ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حوثی‌ها: ابوظبی را با موشک هدف قرار دادیم؛ امارات تکذیب کرد

تلویزیون حوثی‌ها اعلام کرد که این گروه شیعی تحت حمایت ایران، به سمت رآکتور هسته‌ای البراکه در ابوظبی یک موشک کروز بالدار پرتاب کرده است. امارات تکذیب کرد.

گروه «انصارالله»، گروه شیعیان حوثی‌ یمن اعلام کرد که یک موشک کروز به سمت نیروگاه هسته‌ای برق ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی شلیک کرده است. امارات این خبر را تکذیب کرد.

موشک‌هایی که در اختیار حوثی‌های یمن قرار دارند ـ عکس از آرشیو

خبرگزاری دولتی امارات متحده عربی در حساب توئیتری خود با تکذیب خبر شلیک موشک کروز حوثی‌ها به سوی پایتخت این کشور، به نقل از سازمان مدیریت بحران امارات نوشت: «امارات متحده عربی از یک سیستم دفاع موشکی برخوردار است که می‌تواند با هر نوع تهدیدی مقابله کند.» این خبرگزاری همچنین وضعیت نیروگاه هسته‌ای البراکه را عادی و امن خواند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، حوثی‌ها یکشنبه سوم دسامبر / ۱۲ آذر در تلویزیون «المسیره»، وابسته به این گروه خبر شلیک این موشک را اعلام کردند.

در وب‌سایت خبری مربوط به المسیره گزارش شده  که «نیروهای موشکی پرتاب یک موشک کروز بالدار به سمت رآکتور هسته‌ای البراکه در ابوظبی را اعلام کردند.»

جزئیات بیشتری از سوی این گروه داده نشده است.

النهار، «مرکز رسانه‌ای جنگ» وابسته به حزب‌الله لبنان نیز این خبر را گزارش کرده است.

حمله موشکی حوثی‌ها پس از حمله هوایی ائتلاف عربی به رهبری عربستان به مواضع این گروه در صنعا رخ داد. این حمله به هدف تقویت نیروهای علی عبدالله صالح، دیکتاتور پیشین یمن و متحد تازه‌بریده حوثی‌ها انجام شد.

    شیعیان حوثی که تحت حمایت ایران قرار دارند، ۲۰۱۵ در کودتایی عبد ربه منصور هادی را از ریاست‌جمهوری یمن برکنار کردند و قدرت را به دست گرفتند. پس از آن بود که ائتلاف عربی به رهبری عربستان به نفع منصور هادی و برای مقابله با آنچه «نفوذ ایران» خوانده شده است، مداخله نظامی در یمن را آغاز کرد.

    حوثی‌ها تا کنون چند موشک به سوی عربستان سعودی شلیک کرده‌اند. پس از آنکه یک موشک بالستیک آنها چهارم نوامبر به سوی فرودگاه بین‌المللی ریاض شلیک شد، تنش‌ها بر سر توان موشکی این گروه تحت حمایت ایران بالا گرفت.

    عربستان و ایالات متحده مدعی شدند که ایران تأمین‌کننده موشک‌ها است. ایران این اتهام را رد کرد. همان زمان روزنامه محافظه‌کار کیهان تیتر زد که « شلیک موشک انصارالله به ریاض هدف بعدی، دوبی» و نوشت که «شیوخ ابوظبی» نیز پس از پرتاب این موشک نگران حمله مشابه هستند. این روزنامه دو روز توقیف شد.

    ائتلاف عربی یمن را به طور کامل محاصره کرد، اتحادیه عرب به تقاضای عربستان اجلاس فوری تشکیل داد و در آنجا نیز به تیتر روزنامه کیهان به عنوان گواهی بر مداخله ایران در کشورهای عربی اشاره شد.

    رویترز پنج‌شنبه گزارش داده بود که سازمان ملل در ارزیابی محرمانه‌ای گفته است که بقایای‌ موشک‌های شلیک‌شده در سال جاری از یمن به سمت عربستان سعودی توسط شیعیان حوثی، نشان می‌دهند که احتمالاً این موشک‌ها در ایران ساخته شده‌اند.

