دادستان کل کشور: «مایکل» طراح اصلی ناآرامیهای اخیر است
دادستان کل کشور وقایع اخیر را به «آیتالله مایک» نسبت میدهد و آیتالله علیمحمد دستغیب، مراجع تقلید منتقد حکومت، شکاف میان مسئولان رده بالا و مردم را از جمله علل اعتراضات میداند.
دادستان کل کشور گفته یک آمریکایی به نام مایکل، طراح ناآرامیها و شورش یک هفته گذشته در ایران است. فرد مورد نظر محمدجعفر منتظری، مایکل اندریاست، مسئول سابق مبارزه با تروریسم سازمان سیای آمریکا که عهدهدار سیاستگذاریهای این سازمان در مقابل ایران شده است. او به دنبال ازدواج با یک زن مسلمان اسلام آورده و ملقب به آیتالله مایک است.
به گفته این مقام بلندپایه قضایی در ایران اما اتاق عملیاتی تظاهرات سراسری در ایران متشکل از سه ضلع «آمریکا، صهیونیست و آل سعود» است: «به طور عمده، برنامهریزی آن به عهده مایکل و یکی از افسران اطلاعاتی وابسته به موساد انجام میشد و هزینه آن هم به عهده آل سعود بود.»
در سوی دیگر و در تقابلی میان دو معمم، علیمحمد دستغیب، از مراجع تقلید منتقد حکومت، شکاف میان مسئولان رده بالای حکومت با اکثریت مردم را به عنوان یکی از عوامل اعتراضات برشمرده و نسبت به آن هشدار داده است.
سایت کلمه، نزدیک به جنبش سبز بیانیه این مرجع تقلید را با تیتر «بیانیه مهم مرجع مردمی آیتاللهالعظمی دستغیب خطاب به مردم» منتشر کرده که در آن عوامل این شکاف که «موجب شده مردم به سوی بیدینی یا گریز از وطن یا فحشا و منکرات یا اعتیاد کشیده شوند»، در هشت عنوان برشمرده شدهاند.
از جمله مواردی که این مرجع تقلید به آنها اشاره کرده، عبارتند از: «حکومت بیچون و چرای شورای محترم نگهبان بر مردم، دخالت نیروهای نظامی یعنی سپاه و بسیج در امور قضایی و دانشگاهها و امور اقتصادی و سیاسی، اصرار بر زندانی یا حصر کسانی که خدمتهای فراوانی به این انقلاب کردهاند و مورد احترام و محبت اکثر مردم هستند، تحمیل فرد، به همراه افرادی که وضع آنها روشن شده است و در هشت سال بر همه کارهای این ملت و حتّی بر مجلسین حاکم بودند، کمتوجهی به حاکمیت قرآن و سنت در اجرای قضاوتها و زندانها و …، محصور بودن علما و مراجع و تهدید آنها که مبادا اعتراض و سخنی خلاف رأی آقایان شنیده شود و خرجهای غالبا بیهوده از اموال این ملت که از جمله آنها نصب پلاکاردها در ایام خاص، برگزاری برنامههای نمایشی و پخش برنامهها و فیلمهایی در صدا و سیماست که نفعی برای این ملت ندارد و نظیر آن را در ۹دی امسال (۹۶) مشاهده کردیم.»
دستغیب مسئولان را با لفظ «آقایان عزیز» خطاب قرار داده و از آنها خواسته است به فریاد مردم به خصوص جوانها برسند: «مبادا این انقلاب و جمهوری اسلامی به دست خود محترمین تضعیف شود یا از بین برود. بقای دین مردم به صدق و امانتداری مسئولین است. وقایع ایام گذشته در این ماه هشداری بود. بگذارید منتخبین مردم کار قانونی خود را انجام دهند و چنانچه از خیرخواهی حرفی میزنند به دشمنی نگیرید.»
این صحبتها اما در حالی مطرح میشوند که شعارهای معترضان اعتراضات سراسری علیه حاکمیت اسلام و ولایت فقیه است که از جمله آنها میتوان به شعار «استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی» و «مرگ بر اصل ولایت فقیه» اشاره کرد.
