ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

خامنه‌ای: در عدالت عقب‌مانده‌ایم

خامنه‌ای: مردم ممکن است از شخص حقیر هم انتقاد داشته باشند اما این انتقاد منافاتی ندارد با ایستادگی پای نظام اسلامی و نظام انقلابی که با فداکاری این ملت به وجود آمده است.

علی خامنه‌ای، رهبر ایران در سخنانی از «مردم و خدا» به خاطر بی‌عدالتی در کشور عذرخواهی کرد.

دیدار خامنه‌ای با «جمعی از مردم آذربایجان شرقی»، یکشنبه، ۲۹ بهمن

خامنه‌ای صبح یکشنبه ۲۹ بهمن به مناسبت سالگرد اعتراضات ۱۳۵۶ تبریز در همین روز در جمع کسانی که «شماری از مردم آذربایجان شرقی» توصیف شده‌اند، گفت:

نتیجه‌ی مردم‌سالاری، پیشرفت کشور است. ما دهه‌ی سوم انقلاب را دهه‌ی «پیشرفت و عدالت» نام‌گذاری کردیم؛ «پیشرفت» به‌معنی واقعی کلمه در کشور اتفاق افتاده است. «عدالت» را نمی‌گویم، درباره‌ی عدالت ما عقب‌مانده هستیم، خودمان اعتراف می‌کنیم.

به گفته خامنه‌ای، «در زمینه عدالت باید کار کنیم و از مردم و خدا عذرخواهی کنیم.»

در اعتراضات سراسری دی‌ ۱۳۹۶، معترضان در دست‌کم ۷۲ شهر بزرگ و کوچک ایران به خیابان آمدند. راهپیمایان در این اعتراضات که یکی از شعارهای اصلی آن «نان، کار، آزادی» بود، به گرانی و فساد اقتصادی و گسترش بیکاری و همچنین استبداد سیاسی معترض بودند.

از نخستین روز اعتراضات در هفتم دی، شعارهایی علیه رهبر ایران نیز سر داده شد.

خامنه‌ای یکشنبه در سخنرانی خود انتقادهای مردم از خود را به رسمیت شناخت:

انتقاد مردم، فقط از دولت و مجلس و قوه‌ی قضائیه نیست؛ نه، ممکن است از شخص حقیر هم انتقاد داشته باشند اما این انتقاد منافاتی ندارد با ایستادگی پای نظام اسلامی و نظام انقلابی که با فداکاری این ملت به وجود آمده است.

رهبر ایران در حالی «ایستادگی پای نظام اسلامی» را مغایر شعارها علیه او نمی‌داند که بخش دیگری از شعارهای اعتراضات دی نفی نظام جمهوری اسلامی بود.

خامنه‌ای و حامیان او همواره اعتراضات دی را به سرویس‌های جاسوسی کشورهای خارجی و «نفوذ دشمن» ربط داده‌اند و معترضان را به معترضان واقعی و «اغتشاش‌گر» تقسیم کرده‌اند. آنها اعتراضات را نه نشانه نارضایتی از نظام، بلکه نشانه نارضایتی از عملکرد حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران می‌دانند.

کاظم صدیقی، امام جمعه منصوب رهبری در تهران ۲۲ دی معترضان را «آشغال» خوانده بود.

در همین زمینه

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    • روزبه

      در چی پیشرفت داشته ایم؟

    • کارگر

      نه جناب "امام" فقط عقب نمانده اید, شما رکورد زده اید. و همچنین در بیشرفی, قساوت, جنایت علیه بشریت, تجاوز به زندانیان دختر باکره در شب قبل از اعدام,...نیز رکورد زده اید. مسولان جمهوی جهنمی اسلامی باید به ملت بگویند که چه پست فطرتی, چه جنایت و چه جرمی است که علیه این ملت در عرض این ۳۹ سال مرتکب نشده اند؟