    ائتلاف عربی به‌رهبری عربستان سعودی نیز با اتهامات جنایت جنگی در یمن مواجه بوده است و این اتهامات باعث شده تا دولت‌های بریتانیا و آمریکا به دلیل فروش سلاح به این کشور تحت فشار نمایندگان پارلمان‌های خود قرار بگیرند.

      این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

      آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

      .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

      توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

      نظر بدهید

      در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

      نظرها

      • توتان خامون

        اینها بر ااس مطاعات در سایتهای نظامی میگویم: حکومت جاعشی ایران نیازی ندارد حتما موشک به حوثی ها بفرستد. کافیست فناوری و نقشه ها و ترفندهای ساخت موشک بدانها بدهد، همان کاری برای حماس کرد. برعکس حماس (که مجبور است از راکت دست ساز استفاده کند و میتواند موشک غیر هدایت شونده تا برد 150 کیلومتر بسازد!)، حوثی توانستند به ذخایر موشکی هدایت شونده ارتش یمن دسترسی پیدا کنند. ساختن موشک بالدار (کروز) از تجعیزات موشکها روسی و غیره کاری راحت است. سیستم هدایت اینرسی+موتور و سوخت موشک فراهم است. سیستم هدایت اینرسی از جنگ جهانی دوم در موشکهای وی 1 و وی 2 نازی ها استفاده شده و هر کسی کمی مطالعه کند میتواند درباره اش اطلاعات کسب کند. تمام تجهیزات برای ساخت موشکهای کروز دوربرد در یمن فراهم است. سیستم هدایت اینرسی در برد بلند ، دقت کمی دارد ، اما به خوبی متواند علیه اخهداف بزرگ مانند شهرها و نیورگاهها و بنادر یا فروردگاهها بکرا رود. موشکهای اسکاد و توچکا به راحتی میتوان به کروز دوربرد با داقت کم تبدیل کرد.

      • Farid

        باز اجازه نگرفته شعار الکی داد!. مرداد ۹۰ خبرهایی منتشر شد درباره اینکه سال ۸۷ ژنرال پترائوس، رئیس وقت سازمان سیا پیامکی از سلیمانی دریافت کرده که در آن آمده بود: «من قاسم سلیمانی هستم، کسی که سیاست های ایران را در عراق، لبنان و غزه و افغانستان تدوین می کند.!»

      • توتان خامون

        در مورد فناروی مشوکی، ابرقدرتها طی چند دهه اشتباهات بزرگی کردن. یکی دادن این فناروی -به خصوص از سوی بلوک شرق - به دولتهای اسلام گرا بود. حوثی نیازی ندارند موشک وارد کنند از ایران. یک گروه دانش اموز دبیرستانی یا دنشجو کافیست چند هفته دوره فشرده ایرودینامیک عمومی به همراه نقشه های و تکنیک ها دریافت کنند. انتقال فناروی نرم افزاری یعنی نققشه و تکنیک ها را میتوان با ارسال چند فایل و فیلم ایمیل انجام داد ! این فناروی مربوط به جنگ جهانی دوم است! اصلا برای گروه شورشی که به کارگاه فزکاری و ریخته گری و پرس کاری و مشای ابزار دسترسی دارد کاری ندارد از لاشه چند هواپیما بدنه مشک کروز مادون صوت بسازد، وقتی سیستم هدایت اینرسی، سوخت و متور موشک فراهم است. دهها موشک اسکاد و توچکا و غیره است. در مقاله ای نوشتهش ده، یک بمب هدایت پذیر 27 کیلومتر برد دارد، اما اگر همین بمب به بال مناسب تجعیز کرد تا سه برابر بردش میر سد صد کیلومتر! موشک اسکاد حدود 500 کیلومتر برد دارد، اگر نحو مناسب انرا تجهیز با بال کرد و بدنه سنگین فلزی اش با بدنه الومنیوم لاشه هواپیما تعویض کرد، میتواند تا 1500 کیلومتر بردش در قالب موشک کروز تبدیل کرد. موشک کروز اگر به خوبی تنظیم شده باشد در ارتفاع پایین و خارج دی رادار میتواند پرواز کند.امروزه ساختن موشک کروز دور برد کم دقت هر کشور جهان سومی می تواند انجام دهد. هزران موشک اسکاد و توچکا و .. به جهان سوم ارسال شده است. سیستم هدایت اینرسی و اخیزا جی پی اس مثل نقل و نبات در دست گروهای تروریستی جهان است! اگر همزمان دهع فروند پرتاب شود، شانس برخود به اهداف بزرگ بسیار بالا است. و برای نابودی این موشک ها بایست میلیاردها دلار خرج کرد برای سیستم های پدفند ضد هوایی! این است عاقبت میلیتاریسم افسارگسیخته ابرقدرتها! این است سلاحهای انها علیه منافعشان استفاده خواهد شد. بزودی موشکهای اسلام گرها، جهان سکولار و غیر مسلمان خواهند نواخت. نوش جان ! روزی که هشدار دادند از اهریمن اسلام گرایی، منافع کوتاه مدت تاجران و رانت خوران و دلال های سالحه و نفت.. را فدای منافع مردمان جهان کردید!