از سوی دیگر جمهوری اسلامی هم هر نوع اعتراض داخلی را به بیگانگان منتسب میکند و علل اصلی بروز مشکلات در کشور را نیز به دلیل دشمنی و دخالت عوامل خارجی میداند. این سیاست و رویکرد در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب سال ۵۷ همواره از سوی رهبران و سردمداران جمهوری اسلامی به کار گرفته شده است.
در حال حاضر دشمنان تازهای نیز به دشمنان قبلی اضافه شدهاند: تلگرام و اینستاگرام.
دادستان کل کشور این دو محیط مجازی را مهمترین عامل ناآرامیهای اخیر دانسته است.
به گفته محمدجعفر منتظری اما نام «پروژه» تازه کلیدزده شده برای ساقط کردن جمهوری اسلامی، «دکترین همگرایی نتیجهبخش» اعلام است. او گفته بر اساس اطلاعات به دست آمده، این اتاق فکر با مطالعات فراوان در سالهای گذشته، پویشهای اعتراضی مطالبهگر تحت عنوان «نه به گرانی»، «نه به پرداخت قبوض» و «پویش مالباختگان و بازنشستگان» را در کشور به راه انداخته است.
جنبشهای مورد اشاره منتظری اما همه مسالمتآمیز بودهاند و به نظر میرسد دادستان کل کشور با این صحبتها قصد دارد در فاز بعدی سرکوب، همه تلاشها برای مطالبهگری و طرح خواستههای صنفی و مدنی مردم را با نسبت دادنشان به بیرون از ایران سرکوب کند.
منتظری اما در ادامه سناریویش درباره اعتراضات اخیر به «منافقان، سلطنتطلبها، برخی ملیگراها و چپیها» اشاره کرده و گفته است که همه آنها نمایندهای در اتاق عملیاتی دکترین همگرایی نتیجهبخش داشتهاند.
دادستان کل کشور در توصیف بیشتر این برنامه گفته است: «برای اجرای این پروژه دو طرح تونسی و طرح لیبیایی بر اساس حرکتهای اجتماعی در لیبی و تونس مورد مطالعه قرار گرفته بود. در طرح تونسی، حرکتهای اجتماعی از مرکز به پیرامون انتقال مییافت و در طرح لیبیایی، حرکتهای اجتماعی از پیرامون شروع و به سمت مرکز کشیده میشد.»
منتظری در ادامه گفته است: «با ارزیابی این اتاق فکر، نهایتا اجرای طرح لیبیایی یعنی حرکت از حاشیه به سمت مرکز برای اجرا در ایران انتخاب شده است.»
او استفاده از کمپینها و پویشهای اعتراضی را گام اول اجرای این طرح دانسته و گفته است: «با توجه به شرایط اجتماعی و اقتصادی کشور و وجود مطالبات اجتماعی و برخی مشکلات اقتصادی که مورد توجه تعداد قابل توجهی از افراد جامعه است، این اتاق فکر خارجی، هدفگذاریهایی را تعیین کرده و حتی تاریخ اعلام آن را نیز مشخص کرده است.»
دادستان کل کشور مرحله دوم این طرح را مرحله خشونت و درگیری با ماموران و مسئولان و نیز ایجاد ناامنی در جامعه دانسته و مدعی شده است که این اتاق فکر به تدریج نیروهای خود را در داخل و خارج کشور تجمیع کرده و هدف نهاییاش سرنگونی نظام بوده است.
- محمدجعفر منتظری: «این اتاق عملیات برای اجرای طرح دو، اتاق عملیات را در اربیل عراق و هرات افغانستان برای ورود تکفیریهای داعشی به داخل ایران پیشبینی کرده بود. استفاده کردن از جریان تکفیریها و به میدان آوردن داعش و گروههای همسو با آن، وارد کردن سلاح و کشاندن این جریان به مرکز کشور و در نهایت ایجاد ناامنی مسلحانه و گرفتن مراکز مهم و یکسره کردن کار در بهمن ماه به خصوص تا ۲۲ بهمن از برنامه این گروه بوده است.»
