ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

شرط کره شمالی برای مذاکره: رسمیت‌یافتن به عنوان قدرت هسته‌ای

پیونگ‌یانگ برای مذاکره با ایالات متحده خواهان به‌رسمیت‌ شناخته‌شدن به عنوان قدرت هسته‌ای است و می‌خواهد روسیه نقش طرف سوم را در گفتگوها ایفا کند.

دو روز پس از آخرین آزمایش موشکی کره شمالی، این کشور اعلام کرده که اگر به عنوان دولت دارای قدرت هسته‌ای به رسمیت شناخته شود، پای میز مذاکره خواهد رفت.

۲۹ نوامبر سئول: گزارش یکی از شبکه‌های تلویزیونی کره جنوبی درباره آزمایش موشکی تازه پیونگ‌یانگ

ویتالی پاچین، یک نماینده پارلمان روسیه که از کره شمالی بازدید کرده بود، جمعه اول دسامبر ادعا کرد که پیونگ‌یانگ برای مذاکره با ایالات متحده یک پیش‌شرط دارد: به‌رسمیت‌ شناخته‌شدن به عنوان یک قدرت هسته‌ای.

او گفت که کره شمالی از روسیه می‌خواهد تا نقش طرف سوم را در این گفت‌و‌گوها ایفا کند.

به گفته این نماینده روس، رهبری کره شمالی مدعی است که ۷۵ روز از آزمایش‌های موشکی به امید برداشته‌شدن گام‌های مشابه از سوی ایالات متجده دست کشیده بود و آزمایش موشکی اخیر تنها پس از ادامه مانورهای تحریک‌کننده آمریکا و کره جنوبی انجام شده است.

کره شمالی صبح چهارشنبه ۲۹ نوامبر موشک بالستیک تازه‌ای به نام «هواسانگ ۱۵» را آزمایش کرد که به‌گفته پیونگ‌یانگ با آن می‌تواند سراسر خاک آمریکا را هدف قرار دهد. این آزمایش موشکی بار دیگر نگرانی کشورهای منطقه و جامعه جهانی را برانگیخت. کره شمالی این آزمایش‌های موشکی را پاسخی به تهدیدات آمریکا می‌داند.

نیکی هیلی، سفیر ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل در نشست شورای امنیت برای بررسی آخرین آزمایش موشکی کره شمالی هشدار داد که اگر جنگی در بگیرد رژیم پیونگ‌یانگ به‌طور کامل نابود خواهد شد. این نشست نتیجه‌ای در بر نداشت.

واسلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل نیز ضمن «تحریک‌آمیز» دانستن اقدام کره شمالی گفت این بحران «راه حل نظامی ندارد».

سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) ارزیابی کرده که پیونگ‌یانگ ظرف چندماه آینده قابلیت هدف‌قراردادن خاک ایالات متحده با سلاح‌های اتمی را به دست می‌آورد. ترامپ وعده داده که اجازه چنین اتفاقی را ندهد.

اگرچه واشنگتن بر هدف خلع سلاح هسته‌ای شبه جزیره کره پافشاری می‌کند، پیونگ‌یانگ هرگونه مذاکره در این باره را رد کرده است.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.