احمدینژاد، پیگیر همپرونده کردن سلیمانی و بقایی
احمدینژاد در نامه دوم به قاسم سلیمانی بار دیگر اتهام اختلاس بقایی از پولهای سپاه قدس را رد کرد، پرسید «چرا سکوت کردهاید؟» و گفت برای «تبیین» رابطهاش با سلیمانی «آمادگی کامل» دارد.
محمود احمدینژاد نامه دیگری خطاب به سردار قاسمی سلیمانی نوشت و پیجوی ۳,۵ میلیون یورویی شد که یکی از موضوعات اصلی پرونده حمید بقایی است. او فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران را تهدید به افشاگریهای بیشتر کرده است.
احمدینژاد و یارانش زندانی شدن بقایی را توطئه «مسئولان فاسد قضایی»، دستگاه حکومتی کنونی و حتی بریتانیا میدانند. روز گذشته (پنجشنبه) اسفندیار رحیم مشایی، یکی دیگر از یاران احمدینژاد در اعتراض به بازداشت بقایی حکم قضایی او را در برابر سفارت بریتانیا آتش زد.
یکی از اتهامات حمید بقایی اختلاس بخشی از ۳,۵ میلیون یورو پولی است که گویا سپاه قدس برای کمک به سران کشورهای آفریقایی در اختیار او گذاشته. محمود احمدینژاد در این باره در روز گذشته، ۲۵ اسفند، نامهای را که خطاب به سردار قاسم سلیمانی نوشته منتشر کرد، و امروز نامه دیگری را پشتبند آن کرد.
نامه دوم محمود احمدینژاد، رئیس جمهور سابق، خطاب به سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی برون مرزی سپاه پاسداران، از نامه اول صراحت بیشتری دارد. در آن آمده است:
«از دو حال خارج نیست:
یا جنابعالی و زیرمجموعه شما به آقای بقایی وجهی پرداخت کردهاید یا اینکه این ادعا کذب است.
اگر وجهی پرداخت شده است باید معلوم شود که به چه دلیل، بابت چه کاری، از کدام محل، طبق کدام قانون، کدام درخواست آقای بقایی، کدام رسید ایشان و چگونه این وجه آن هم در روز ۹۲/۵/۱۴ که ایشان فاقد هر نوع مسئولیت دولتی بوده پرداخت شده است.
و اگر هم وجهی به آقای بقایی پرداخت نشده که قطعاً نشده است، چرا جنابعالی و همکارانتان در برابر این ادعا و ظلم فاحش سکوت کرده اید.»
این منطق میخواهد بگوید:
که اگر ۳,۵ میلیون یوروی حیف و میل شده را سردار سپاه به معاون اجرایی رئیس جمهور وقت پرداخته باشد، در این صورت با او همپرونده است و باید بگوید که این پول را برای چه در اختیار حمید بقایی گذاشته و چرا رد آن را نگرفته، و اگر نپرداخته باشد پس در پروندهسازی علیه او دخالت دارد و باز باید پاسخ دهد که بر سر آن پول چه آمده است.
دیروز، ۲۵ اسفند، احمدینژاد نامهای خطاب به رئیس دادگاه حمید بقایی، یار به زندان افتادهاش نوشت با این مضون که: گر حکم شود که فاسدها را بگیرند، باید بسیاری از مقامات را دستگیر کنند، از جمله حداد عادل، برادران لاریجانی، مصباح یزدی و جوادی آملی را.
رئیسجمهوری پیشین ایران خود با اتهامهای فساد مالی گسترده روبهرو است. محمود احمدینژاد به جبران بیش از ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تخلفات نفتی در زمان ریاست جمهوری خود محکوم شده که به گفته فیاض شجاعی، دادستان دیوان محاسبات، کل اموال او کفاف آن را ندارد. احمدینژاد اما ادعا کرده که باندهای قدرت و ثروت علیه او و یارانش توطئه کردهاند.
نظرها
نظری وجود ندارد.