلال خود را حفظ و بارها از زندانیان سیاسی در دادگاه‌ها دفاع کرد.

با شروع انقلاب دولتمداران جدید با کانون وکلای دادگستری به مخالفت پرداختند و نخستین قربانی آن اعضای هیأت مدیره وقت کانون بودند که در سال ۱۳۶۰ راهی زندان اوین شدند و گروه دیگری از آن‌ها نیز مجبور به ترک ایران شدند. همچنین محمد محمدی گیلانی رئیس وقت دادگاه انقلاب، ۵۷ تن از وکلای دادگستری را در سال ۱۳۶۲ از وکالت محروم کرد.

از ۱۳۵۹ تا ۱۳۷۶ انتخابات کانون وکلا انجام نشد و کانون تحت سرپرستی نماینده‌ای از رئیس قوه قضائیه بود. زمانی که در سال ۱۳۷۶ انتخابات کانون برگزار شد عده‌ای از نامزدها حذف شدند که این وضعیت همچنان ادامه دارد.

در سال‌های اخیر، به‌ویژه پس از رویدادهای سال ۱۳۸۸ نیز تصفیه‌هایی در این کانون صورت گرفت و در انتخابات آن ردصلاحیت‌های گسترده‌ای شد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.