این مقام قضایی بدون اشاره به منبع اطلاعاتی که ارائه کرده، در ادامه صحبتهایش گفته است: «برخی کارشناسان معتقدند اجرای این پروژه برای سال ۹۷ برنامه ریزی شده بود ولی به لحاظ شرایط خاص ماههای اخیر در کشور، مطالبات مردم و برخی مباحث میان قوا این زمان جلو انداخته شده است.»
در صحبتهای منتظری، سلب اعتماد از دستگاههای تاثیرگذار برقراری امنیت در کشور نیز از جمله مقدمههای این پروژه در ماههای گذشته خوانده شده است: «از ماهها پیش عدهای به طور مستقیم یا غیرمستقیم، دانسته یا نادانسته برای سلب اعتماد عامه مردم از دستگاههای تاثیرگذار بر ایجاد امنیت، با هدف زیر فشار قرار دادن قوه قضاییه و سپاه پاسداران به دنبال ایجاد ناامیدی در جامعه بودند تا اعتماد مردم به نظام و مراکز تصمیم گیرنده و موثر کشور را کاهش دهند.»
گفتههای او میتواند در ادامه صحبتهای محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران تفسیر و تحلیل شود و به محمود احمدینژاد، رییس جمهوری سابق ایران و نزدیکان او بازگردد. جعفری روز گذشته یک مقام مسئول سابق را که «این روزها به مخالفخوانی علیه اصل نظام مشغول است»، آغازگر احتمالی اعتراضات دانسته بود.
- بیشتر بخوانید: فرافکنی فرمانده سپاه: زیادهخواهی مردم، دسیسه رئیس جمهور سابق و توطئه دشمنان بحرانآفرین شد
دادستان کل کشور اما به دونالد ترامپ و توییتهایش درباره ایران هم اشاره کرده است: «توییتهای ترامپ و حمایت بریتانیا و برخی از کشورهای اروپایی از معترضان نشانه برنامهریزی شده بودن ناآرامیهای اخیر است.»
منتظری در ادامه فضای مجازی را یک فرصت گرانبها و در عین حال دارای تهدید خوانده است. او در عین حال گفته است نه رهبر جمهوری اسلامی و نه مسئولان قضایی و مسئولان امنیتی و اطلاعاتی معتقد به بستن فضای مجازی نیستند بلکه تاکید دارند این فضا، بهخصوص تلگرام و اینستاگرام که مهمترین عامل ناآرامیهای اخیر بودهاند، باید به طور صحیح مدیریت شود:
- محمدجعفر منتظری: «هر چه فریاد میزنیم و مکاتبات بسیاری انجام دادیم که تلگرام در جامعه دارد به اخلاق، اقتصاد کشور و امنیت جامعه لطمه میزند و باید به جای آنها، از شبکههای اجتماعی داخلی استفاده کنیم ولی کسی گوش نمیدهد.»
او گفته است بسیاری از مشکلات و آسیبهای اجتماعی ناشی از شبکههای اجتماعی است.
- در همین زمینه
نظرها
آخوندزاده ی سابق
مردک احمق رهبر این انقلاب اتفاقا همین وبایت مطلقه فقطه هست که مردم آنرا ولایت مظلقه ی تنقیه اش می نامند. همچنانکه شاه رهبر انلاب سابق بود رهبر بیشرف تو هم رهبر انقلاب ایرانی ست. اما اگر شاه از فردای انلاب تا کنون میلیاردها خدا بیمرزی از طرف مردم دریافت کرده این بیشرف و آن امام همامش و مبینش غیر الز لعنت دریافت نخواهند کرد. این انقلاب ریشه شماها را خواهد کند. شاید اشتباه بزرگ مایک همین اسلام آوردنش باشد. من به عنوان کسی که دست کم هفت نسلش آخوند بوده از شماها و اسلامتان متنفرم. پدر من عمامه اش را در چاه انداخته و چند افتابه رویش ریخته. جالب است که جدیدا می گوید پدرش شال داشته و همامه نداشته! شولا داشته و عبا نبوده. به او گفتم شاید فرزند من از من تو هم شرمشان بیشتر باشد و همچون پسر عموی من که در هلند گفته زرتشتی ست او هم و شاید من هم از اسلام مگر شرم و حیا و خجالت چیز دیگری نکشیم. من از اسلام و روحانیت بینهایت متنفرم. از مردم ایران می خواهم منراتب تنفر خودشان را به هر آخوند و طلبه و هر مداح و متدیبنی نشان دهند. تنفر برشما باد.
