ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

درگیری نظامی بین حوثی‌ها و نیروهای علی عبدالله صالح در یمن

شاهدان عینی در صنعا گزارش داده‌اند که بین شیعیان حوثی و نیروهای طرفدار علی عبدالله صالح، رئیس جمهوری پیشین یمن تیراندازی شده است. این دو گروه در برابر دولت کنونی یمن در یک جبهه قرار دارند.

شاهدان عینی در صنعا گزارش داده‌اند که بین شیعیان حوثی و نیروهای طرفدار علی عبدالله صالح، رئیس جمهوری پیشین یمن تیراندازی شده است. این دو گروه در برابر دولت کنونی یمن در یک جبهه قرار دارند.

شبه‌نظامیان حوثی ـ عکس از آرشیو

به‌‌گزارش رویترز، این درگیری روز چهارشنبه ۲۹ نوامبر / ۸ آذر در اطراف مسجد صالح، در ساختمان نزدیک به کاخ ریاست جمهوری، رخ داد. منابع نزدیک به نیروهای علی عبدالله صالح گفته‌اند که شبه‌نظامیان حوثی با هدف تصرف این ساختمان وارد آن شدند.

این منابع افزوده‌اند که «درگیری‌ها در مرکز سیاسی صنعا رخ داده است.» از تلفات احتمالی این تیراندازی‌ها گزارشی منتشر نشده است.

طرفداران صالح و شیعیان حوثی به‌رغم ائتلاف‌شان گاهی با یکدیگر درگیر می‌شوند. رقابت‌های سیاسی آن‌ها در ماه اوت سال جاری نیز به درگیری‌های نظامی کشیده شد.

طه متوکل، از شخصیت‌های مذهبی شبه‌نظامیان حوثی روز جمعه گذشته از «روزهای تیره» حکومت رئیس جمهوری گذشته سخن گفت و از مصادره دارایی‌های کسانی که به او وفادار مانده‌اند دفاع کرد.

علی عبدالله صالح ۳۳ سال بر یمن حکومت کرد و با گسترش تحولات موسوم به «بهار عربی» سرانجام در فوریه ۲۰۱۲ از قدرت کنار رفت.

عبدالمالک حوثی، رهبر شیعیان حوثی، فردای اظهارات طه متوکل گفت: «کسی که مفاهیم اتحاد و همکاری را درک نمی‌کند، یک مانع است و تنها این را بلد است که چگونه به‌عنوان رقیب رفتار کند.»

شبه‌نظامیان حوثی و نیروهای طرفدار علی عبدالله صالح صنعا را از سال ۲۰۱۵ در دست دارند. بیشتر مناطق یمن نیز در تصرف آن‌ها قرار دارد. آن‌ها علیه نیروهای عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری کنونی یمن می‌جنگند. ایران از شیعیان حوثی حمایت می‌کند و عربستان سعودی و متحدانش از نیروهای دولتی یمن.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.