مدیر مدرسه بینی و دندان دانشآموز جیرفتی را شکست
خانواده دانشآموزی جیرفتی از مدیر مدرسه شکایت کردهاند. مدیر مدرسه عذرخواهی نکرده و حراست آموزش و پروش به آنها گفته: «یا رضایت میدهید یا نمیگذاریم پسرتان در جیرفت درس بخواند».
خانواده یک دانشآموز، مدیر مدرسه «شهید سعدالله فاریابی» در جیرفت را متهم کردهاند که با تنبیه بدنی فرزندشان، بینی و دندان او را شکانده است. به گفته آنها، مدیر خاطی به واسطه ارتباطاتش مصون مانده و شکایت آنها تا کنون راه به جایی نبرده است.
پدر «دانیال رفیعی»، دانشآموز کلاس هشتم به وبسایت خبری «سرمشقنیوز» گفته است که فرزندش سهشنبه پنجم دیماه مورد ضربوشتم مدیر قرار میگیرد و پس از آن در بیمارستان بستری میشود. او حادثه را چنین روایت میکند:
«سهشنبه هفته گذشته بود که دو دانشآموز و پسر من در حیاط مدرسه شوخی میکردند و باهم درگیر شده بودند، آقای ابوذر فاریابی مدیر مدرسه میآید و اینها را به دفتر میبرد، آن دو دانشآموز اقوامش بودند صحبتی با آنها میکند و آنها را میگذارد بروند. پسر ما را نگه میدارند و مدرسه تعطیل می شود. فقط مدیر و معاونش آقای ساردو در مدرسه میمانند به همراه پسر من، آقای مدیر ورزشکار است و یک مشت به دهان پسر من میزند که براثر آن مشت دندان پسر من میشکند و لب پایینش هم ۱۲ بخیه میخورد. مشت که میخورد زمین میخورد بعد با لگد به او میزند که لگد به دماغش میخورد و دماغ پسرم نیز میشکند. پسر من وقتی به خانه رسید از بس که خون از او رفته بود بیهوش بود. مدارک پزشکی و گواهیهای پزشکی قانونی اینها هم موجود است.»
خود دانشآموز نیز به سرمشقنیوز گفته است که مدیر به او در حضور معاون مشتی حواله کرد و معاون نیز تنها به تماشای این صحنه نشست.
مدیر مدرسه از قبول مسئولیت و عذرخواهی تاکنون سر باز زده است و گفته «بچه اذیت کرده و من زدمش.»
پیگیریهای قانونی بیحاصل
خانواده رفیعی پس از این اتفاق برای شکایت از مدیر مدرسه و پیگیری قانونی این مورد تنبیهی غیرمجاز به سراغ مدیران مسئول و مراجع قانونی میروند اما پاسخی نمیگیرند.
پدر این دانشآموز میگوید آنها به مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان مراجعه میکنند اما او صرفاً به گفتن اینکه «برو شکایت کن» اکتفا میکند در حالیکه «حتی یک لحظه هم نایستاد تا به پسرم نگاه کند و مدیر دفترش هم گفت حتی به شما نوبت ملاقات نمیدهیم».
یکی دیگر از اعضای این خانواده نیز مدعی است که مأموران حراست آموزش و پرورش استان در بیمارستان به سراغ خانواده آمدهاند و تهدید کردهاند که «یا رضایت میدهید یا نمیگذاریم پسرتان در جیرفت درس بخواند».
بر اساس آییننامه مدارس که در ۱۳۷۲ به تصویب رسید، «اعمال هرگونه تنبیه از قبیل اهانت،تنبیه بدنی و تعیین تکالیف درسی جهت تنبیه ممنوع است و در اعمال تنبیهات نباید بین دانش آموزان تبعیض و استثنایی قائل شد.»
هرچند بر اساس این آییننامه تنبیه بدنی دانشآموزان منع شده است، اما این پدیدهای تکرارشونده در ایران است.
در یک سال اخیر چندین بار اخبار تنبیههای خشونتبار همچون «فروکردن مداد در سر دانشآموز کرمانی» که بهمنماه سال گذشته منتشر شد، به انتقادهای گسترده در سطح جامعه انجامیده است.
نظرها
بیژن
جواب های هوی است. چنین آدمی که منطق نمیفهمد را باید با یک سیلی و یک لگد مشابه خرفهمش کرد. کسی که کتک میزند فقط زبان کتک را میفهمد و لاغیر. میبینید که حاضر به عذرخواهی نیست . نادم نیست و اصرار دارد کارش درست بوده. خب چه میشه کرد. من که با کتک زدن احشام هم مخالفم تصور میکنم ممکن است یک سیلی بجا این آقا را به عالم انسانیت بازگرداند. چرا که نه؟
محمد
واقعا این جور ادمایی در سال ۲۰۱۸ هم یافت میشود خودش یه افتضاحیه!؟ ,اول از هر چیزی باید خون گریست ,آموزش پروش هم حتما رئیس روساش از جنس مردم نیست و بویی از فرهنگ نبرده که اینگونه جواب والدین این دانش اموز رو داده ,واقعا قانون چه فایده ی داره تو این کشور ...,اون مدیر رو هم اگه مردم اون شهر بزارن راحت مدیر بمانه ,باز باید خون گریست ..واقعا کشورمون به کجا داره میره !خدا بدادمون نرسه ,هیچ مسئولی به صدای مردم ستم دیده گوش نمیده