#اعتراضات - از میان آنها: اعتراض به حمله نظامی ترکیه به عفرین
#اعتراضات - از میان آنها: دوشنبه ۲۱ اسفند در چند شهر از جمله تهران تظاهراتی دراعتراض به حمله نظامی دولت ترکیه به مردم عفرین برگزار شد.
این مجموعه دربرگیرنده خبرهای اعتراضاتی است که روز ۲۱ اسفند صورت گرفته یا در این روز خبرهای آنها منتشر شدهاند. مجموعه ممکن است با اطلاعات جدید بروز شود.
ادامه اعتراضات کشاورزان شرق اصفهان
کشاورزان شرق اصفهان دوشنبه ۲۱ اسفند به اعتراض و راهپیمایی ادامه دادند. آنها پس از تجمع کنار پل خواجو در خیابانها به راه افتادند و شعار میدادند: تا پای جان ایستادهایم.
[video width="500" height="320" mp4="https://www.radiozamaneh.info/u/wp-content/uploads/2018/03/اصفهان_راهپیمایی_کشاورزان_عزاعزاست۲۱-اسفند.mp4"][/video]
بیانیه کانون صنفی معلمان تهران در دهمین روز دستگیری محمد حبیبی
کانون صنفی معلمان تهران در دهمین روز دستگیری محمد حبیبی معلم هنرستان و عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان تهران در بیانیهای نوشت هنوز نه تنها علت بازداشت او مشخص نشده بلکه حتی مکان نگهداری او به خانوادهاش اعلام نشده است. این کانون ضمن محکوم کردن شیوه خشونتآمیز و توهینآمیز بازداشت محمد حبیبی نوشته است شیوه رفتار با این فعال صنفی به معنای «شکستن حرمت یک معلم، صرف نظر از زیر پا گذاشتن حقوق فردی او و گستاخی نسبت به جایگاه رفیع معلمی» است.
تا کنون بیش از دو هزار تن با امضای بیانیه حمایت از محمد حبیبی، خواستار ازادی او شدهاند.
فولاد اهواز: اعتصاب ادامه یافت، مذاکره نمایندگان کارگران با فرماندار بیفایده بود
کارگران گروه ملی فولاد اهواز دوشنبه ۲۱ اسفند چهارمین هفته اعتصاب خود را در اعتراض به تعویق مطالبات آغاز کردند. آنها به روال روزهای قبل مقابل استانداری تجمع و در خیابانهای شهر راهپیمایی کردند.
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز ۱۰ تن از نمایندگان کارگران جهت پیگیری مطالبات خود به دفتر فرماندار مراجعه کردند اما دست خالی بازگشتند.
خون میرزائی فرماندار اهواز با سلب مسئولیت از خود گفته است موسوی کارفرمای فولاد اهواز از پرداخت حقوق کارگران، خرید مواد اولیه و تامین وثیقه جهت دریافت تسهیلات خودداری میکند.
ماراتن اعتراضات رانندگان شرکت واحد عضو تعاونی مسکن سپیدار
یکشنبه ۲۰ اسفند رانندگان شرکت واحد عضو تعاونی مسکن در اعتراض به ۵ سال تاخیر در تحویل خانههایشان برای ییست و ششمین روز مقابل شهرداری تهران اجتماع کردند.
حدود ۲۷۰ تن از کارگران و رانندگان شرکت واحد عضو پروژه مسکن سپیدار۲ و ۳ هستند.
راهپیمایی کارگران كارخانه كاشي حافظ شيراز
کارگران کارخانه کاشی خافظ شیراز دوشنبه ۲۱ اسفند دهمین روز اعتصاب در اعتراض به عدم پرداخت ١٢ ماه حقوق خود را پشت سر گذاشتند. آنها حین راهپیمایی در شهر شعار میدادند:
- یا حجتالابن حسن، ریشه ظلمو بکن
تجمع اعتراضی کسبه ساختمان پلاسکو
کاسبان ساختمان پلاسکو دوشنبه ۲۰ اسفند مجددا در اعتراض به بنیاد مستضعفان و شهرداری تهران تجمع اعتراضی برپا کردند. آنها امروز شعارها میدادند:
- ملک مارو دزدیدن،ای مرگ بر اسرائیل
- دیگه خاموش نمیشیم، میریم کفنپوش میشیم
[video width="500" height="320" mp4="https://www.radiozamaneh.info/u/wp-content/uploads/2018/03/۲۱-اسفند-پلاسکو-ملک-ما-رو-دزدین-ای-مرگ-بر-اسراییل.mp4"][/video]
اعتصاب کارگران راه آهن زاگرس
۳۲۰ نفر از کارگران راه آهن زاگرس که سه ماه است دستمزد نگرفتهاند، دوشنبه ۲۱ اسفند تجمع اعتراضی برپا کردند.
