ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

#اعتراضات – از میان آن‌ها: اعتراض کارگران کاشی حافظ

کارگران این واحد تولیدی آدمکی را به دار کشیده و در اعتراض به بی‌تفاوتی مدیران شعار می‌دادند: چند میلیارد گرفتی، کارگرو فروختی؟

این مجموعه دربرگیرنده خبرهای اعتراضاتی است که روز ۲۴ اسفند صورت گرفته‌ یا در این روز خبرهای آنها منتشر شده‌اند. مجموعه ممکن است با اطلاعات جدید بروز شود.

پنجشنبه ۲۴ اسفند - تجمع کارگران پیمانی شهرداری کرمان مقابل شورای شهر

کارگران کاشی حافظ که در اعتراض به یک سال تعویق دستمزد در اعتصاب به سر می‌برند و دفترچه بیمه‌شان نیز تمدید نشده پنجشنبه ۲۴ اسفند مقابل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در شیراز تجمع کردند.

آن‌ها بنری در دست داشتند که در آن سکوت مدیران وزارت صنعت و معدن در قبال ۱۲ ماه تعویق حقوق کارگران محکوم شده بود. کارگران شعار می‌دادند:

    کارگران کاشی حافظ آدمکی را به نشانه عدم برخورداری کارگران از حقوق صنفی‌شان مقابل سازمان صنعت و معدن استان فارس به دار کشیده و در همان حال شعار می‌دادند:

       کارخانه کاشی و سرامیک حافظ سه سال پیش به بخش خصوصی واگذار شده و از آن زمان تعداد کارگران آن از ۶۰۰ به ۱۸۰ تن رسیده است.

      [video width="520" height="320" mp4="https://www.radiozamaneh.info/u/wp-content/uploads/2018/03/24-اسفند-کاشی-حافظ-مرگ-بر-کارگر-درود-بر-ستمگر.mp4"][/video]

      علاوه بر کارخانه کاشی و سرامیک حافظ در تعداد دیگری از واحدهای تولیدی استان فارس، کارگران در اعتراض به تعویق مطالباتشان اعتصاب کرده‌اند. می‌توان برای نمونه به کارکنان پیمانی قطار شهری شیراز و کارگران کارخانه روغن نباتی شیراز اشاره کرد.

      اعمال خشونت ماموران شهرداری و نیروی انتظامی نسبت به دستفروشان و درگیری با آن‌ها در آستانه نوروز شدت گرفته است.

      فیلم‌هایی از حمله به دستفروشان، به هم زدن بساط، تخریب اجناس‌شان و کتک زدن دستفروش‌ها توسط ماموران در ایلام، میاندوآب، خرمدره و قرچک ورامین در فضای مجازی منتشر شده است.

      [video width="520" height="320" mp4="https://www.radiozamaneh.info/u/wp-content/uploads/2018/03/24-اسفند-دستفروش-خرمدره.mp4"][/video]

      کارگران گروه ملی فولاد اهواز پنجشنبه ۲۴ اسفند یک بار دیگر به خیابان‌های اهواز آمدند. مدیریت کارخانه، بانک ملی که عبدالرضا موسوی را به سمت مدیریت کارخانه منصوب کرده، و مسئولان دولتی تا کنون اقدامی برای پرداخت دستمزد معوقه کارگران انجام نداده‌اند و با وعده و وعید زمان می‌خرند.

      مدیریت بانک ملی در جلسه‌ای که ۲۲ اسفند با نمایندگان کارگران برگزار کرد وعده داده بود حساب‌های بانکی گروه ملی فولاد اهواز را که به دلیل بدهی به بانک مسدود است آزاد کند تا به این ترتیب کارفرمای کارخانه بتواند تا پایان فرودین سال ۹۷ مطالبات معوقه کارگران را بپردازد.

      امروز کارگران شعار می‌دادند:

        [video width="520" height="320" mp4="https://www.radiozamaneh.info/u/wp-content/uploads/2018/03/24-اسفند-فولاد-اهواز-ما-کارگریم-نه-برده.mp4"][/video]

        پیام یک کارگر اعتصابی فولاد به خانواده‌اش

        یکی از کارگران اعتصابی فولاد که با نزدیکی عید دستانش خالی است نامه‌ای خطاب به همسر و دخترش نوشته است. متن نامه به نقل از اتحادیه آزاد کارگران ایران:

        سلام،  یک پیام  دارم  ولی برای خانواده‌ام.

        همسرم عشقم، دخترم  نفسم، بابا شرمنده  روی گل شما هستم. عرق شرم بر پیشانی دارم، چکار کنم؟

         رفتم دنبال حقم ولی ندادند. خودتان می‌دانید پولم حلال بود و هرگز حرام نیاوردم خانه، ولی شرمنده هستم، شرمنده .

