ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۲۰۱۷: روزانه بیش از یک زن در ترکیه کشته شدند

اغلب زنانی که ۲۰۱۷ در ترکیه به دست مردان و بر اثر خشونت خانگی جان باختند، ۲۵ تا ۳۵ سال سن داشتند. علت قتل ۷۵ درصد از این گروه، درخواست طلاق بوده است.

یک گروه حامی حقوق زنان از کشته‌شدن بیش از یک زن روزانه به طور متوسط در سال جاری میلادی در ترکیه خبر داد.

تظاهرات زنان در روز مبارزه با خشونت علیه زنان در استانبول، ۲۵ نوامبر ۲۰۱۷

گروه «ما زن‌کشی را متوقف خواهیم کرد» (We Will Stop Femicide) گزارش داده که تنها در ۱۱ ماه نخست سال جاری میلادی، ۳۶۵ زن در ترکیه بر اثر خشونت خانگی جانشان را از دست داده‌اند.

این آمار بر اساس اخبار انعکاس‌یافته در مطبوعات ترکیه جمع‌آوری شده است.

قاتلان این زنان آشنایان مرد آنها بودند: ۲۶ درصد شوهران، ۱۴ درصد پدران، ۱۱ درصد دوست‌پسرها، هشت درصد فرزندان پسر، هفت درصد دوست‌پسرهای سابق، چهار درصد شوهران سابق و چهار درصد دیگر آشنایان مرد در خانواده. دیگر قاتلان مشخص نشده اند.

به گفته این نهاد حامی حقوق زنان، در ماه نوامبر ۲۰۱۷، ۲۷ زن ترک به دست آشنایان مرد خود کشته شدند.

۱۵ درصد از این زنان خواهان طلاق بودند، ۱۱ درصد به دلیل «تصمیم‌گیری مستقل درباره زندگی‌شان» کشته شدند، دلیل قتل هفت درصد دیگر مسائل مالی گزارش شده، چهار درصد به خاطر «ردکردن تلاش مردان‌شان برای آشتی» قربانی خشونت این مردان شدند و علت قتل چهاردرصد دیگر نیز «نزاع بر سر فرزندان» بوده است.

اغلب زنانی که ۲۰۱۷ در ترکیه به دست مردان و بر اثر خشونت خانگی جان باختند، ۲۵ تا ۳۵ سال سن داشتند. علت قتل ۷۵ درصد از این گروه، درخواست طلاق بوده است.

بالاترین میزان قتل زنان در استانبول رخ می‌دهد و پس از آن سقاریه در ساحل دریای اژه، مرسین در سواحل مدیترانه، و شرناق در جنوب شرقی ترکیه بالاترین قتل زنان را شاهد هستند.

این گزارش به آمار بالای آزار و اذیت جنسی نیز اشاره می‌کند و هشدار می‌دهد که این دسته از زنان از سوی خانواده‌های خود با بی‌توجهی مواجهند و برخی از آنها نهایتاً دست به خودکشی می‌زنند.

آمار قتل زنان از ۲۰۱۳ به این سو در ترکیه رو به افزایش گذاشت. جامعه‌شناسان و پژوهشگران ترکیه این مسئله را به قدرت‌گرفتن ناسیونالیسم در این کشور و نیز بحران‌های سیاسی و وضعیت جنگی در مناطق کردنشین مرتبط می‌دانند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.