ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تنها پنج درصد کاربران ایرانی تلگرام سراغ جایگزین بومی رفته‌اند

درحالی‌که مسئولان حکومتی از اقبال کاربران شبکه اجتماعی تلگرام به نرم‌افزارهای پیام‌رسان داخلی می‌گویند، آمارها تنها از تمایل پنج درصد کاربران ایرانی تلگرام به نمونه‌های بومی حکایت دارند.

درحالی‌که مسئولان حکومتی از اقبال کاربران شبکه اجتماعی تلگرام به نرم‌افزارهای پیام‌رسان داخلی می‌گویند، آمارها تنها از تمایل پنج درصد کاربران ایرانی تلگرام به نمونه‌های بومی حکایت دارند.

تلگرام مسدود است، اما ایرانیان استفاده از آن را کاهش نداده اند

وب‌سایت خبری «خبرآنلاین» شنبه ۲۳ دی‌ماه در گزارشی نشان داد که از میان دست‌کم ۴۵ میلیون کاربر ایرانی تلگرام، تنها دو میلیون و ۱۹۸ هزارتن پیام‌رسان‌های جایگزین بومی را دانلود کرده‌اند. این تعداد نیز ممکن است از این نر‌م‌افزارهای بومی استفاده کنند یا صرفاً آنها را دانلود کرده باشند.

کاربران ایرانی به دلیل مسدودشدن تلگرام پس از اعتراضات سراسری با استفاده از انواع فیلترشکن هنوز از این نرم‌افزار استفاده می‌کنند. به گزارش خبرآنلاین، سرورهای تلگرام افت محسوسی را در حوزه جغرافیایی ایران نشان نمی‌دهند.

سه روز پس از آغاز اعتراضات سراسری در بیش از ۷۲ شهر ایران، فعالیت تلگرام و اینستاگرام «به طور موقت» محدود شد. بر اساس گزارش‌ها، اینستاگرام به دلیل آغاز فیلترینگ هوشمند بر آن دیگر مسدود نیست اما تلگرام مسدود باقی مانده است. با این حال فیلترینگ هوشمند اینستاگرام نیز از سوی دولت تکذیب شده.

جمعه شب رضا تقی‌پور، عضو شورای عالی فضای مجازی و وزیر سابق ارتباطات در دولت محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهوری سابق در گفت‌و‌گویی تلویزیونی ادعا کرد که همین حالا با مسدودشدن تلگرام اقبال کاربران ایرانی به پیام‌رسان‌های بومی افزایش یافته و گفت که تلگرام با پنج نرم‌افزار پیام‌رسان ایرانی از جمله سروش، ویسپی، گپ، آی‌گپ و بیسفون جایگزین می‌شود.

مسدودماندن تلگرام در حالی است که کسب‌و‌کار آنلاین از طریق این پیام‌رسان در ایران ۲۳ میلیون درآمد تا سپتامبر سال گذشته میلادی در بر داشته است.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • انگارستان

    امنیت نسبی است، هر کسی که مقداری مطالعه داشته باشد می داند در دنیای سایبری امینت مطلق نیست، اما مدعیان آزادی و آزادی تبادل اطلاعات باین مثل سایت ها و سرویس دهندگان بایست این قدر از درک و شعور برخودار باشند، که نبایست زمینه شناسایی فعلان فراهم کنند که خواهان رعایت حقوق بشر یا دموکراسی یا عدالت... هستند! حق ناشناس ماندن (حفظ اطلاعات شخصی از موقعیت) گاه مهم تر از شناختن شدن است! وقتی حکومت هیولای در ایران حاکم است که از هر روشی به شناسایی مخافان و منتقدان استفاده می کند و وحشیانه دست به جنایت ( قتل و کشتار و زندانی و شلاق ..) می زند! این هیولا - هرچند ناخواسته- نبایست کمک کرد! این روش ذخیره اطلاعات خطرناک شخصی مانند شماره تلفن، بسیار بسیار خطرناک است و اگر انبوه میلیون ها کاربر نبود قطعا به طرز وحشیانه تری این حکومت سرکوب خواهد کرد. اما این روش امنیی نیست که اطلاعات IP و دیگر مشخصات ذخیره می کنند سرویس دهندگان. بدانید من نوعی ناشناس که وقت می گذارم و سعی می کنم کامنت و پیام هایم این قدر اخلاقی و به هنجار و .. باشد برای شخصیتم ارزش قائلم و هرگز نمی خواهد از ناشناس بودن سواستفاده کنم. چرا بایست زحمات خودم را با سواستفاده خراب کنم؟! و اصلا چگونه بخواهم سواستفاده کنم؟! این است که می گویم درک و شعور هم چیز خوبی است!