آخوندزاده ی سابق
چند تا غلط د اشت!!÷ درستش شاید این است!÷ تازه این مردک احمق ظلمگستر تهران محمدجعفر منتظری گفته که آیت الله مایکل رهبر این انقلاب است اتفاقا همین بلاهت مطلقه فقط هست که مردم آنرا ولایت مظلقه ی تنقیه اش می نامند. همچنانکه شاه رهبر انقلاب سابق بود رهبر بیشرف تو هم رهبر انقلاب ایرانی ست. اما اگر شاه از فردای انقلاب تا کنون میلیاردها خدا بیمرزی از طرف مردم دریافت کرده این بیشرف و آن امام همامش و مبینش غیر از لعنت دریافت نخواهند کرد. این انقلاب ریشه شماها را خواهد کند. شاید اشتباه بزرگ مایک همین اسلام آوردنش باشد. من به عنوان کسی که دست کم هفت نسلش آخوند بوده از شماها و اسلامتان متنفرم. پدر من عمامه اش را در چاه انداخته و چند افتابه رویش ریخته. جالب است که جدیدا می گوید پدرش شال داشته و همامه نداشته! شولا داشته و عبا نبوده. به او گفتم شاید فرزند من از من تو هم شرمشان بیشتر باشد و همچون پسر عموی من که در هلند گفته زرتشتی ست او هم و شاید من هم از اسلام مگر شرم و حیا و خجالت چیز دیگری نکشیم. من از اسلام و روحانیت بینهایت متنفرم. از مردم ایران می خواهم مراتب تنفر خودشان را به هر آخوند و طلبه و هر مداح و متدیبنی نشان دهند. تنفر برشما باد.
آذربان
حرفهای این آخوند تردامن ارزش پاسخ گویی ندارد
خیانت به سکولاریسم را پایان دهید
تکرار خربه نخ نمای اتهام و فرافکنی !آخوند 1400 سالست مردمان اسلام زده و در بند اسلام استثماری را فریب داده (در این دنیا مردم برای یک درصد کمتر دادن مالیات به دولتها چانه میزنند، ولی اخوند شیعی توانسته 1400 سال 20% مالیات از درامد مردم بیگرد! تازه منت میگذارد و در عوضش هیچی نمیدهد جز وعده دورغین بهشت! آیا دست مریزاد نتوان گفت به این شیادان؟! )، ظاهرا با مماشات و خانت تمام نشدنی دولتیان و احزاب و کاسب پیشه گان و سرمایه داران جهان اکثریت سکولاریسم، رژیم تئوکراسی شیعی ولایی در ایران حالا حالا میخواد به حیات ننگین و پر از ظلم و جنایتش ادامه دهد ! شاید این جنبش ستمدیدگان دی ماه 1396 (2018) آخرین شانس باشد و مرحله چاره ای جز حمله نظامی نخواهد بود! احتمالا دیگر رمق آخر مردمی ایران در این دی ماه با مماشات و خیانت دائمی دنیا سکولار (از چین روسیه تا روپا..) گرفته میشود و تنها گزینه برای دنیای سکولار حمله نظامی باقی خواهد ماند. اما دنیا دار مکافات است، دنیای سکولار و دنیای غیر اسلامی، بهای سنگینی برای این خیانت دهها ساله اش خواهد پرداخت، این ترویسم و وضع بد اقتصادی تازه اولش است، این تاوانس نگین چند سال بعد که تئوکراسی ایران موشکای قاره پیما و سلاح هیا شکتار جمعمی و زیردریایی های دروبرد و اتمی اش عملیاتی کرد خواهد دید و آن روز دیگر دیر است.