ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

خامنه‌ای: مشکلات هست اما صبر داشته باشید

رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با اعضای مجلس خبرگان گفته است که از مشکلات مردم اطلاع دارد اما اگر همه «صبر و بصیرت و پایداری» داشته باشند مسائل حل می‌شود و پیروز می‌شوند.

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی می‌گوید مشکلات معیشتی مردم را می‌شناسد اما اگر همه «ایمان، تقوا، صبر و بصیرت» داشته باشند هیچ مشکلِ حل‌نشدنی وجود ندارد.

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با اعضای مجلس خبرگان

علی خامنه‌ای پنج‌شنبه ۲۴ اسفند و در آستانه نوروز، در دیدار با اعضای مجلس خبرگان تلاش کرد تا مردم را آرام کند و به آن‌ها امید دهد که مشکلاتشان حل خواهند شد.

او ضمن آن‌که وعده داد در چند روز آینده درباره مشکلات مردم حرف خواهد زد، گفت: «از مشکلات معیشتی و دیگر مشکلات مردم اطلاع داریم اما معتقدیم هیچ مشکلِ حل‌نشدنی در کشور وجود ندارد».

رهبر جمهوری اسلامی از «مبارزه سخت و جنگ دشوار سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی ایران با هجوم همه‌جانبه دشمنان» سخن گفت و درباره نارضایتی‌‌ها افزود: «کسانی به این وضع معترض‌اند و فکر می‌کنند جمهوری اسلامی این جنگ را شروع کرده است، اما این تصور، نوعی غفلت است، چرا که نفس وجود جمهوری اسلامی و حکومت دینی (...) دشمنان دین را به جنگ و هجوم می‌کشاند.»

به‌رغم توافق هسته‌ای وضعیت اقتصادی ایران بهبود چندانی نیافته و نارضایتی‌های اجتماعی و معیشتی بیشتر می‌شود. این نارضایتی‌ها به حدی رسید که در دی‌ماه سال جاری اعتراضات سراسری در بیش از ۷۲ شهر کوچک و بزرگ ایران شکل گرفت و در جریان آن دست‎کم ۲۷ نفر کشته و صدها نفر بازداشت شدند. همچنین در ایران تقریباً هر هفته ده‌ها حرکت اعتراضی از سوی کارگران و دیگر طبقات محروم برگزار می‌شود.

عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در جلسه استیضاح خود در روز سه‌شنبه ۲۲ اسفند شرایط اقتصادی ایران را «سخت» توصیف کرد و گفت: «من واقعا نگران وضعیت اقتصاد ایران هستم (…) ۶۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت به اقتصاد است و این یعنی ۵۲ درصد تولید ناخالص داخلی. این به معنای متلاشی شدن همه شرکت‌هاست.»

رهبر جمهوری اسلامی در چنین شرایطی که نوروز نیز نزدیک و سفره بسیاری از مردم خالی است، قصد دارد مردم را آرام کند. او می‌گوید «حق بر باطل» پیروز می‌شود اما شرط آن «صداقت، صبر، بصیرت، همت و پایداری» است؛ اگر این شروط رعایت شود «وعده الهی» نیز «قطعی» است.

او از آیات قرآن گفت که «آرام‌بخش» و «امیدبخش» هستند و از مسئولان حکومتی دعوت کرد که به «پرهیز از دنیاپرستی و اشرافی‌گری و کار و تلاش سخت» پایبند باشند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • bijan

    مشکل زمانی حل شدنی است که نهاد دین از حکومت جدا شود .

  • میر ز ا رضا

    ۴۰ سال تمام روده درازی و فقط حرف و حرف و بازهم حرف!!! همراه با دادن وعده های سرخرمنی و دروغین و دروغین و باز هم سر خرمنی و کاذب و دروغین!!! که حقا که دادن وعده های کاذب و دروغین فقط و فقط از عهده شیطان و اولیایش بر میاید و نه از عهده احدی دیگر!!! (آیه ۲۲ در سوره ابراهیم در قرآن مجید) و قابل توجه بیژن bijan در بالا: از برای ملتی که حداکثر قریب به اتفاقش مفهوم سالم و برحقی نه از دین دارد و نه از سیاست جدایی آن دو هم بی معناست و حلال هیچ مشکلی نخواهد بود که نخواهد بود!!!