    • داود بهرنگ

      با سلام کانت در فرازی از پاسخنامه خود به پرسش "روشنگری چیست؟" می نویسد: «روشنگری تنها به آزادی نیاز دارد. آزادی یعنی که آدمی دارای این امکان است که در جامعه از چه باید کرد خود ـ به فهم خود ـ سخن بگوید. این آزادی در بی زیان ترین شکل ممکن است. اینک طوفانی از مخالفت ها از هر سو برخواهد خاست. گفته خواهد شد که نه! میندیشید! - نظامی خواهد گفت: میندیشید. رژه تان را بروید. - مأمور مالیات خواهد گفت: مالیاتتان را بپرازید. به چه می اندیشید؟ - کشیش خواهد گفت: اندیشه دیگر چیست؟ فکر ایمانتان باشید! و یکی در این میان خواهد گفت: بیندیشید. آزادانه بیندیشید! هر چقدر دلتان می خواهید بیندیشید. و در ادامه خواهد گفت: و اما مطیع باشید و سر به فرمان!» For this enlightenment, however, nothing is required but freedom, and indeed the least harmful of anything that could even be called freedom: namely, freedom to make public use of one’s reason in all matters. But I hear from all sides the cry: Do not argue! The officer says: Do not argue but drill! The tax official: Do not argue but pay! The clergyman: Do not argue but believe! (Only one ruler in the world says: Argue as much as you will and about whatever you will, but obey!) با احترام داود بهرنگ

    • reza

      جز غارت و قتل و عام و خُبره کُشی و فساد از همه چیز عقب اید.

    • میر ز ا رضا

      به گفته خامنه‌ای، «در زمینه عدالت باید کار کنیم و از مردم و خدا عذرخواهی کنیم.»!!‌\ چند پرسش ۱- این «ما» در گفتار و نوشتار خامنه چه کسی و چه کسانی اند؟\ ۲- آیا خامنه روضه خوان پیر و فرسوده خود معانی لغات عدالت و پیشرفت را میداند و یا فقط طوطی وار از روی نوشته ای که دیگران نوشته و به دستش داده اند اراجیف و هذیان به خورد جماعت میدهد؟\ ۳- عقب مانده چیست و چه تفاوتی دارد با جلوزده؟\ ۴- نظام اسلامی چیست و نظام انقلابی چه صیغه ایست؟\ ۵- عذرخواهی یعنی چه و مگر با یک عذرخواهی ساده سر و ته قضیه جنایات ۴۰ ساله را میتوان به این سادگی بهم آورد؟\ ۶- و مگر عذرخواهی از مردم در اولویت قرار دارد در مقایسه با توبه و عذرخواهی از خدای عالمیان و آنهم در خفا و نه از برای نمایش در ملاءعام (که اگر اسلام خمینی و خامنه غیر از این میبود باعث تعجب و حیرت میبود!!!)؟\

    • تیشک

      آقای خامنه ای ظاهرا خود را سپر نظامش کرده، و غیر مستقیم می گوید ای مردم! هرچه داد و بیداد دارید سر من خالی کنید ولی با این طفل حرامزاده (نظام) که بدنیا آورده ایم کاری نداشته باشید! ولی دراینجا چند نکته را مغفول باقی گذارده: 1. نظام کیست، چیست، یا کجاست؟ آیا جز این است که نظام شامل رؤسای قوه قضائیه، مجلس، مجریه، سپاه و بسیج و چند ارگان نیمه نظامی و مالی است؟ که حدود هزار فامیل بی ریشه آن را اداره می کنند؟ 2. اکثر رؤسای این نظام فاسد و گردانندگان آن مستقیم یا با واسطه توسط شخص خامنه ای انتخاب می شوند. 3. چگونه ممکن است من ایرانی از تو متنفر باشم (بدلیل بی عدالتی) ولی قوه قضائیه را قبول داشته باشم. این آقا مدت مدیدی است با سخنان بی ربط و متناقض، فقط در فکر فریب مردم است. آقای خامنه ای اتفاقا مردم مشکلشان با این نظام است. مردم این نظام را مشروع نمی دانند، و معتقدند که باید با پرورش دهنده اش در یک گور دفن شود.