        همسرم ، تو خیلی خوبی که با صبر ایوب کنارم بودی و هستی. ولی خدا لعنت کنه موسوی را که حقم را توی  مملکت ایران خورد و برد و مهر خاموشی بر من زد.

        تجمع اعتراضی کشاورزان مقابل جهاد کشاورزی ورزنه

        اعتراضات کشاورزان شرق اصفهان در اعتراض به خشکاندن زاینده‌رود و از میان رفتن حق‌آبه کشاورزان ادامه دارد. گروهی از کشاورزان پنجشنبه ۲۴ اسفند در محوطه جهادکشاورزی تجمع کردند.

        بر بنری که کشاورزان بر میله‌های ورودی ساختمان جهاد کشاورزی نصب کرده بودند نوشته شده بود که آن‌ها جمعه مجددا تجمع خواهند کرد.

        آن‌ها شعار می‌دادند:

          [video width="520" height="320" mp4="https://www.radiozamaneh.info/u/wp-content/uploads/2018/03/24-اسفند-کشاورزان-شرق-اصفهان.mp4"][/video]

          تجمع کشاورزان یک روستا در شوش با خواست تخصیص آب کشاورزی

          گروهی از کشاورزان روستای شیخ عجم واقع در فتح‌المبین شوش چهارشنبه ۲۳ اسفند مقابل دریچه‌های آب منطقه تجمع کردند و خواستار تخصیص آب کشاورزی برای مزارع خود شدند.

          تجمع کشاورزان چند روستای گچساران در اعتراض به وضعیت نامناسب آبرسانی

          کشاورزان چند روستای تابع امامزاده جعفر گچساران از جمله پاکوه، کلاغ نشین، بید زرد و سربیشه که از وضعیت آبرسانی به روستاهای خود ناراضی‌اند چهارشنبه ۲۳ اسفند مقابل فرمانداری گچساران تجمع کردند.

          کشاورزان معترض گفته‌اند کیفیت پائین لوله‌های استفاده شده در طرح آبرسانی به مزارع آنان واقع در دشت امامزاده جعفر (در ۱۵ کیلومتری شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران) سبب شده این لوله‌ها تحمل فشار آب استاندارد را نداشته باشند و به همین دلیل آبرسانی با مشکل مواجه شده.

          یکی از معترضان به خبرنگاران گفته است مراجعات مکرر کشاورزان به سازمان آب بدون نتیجه مانده است.

          کارگران پیمانی شهرداری کرمان که  ۴ ماه است حقوق نگرفته‌اند و بیمه درمانی‌شان نیز قطع شده پنجشنبه ۲۴ اسفند مقابل شورای شهر کرمان تجمع کردند. بر یکی از بنرهایی که آن‌ها به همراه داشتند نوشته شده بود:

            کارگران که به واسطه شرکت پیمانی «سالم شهر» در شهرداری کرمان کار می‌کنند گفته‌اند حق سنوات سال گذشته‌شان نیز پرداخت نشده است.

            تسنیم به نقل از مدیر شرکت سالم‌شهر وعده داده است «بخش عمده‌ای» از مطالبات کارگران شنبه آینده پرداخت می شود و بیمه خدمات درمانی آن‌ها نیز مجددا برقرار می‌شود.

            ۲۳ اسفند - تجمع اعتراضی کارگران سد شفارود

            اعتصاب کارگران سد شفارود

            کارگران سد شفارود رضوان‌شهر واقع در استان گیلان ایران دور دیگری از اعتصاب و تجمع را در اعتراض به ۴ ماه تعویق دستمزد، عیدی و حق سنوات از سر گرفته‌اند. آن‌ها چهارشنبه ۲۳ اسفند مقابل ساختمان شرکت ژیان پیمانکار پروژه تجمع کردند.

            گفته می‌شود این پروژه با مشکل تامین اعتبار مالی روبرست.

            تجمع کارگران اخراجی کارخانه تهران شهداد

            ده‌ها تن از کارگران اخراجی کارخانه تهران شهداد (شیر وارنا) چهارشنبه ۲۳ اسفند در اعتراض به واریز نشدن مطالباتشان توسط کارخانه و نیز عدم دریافت بیمه بیکاری مقابل فرمانداری ورامین تجمع کردند.

            کارگران که چند زن نیز در میانشان هست ۵ ماه پیش اخراج شده‌اند. کارخانه شیر وارنا که گفته می‌شود اکنون محصولاتش به تولید بستنی کاهش یافته ده‌ها میلیارد تومان نیز به دامداران ورامین بدهکار است.

            بیشتر بخوانید:

            این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

            آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

            .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

            توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

            نظر بدهید

            در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

            نظرها

            نظری وجود ندارد.