  • احمد

    وعدہ ھای الھی مال خودت و برادر و فرزندانت و دار و دستت ،شر خودتان را از ایران کم کنید

  • صلاح

    با نگاهی به آقای خامنه ای و اطرافیانش تنها خصوصیاتی که در این افراد نمی بینید "ایمان، تقوا، صبر و بصیرت" است. آقای خامنه ای! مردم ایران هزاران بار از شما متقی ترند، شما ثابت کرده اید که جز به قدرت و پول به چیز دیگری نمی اندیشید. رطب خورده، منع رطب چون کند؟

  • روزبه

    کمدی کوتاه «ایمان، تقوا، صبر و بصیرت» ایمان جان (پسر کوچیکم میگم ) تو که بصیرت داری آقا امروز امر کرده صبر کنی که مامان تقوا رو تلیت کنه تو کاسه صبر من و شما بعد تو هم یه 40 سال دیگه صبر کن تا غذات خنک بشه بعد بخوریش عمر منکه فکر نکنم قد بده . بعد از شنیدن اوامر آقا ناگهان صدای مهیبی از حوالی شکم ایمان شنیده شد که من اون رو به تایید حرفهای آقا از طرف ایمان تعبیر کردم. اما خانم این وسط سنگ اندازی میکنه و میخواد یکی دو روز در هفته اشکنه بنا به توصیه علما و یک دو روز هم گشنه پلو با خورش دل ضعفه درست بکنه میگه وگرنه غذای آقا دلمون میزنه خلاصه کلا این خانمها مانع پیشرفت " اقتصاد مقاربتی" آقا هستند و دائما در همه امور با دژمن همکاری میکنند.

  • کارو

    سخن من نه از درد ایشان، خود از دردی بود که ایشان اند.

  • کورش

    پایان نزدیک است

  • هشدار هشدار هشدار

    باید حساب حیله ها را بکنیم.در خانواده ی ما یک روحانی به قول مادرم ۲تومانی بود که با نزدیکی به بیت آقا صاحب ثروتی افسانه ای شده. او با ما بسیار بدرفتاری کرد تا جایی که هممان میدانیم باعث قتل پسرعموی کمونیست ما او بود. چرا که پسر عموی خوبمان بسیار صادق و شریف بود و با این نانجیب بحث می کرد. من هرگز نگاههای معنی دار آن بیبشرف را بر آن انسان شریف فراموش نمیکنیم. نگاههایی که میگفت بزودی به حسابت خواهم رسید. آری او را سال شصت و هشت زندانی کردند و به شدت شکنجه اش کردند و بعد برای پنهان کردن شکنجه هاشان او را با یک زندانی قاچاقچی درگیر کردند و کشتند. همه اش را آن بیشرف باعث شده بود. در هر حال او همه ما را ضد انقلاب میدانست و طرد کرده بود حالا دوباره با ما تماس گرفته و به کسانی گفته که او هرگز با این حکومت نبوده و این حکومت اسلام عزیز را لکه دار کرده. البته این هم علامت بسیاری خوبی ست و علامتی ست که می تواند بسیار خطرناک باشد. خوب برای اینکه نشانه ی سقوط آزاد و حتمی این حکومت ضد بشری ست. و بد از این نظر که این روحانیون که ما بسیار خوب آنها را می شناسیم بی نهایت حیله گر بسیار ریا کار و در نهایت ضد ایرانیندو من به خاطر ارتباطات بسیار نزدیک فامیلی و حتا خونی باید صریحا بگویم که نباید به روحانیون و مداحها و مومنین و معتقدین به اسلام تقلیدی کوچکترین اطمینانی کرد. برای همین باید هوشیار بود که حتا حتا حتا یک روحانی و مداح ایرانی در میانشان نیست. برای همین به زودی خواهید دید که روحانیون فراوانی پدیدار خواهند شد که خود را ضد حکومتی می نمایانند. اما مردم باید از روحانیون بخواهند که ریش بتراشند و لباسشان را در جامه دان بگذارند و فقط و فقط در مسجد برتن کنند. همچنانکه در اروپا ی بعد از فروپاشاندن قدرت کلیسا در قرن شانزدهم و عصر روشنایی اتفاق افتاد. باید روحانیون خلع لباس و خلع ید سیاسی شوند. صدای مسجد و حسینیه نباید از مسجد و حسینیه بیرون آید. یکبار برای همیشه باید اسلام از صحنه ی اجتماع به اندرون خانه ها و مسجد برود. هشدار هشدار هشدار!

  • کارگر

    برخی دیگر از چهره های جمهوری جهنمی اسلامی تصویری واقع بینانه تری از تحولات دو ماه آخر دارند, یکی از آنها مسعود نیلی مشاور ارشد اقتصادی روحانی است. پیش بینی اعتراضات بزرگتر و گسترده تر از سوی دستیار ارشد روحانی - مسعود نیلی سخنگوی نئولیبرالیسم اقتصادی ایران راه فرار از «خطر» سقوط نظام را تشکیل «لویه جرگه »می داند - مهمترین سخنان مسعود نیلی، دستیار ارشد حسن روحانی، درباره اعتراضات دی‌ماه: - ممکن است اعتراضات بیشتر و بزرگتر شود و ابعاد وسیع‌تری به خود بگیرد. - امروز کشور همچون مریضی است که بدحال در بیمارستان افتاده، اما بستگان با بستگان و پزشکان با پزشکان درگیرند. - اگر این روند را ادامه دهیم و همینطور پیش برویم، در معرض خطر قرار خواهیم گرفت. - مسائلی که در مقیاس کوچک می‌بینیم علامتِ آماده‌باش هستند. ممکن است دفعه بعد فرصتی در اختیار شما نباشد. - اگر همچون افغانستان «لویه جرگه‌» درست کنیم که از جناح‌های مختلف در آن حضور داشته باشند و روی اصولی توافق کنیم، مشکلات قابل حل است./ روزنامه ایران