    • کوین

      آقای خامنه ای! بر اساس منطق خودتان و بر اساس‌ باورها و مسلکِ خودتان‌ ، جرم شما در این نظام از همه بیشتر و سنگین تر است . بر اساس " ولایت مطلقهء فقیه " شما بر تمامیِ امور و رفتارهای خاص و عام ، صغیر و کبیر ، خصوصی و عمومی ، داخلی و خارجی ..... خلاصه بر همه چیز و همه کس تسلط مطلق و بی چون و چرا دارید . لذا بر اساس همین فقه و شریعتِ خودتان ، شما شریکِ جرمِ همهء مفسدین ، قاتلین ، سارقین ، اختلاس کنندگان ، سرکوبگران ، قانون شکنان ، متجاوزین و ... هستید . چرا که اشارهء انگشتی از سوی شما کافی بود تا جلوی جرم و فساد را بگیرید و یا حداقل پس از وقوع ، مجرم و مفسد را عقوبت دهید . اما چنین نکردید . هیچ گاه . چون برای شما اصلِ اول "حفظ قدرت " و اصل دوم " حفظ خودی و نابودیِ ناخودی" است ؛ و لاغیر . تمامی منجلابی که سرزمینِ ایران را غرق کرده است ، حاصلِ مستقیمِ اعمالِ شخصِ شماست . لذا همین اعتراف اخیر شما هم از روی تزویر و تلاش برای بقا است ، نه از روی تدبیر و اصلاح امور .

    • فراموشی انسانیت

      مناظرات و گفتگوهیا انتخبات 1384 هاشمی رفسنجانی ایده توزیع سهام داد که گفت (نقل به مضمون) که، منبع ملی غنی است و آن روز گفت صد میلیارد دلار ارزش سهام است که می توان به مردم داد (12 سال پیش) و کروبی هم طرح دادن 50 هزرا تومامن به هر ایرانی داد در همان انتخبات، اما تندروها و هر چی اسم انها بگذراید که نمی خواستند مردم ایران بویژه فقرا و نیازمندان به ثروت ملی دست یابند و فقر چندین نسلی نجات یابند، در دوره دولت احمدی نژاد حکومت سهام عدالت را راه انداخت د که به صورت فله ای به تمام روستایی ها و بخشی ا طبقات شهری دادند (بسیاری مالکان و زمین دارن به اسم روستایی سهام عدالت گرفتند ولی بسیاری از فقرای شهری محروم ماندند) ! اما این سهام کذایی تبدیل به مضحکه شدن قرار شد از سود سهام و طی ده سال واگذار شود و نه فور ی و رایگان! یعنی مال مردم قسطی از سودش در ده شال، نتبیجه تحقیر مردم بود! یارانه را دیدید که باز فله دادن و الام یک چهارم روز اول ان ارزش دارد! همه چیز کلاه بردرای بود. در حالی واقعا ایده هاشمی و کروبی به درستی اجرا می شد فقر در ایارن ریشه اش کنده می شد ! الان درانمد هدفمندی 102 هزار میلیادر تومان است، حتی بر اساس قانون (50% سهم مردم) نیز کمتر می دهند یعنی 41 هزار و الان دولت می خواهد 23 هزار میلیارد بدهد! یعین کمتر از یک چهارم! در حالی اگر به همه بدهند الان باید به هر نفر 90 هزار تومان بدهد و اگر 30 مییلون حذف نفر شوند این مقدار به بیش از 150 هزار تومان می رسد برای هر یارانه بیگر ! اما نی خواهند بدهد و نمی خواهد مردم از فقر نجات یابند اما همچنان فله ای به مرفهان یارنه انرژی میدهند و فقرا تنها اه وحسرت می کشند !

    • bijan

      این رهبر فرزانه باید تا کنون فهمیده باشد که راه نجات کشور باز کردن فضای سیاسی برای همه جریانات ملی گرا / ملی مذهبی و.....که و طن دوست و علاقمند به پیشرفت کشور اند میباشد . نه اینکه برای کسانی چون محمد خاتمی هم محدودیت قائل شوند !!و برای افزایش توان تولید و صنعتی شدن تعامل با جهان و فراهم کردن امنیت سرمایه گذاری شرط اول است کاری که همه کشور های حتی چین کمونیست میکند و این با ماجراجویی و نظامی گری و دشمن تراشی منافات دارد . جامعه روحانیت باید به تدریج از حکومت داری کنار رود و بداند که بی ثباتی ونابودی کشور نابودی آنها هم هست . به دولت روحانی باید فرصت دادکه نقش گذار مسالمت آمیز را از این حالت به یک نظام غیر دینی به عهده بگیرد وگرنه کشور با خطرات غیر قابل جبران روبرو میشود .