تجمع کارگران و پیمانکاران راه آهن دورود
کارگران و پیمانکاران راه آهن دورود که زیر پوشش شرکت امید پارس قرار دارند دوشنبه ۲۱ اسفند در اعتراض به ۹ ماه عدم دریافت حقوق اعتصاب کردند.
اعتصاب کارگران شهرداری نظرآباد
کارگران شهرداری نظرآباد که ۷ ماه دستمزد نگرفته اند با تجمع مقابل شهرداری خواستار دریافت مطالبات معوقه خود شدند.
تظاهرات در حمایت از مردم عفرین
بعد از ظهر دوشنبه ۲۱ اسفند طبق فراخوان قبلی در چند شهر ایران تظاهراتی در حمایت از مردم عفرین و علیه تهاجم نظامی دولت ترکیه به این منطقه برگزار شد. تصاویری از تظاهرات در تهران، کامیاران، سنندج، مریوان، ماکو و بوکان منتشر شده است.
تظاهرات تهران مقابل سفارت ترکیه برگزار شد و تظاهرکنندگان که گفته میشود دانشجویان کرد هستند شعارهایی علیه اردوغان و در حمایت از کردها سر دادند.
در تظاهرات سایر شهرها شعارهای مشابهی سر داده شد.
گزارش هایی از حضور گسترده ماموران یگان ویژه در محلهای تجمع معترضان در فضای مجازی منتشر شده است.این گزارش ها حاکی از حضور ماشینهای آتشنشانی ماشین های آتش نشانی، گردش ماموران انتظامی و پلیس َضد شورش در خیابانهاست.
یکی از بازاریان رشت نیز در پیامی ویدیویی همبستگی خود را با مردم عفرین اعلام کرده است. او که بنری در حمایت از مردم عفرین در مغازهاش نصب کرده میگوید گرچه کرد نیست اما سرکوب مردم عفرین را محکوم میکند.
نزدیک به دو ماه است دولت ترکیه به بهانه «مبارزه با تروریسم» عملیات نظامی در عفرین (سوریه) را آغاز کرده است و کودکان و شهروندان بیدفاع هدف حملات نیروهای نظامی هستند. فراخواندهندگان و شرکتکنندگان این تظاهرات به سکوت خبری رسانههای بزرگ و پرمخاطب دربرابر آنچه در عفرین میگذرد نیز معتزض اند.
سومین روز تجمع کارگران شرکت آونگان اراک
کارگران کارخانه آونگان اراک تولید کننده دکلهای انتقال نیرو، دوشنبه ۲۱ اسفند برای سومین روز مقابل استانداری استان مرکز تجمع کردند. این کارخانه سال ۹۱ ورشکسته شده و مطالبات ۱۰۰ تن از کارگران آن هنوز پرداخت نشده است.
به گفته یکی از کارگران معترض، کارگران و بازنشستگان این کارخانه بیش از ۵ میلیارد تومان مطالبات معوقه دارند
نحوه واگذاری این کارخانه در سال ۸۳ خود جنجالی بود و طبق بررسیهای انجام شده با یک سوم قیمت واقعی واگذار شده و اکنون بیش از ۴۰ میلیارد تومان به بانکها مقروز است و با وجود عرضه شدن در مزایده هنوز بلاتکلیف باقی ماده است.
بیشتر بخوانید:
نظرها
محسن مدنى
هر جا ظلم هست وظالم هست بايد اعتراض كرد اگر نه ظالم جرى تر ميشود چرا اينهمه پول خارج از ايران براى جنگ وادمكشى خرج ميشود ولى حقوق كارگران مملكت را نميدهند ويا تر كيه بچه حقى با ارتش عظيم وانهمه هواپيما وتانك بيك شهر كوچك بى دفاع هجوم برده مگر مردم عفرين تا كنون حتى يك عمل تروريستى انجام داده اند ويا جايى را تهديد كرده اند روزگار قلچماقى شده ويك مشت حكومتگر ظالم وبيشعور ونا انسان