  • کارگر

    چند هفته پیش نیز حسن خمینی و سعید حجاریان نکاتی واقع بینانه تر دربارهء بحران های رژیم بیان داشته بودند. هشدار دربارهء فروپاشی نظام و ناکارایی «چهار عمل اصلی»... با بدتر شدن وضعیت حاکمیت و افزایش اعتراضات مردمی، هشدار درباره فروپاشی نظام بیشتر شده و «چهار عمل اصلی» هم دیگر جوابگو نیست. حسن خمینی، نوه خمینی با هشدار نسبت به خطر فروپاشی نظام گفته «برآورده نشدن مطالبات غیرسیاسی مردم می‌تواند به فروپاشی نظام منجر شود.» سعید حجاریان نیز در مصاحبه با روزنامه اعتماد بی تاثیر شدن «چهار عمل اصلی» از سوی حاکمیت را یادآور شده است. او ضمن پیش بینی سقوط نظام در سه سال آینده گفته: سه سال آینده دستخوش اعتراضات پی‌در‌پی خواهد بود، اعتراضاتی که مانند موج دریا عقب می‌روند و با شدت بیشتر بازمی‌گردند. گزاره‌ی «عبور از روحانی» یعنی گذر از دولت و رسیدن به حاکمیت و اصل نظام و در آخر عبور از جمهوری اسلامی... جناح راست شاهد بود که در برخورد با این اعتراضات چهار عمل اصلی به کار گرفته شد؛ بعضی را جمع (بازداشت)، بعضی را ضرب (کتک)، بعضی را تفریق (تفرقه انداختن) و بعضی دیگر را تقسیم (تفکیک معترضان به معیشتی‌های بر حق و سیاسی‌های ناحق) کردند، اما بنیاد اعتراضات همچنان باقیست/تلخیص از مصاحبه با اعتماد

  • کارگر

    اما مثل اینکه با وجود پیچیدگی و بغرنجی اضاع کنونی برای برخی از دوستان کماکان همان کلی گویی های ۴۰ سال گذشته کافی است. میرزا رضا به نکات درستی اشاره میکند. و آن یکی دوست گرامی که ۴۰ سال است برایشان "پایان نزدیک است"! حالا این پایان قراره دقیقا چگونه پایان بگرد و به چه ختم شود, بی خیال. فقط تکرار بشه که "نزدیک است" و همه چیز خود به خود حل میشه! "آغاز" هم حتماً ظهور دوبارهء ربع پهلوی (به نقل هادی خرسندی) است, که خود آغاز پایان دیگری است! متن جناب روزبه نیز بسیار بامزه بود, تشکر.

  • یادی از میزممد

    با سلام خدمتتان. در سالهای ۱۳۸-۸۴ یک آدم عجیب و غریب با نام میزممد طنزهایی می نوشت که عنوانش طنزهای ذنجیره ای بود. این طنزها در یک سایت که نامش میهن بود منتشر می شد و در تهران بسیار خواننده داشت. فکر می کنم مدیر این سایت شخصی ست بنام علی کشتگر که از چپهای ایران است در آلمان. دانشجویان در تهران ظنزهای میزممد را چاپ و منتشرش می کردند و دست بدست می گشت. برخودش با مسائل ایران و جهان بسیار جالب و موثر بود. من هر چه گشتم فقط کسی با «کپی کاری» آنرا در سایت رنگین کمان منتشر کرده بود. ایکاش آقای علی کشتگر آن طنزها را دوبار انتشار دهد. چرا که پیشبینی های بسیار جالبی در آن طنزها شده بود که بدرد امروز میخورد. در هر حال شاید به همه طنزها دستمان نرسد حداقل این باقی مانده را بخوانیم: نامه تاریخی رهبر معزم انقلاب به پارازیدانت جرج دابالیو بوش رهبر معظم ایالات متهمه آمریکا بخاطر حلول ماه مبارک ژانویه و کمکهای غیبی معظم الله به زلزله زدگان بم! آدرسش اینجاست. ***

  • دانیال

    چقدر دیگه باید صبر کنیم؟ مثلا 40 سال دیگه خوبه؟