      • امیر از تهران

        بالاخره نفهمیدیم که این روزنامه کیهان تندرو است یا محافظه کار؟! چون این تندروی های کیهان اصلا با محافظه کاری نمی خواند! محافظه کار معمولا به نیروها یا جبهه ای خطاب می شود که آرام تر و دست به عصاتر راه می رود که چنین خصوصیاتی اصلا با روزنامه کیهان نمی خورد! به نظرم این غلط مصطلح از مواضع کج و معوج جبهه اصلاحات آمده که همواره خود را چپ خوانده اند حتی وقتی در مقابل آمریکا و لیبرالیسم و سرمایه داری کوتاه آمده و سیاست مماشات در پیش گرفتند!! خب این می شود محافظه کاری! طبیعی است وقتی آنها خود را چپ خواندند، جبهه مقابلشان می شود راست و راست در تاریخ فرهنگ سیاسی همیشه با محافظه کاری همراه بوده چون راست بین المللی همواره با سرمایه داری و امپریالیسم و لیبرالیسم سر در یک آخور داشته . حالا این در ایران برعکس شده و مثل همه مفاهیم که معنی و کاربرد خود را از دست می دهد این قضیه راست و چپ و محافظه کار و تندرو هم وارونه شده!!

      • معنای مظلوم

        جناب امیر از تهران، به نکته مهمی اشاره کرده، در واقع تهی کردن معنا و یا انحراف معانی، از شگردهای نظامهای دیکتاتوری است. امروزه دیکتاتوری ها نمیتوانند با مفاهم انسانی-اخلاقی-عقلانی مثل حقوق بشر و یا دموکراسی مخالفت کنند، در نتیجه آنها سعی میکنند این مفاهیم منحرف یا تهی یا بی خاصیت نشان دهند! دهها سال است اسلام گراها (یکی از بدترین نوع تئوکراسی گراها)، سعی دارند سکولاریسم با جدا کردن از دنموکراسی ، امری ضدانسانی و یا ضد دینی نشان دهند! در حالی اساس سکولاریسم به پاک کردن پلشتی های دنیای سیاست از ساحت دین (ها) و بردن آنها در محدود حریم خصوصی، از دین محافظت میکند، اما این محافظت برای همه ادیان است. تئوکراسی (حکومت دینی) می اید یک دین الوده سیاست میکند و با برتر و ترجیح یک دین (یا مذهب یا قرائت خاص دینی)، آن دین را سیبل حملات ضد دینی قررا میدهد، طبیعتا تمام ظلم و فساد حکومت دینی به پ=ای دین نوشته میشود. ضرباتی حکومتهای دینی به اعتقادات دنیی مردمان کشورهای اسلامی زده اند در این چند دهه، هرگز هیچ ضد اسلامی نمیتوانست بزند! این حکومت های سالام گراف هبترین خدمت در نشان دادن بی کفایتی و بی لیقاتی حکومت دیم مبتین بر اسلاکم نشان دادند. امروزهخ اثبت شده حکومت دنیی/تئوکراسی حاصلی جز استبداد، ظلم، فساد و ویرانی و عقب ماندگی همه جانبه برای بشریت ندارد!