ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«مردم نباید آب، برق و سوخت ارزان داشته باشند»

معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه جمهوری اسلامی می‌گوید: دولت برای پرداخت مستمری افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی و یارانه نقدی پول ندارد، اما در برابر «هجمه اعتراض به افزایش عوارض خروج از کشور عقب‌نشینی می‌کند».

علی سرزعیم معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران عدم افزایش قیمت حامل‌های انرژی در قانون بودجه امسال را ناشی از اعتراض‌های دی ۹۶ دانست و گفت: چنانچه دولت هزینه‌هایش را کاهش ندهد، با کسری بودجه روبرو خواهد شد.

علی سرزعیم معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران

به گزارش خبرگزاری کار ایران، ایلنا، او دوشنبه ۶ فروردین انرژی ارزان را «امتیازهایی که حکومت سخاوتمندانه به مردم بخشیده» خواند و گفت: « مردم نباید آب و برق و سوخت ارزان داشته باشند.»

دولت جمهوری اسلامی در قانون بودجه امسال پیش‌بینی کرده بود قیمت حامل‌های انرژی ۲۵ تا ۵۰ درصد افزایش یابد. مجلس شورای اسلامی اما پس از اعتراض‌های سراسری دی دولت را از هرگونه افزایش قیمت حامل‌های انرژی و خدمات دولتی در سال ۹۷ منع کرد.

سرزعیم افزایش قیمت حامل‌های انرژی را نیازمند «تفاهم با مجلس» و «اعتماد اجتماعی» دانست.

به گفته او در شرایط فعلی «اعتماد اجتماعی در ایران وجود ندارد» و  وقتی که اعتماد اجتماعی وجود ندارد، اصلاحات اقتصادی ممکن نیست.

معاون اقتصادی وزیر کار عدم افزایش عوارض خروج از کشور را یکی از «عقب‌نشینی‌های دولت در برابر فضای عمومی» برشمرد.

او گفت: « دولت پول کم دارد و نمی‌تواند به خانواده‌های فقیر مستمری بدهد. با ۴۵ هزار تومان هم نمی‌توان زندگی کرد. حداقل ۲۰۰ هزار نفر در روستاها برای دریافت مستمری از کمیته امداد ثبت نام کرده‌‌‌اند، اما پس از افزایش هجمه علیه افزایش عوارض خروج از کشور به سرعت عقب‌نشینی می‌کند».

سرزعیم با بیان اینکه دولت نباید در مقابل حذف یارانه‌ها عقب‌نشینی می‌کرد، گفت: حذف یارانه‌ها ممکن است به اعتراض یک اقلیت بیانجامد.

به گفته او «این اعتراض‌ها مهم نیست» و انتخاب میان شرایط سخت و سخت‌تر برای آینده اقتصاد ایران است.

معاون اقتصادی وزیر کار عدم حذف یارانه‌ها را موجب سخت‌تر شدن شرایط اقتصادی ایران در سالجاری خواند و گفت: احساس می‌کند در این شرایط امریکا فشار بیشتری بر جمهوری اسلامی وارد خواهد کرد.

امریکا تهدید کرده است که پس از پایان آخرین دوره تعلیق تحریم‌های ایران، به صورت یکجانبه از توافق هسته‌ای خارج می‌شود.

سرزعیم گفت: در این وضعیت دولت باید به دنبال راهکارهایی برای کم کردن هزینه‌ها باشد تا «از کسری بودجه و فشار بیرونی جلوگیری کند».

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • روزبه

    سرزعیم آقا به دولت بگید مفتخور حقوق بگیر ریش و پشمی و عمامه بسر تو دستگاها کمه مگر؟ یه لگد در کونه شون هزینه ها نصف میشه بودجه موشک و اتم سازی و حقوق مدفوعان حرم رو هنم بزنی پول به همه جا میرسه. مالیات از دم و دستگاه ملاها هم یادت نره. بازم کم اوردی بیشتر بهت کمک میکنم.

  • پارسا

    39 سال است که درآمد نفت وارد ایران نمی شود و مستقیم به جیب سوریه فلسطین لبنان یمن آفریقا و خرج حوزه علیمه های خارج از کشور و... میشود و اگر وارد ایران شود به جیب اختلاس گران می رود .چقدر رو داری !آقای زعیم یک حقوق نجومی( امثال) تو کمتر آب و برق سوخت ارزان تر .

  • محمد ساغندی

    حقوق مدیران متعادل بشود و دزدیها کم مشکل همه حل میشه متاسفانه دزد یقه بسته محافظت شده و نفوذدار زیاد شده این گنده گوزیهای مسئولینم مثل این *** اقا کاری بجائی نمیرسونه انقلاب کردند که پول اب و برق و .. ندهند رهبرشان هم صراحت تائید کرد حالا ا*** اومده چی میخاد ؟؟؟

  • احمد

    اقایان اگر همین کامنته را هم بخونند کلی چیزی یاد میگیرن.مثلا همین راهکارهای روزبه .ولی کسیکه خودشو بخواب زده نمیشه به این راحتی بیدارش کرد.

  • محسن

    آقا برای انحلال مجلس چیکار باید بکنیم؟ دویست و هفتاد تا مفت خورن که هیچ کار مفیدی نمی کنن 40 سال گذشته حتی یک مصوبه به نفع مردم نداشتن.

  • من

    آخه این آدم با این شکلش باید برای من تصمیم بگیرد؟

  • سهند

    صحبت‌های آقای سرزعیم رو درست می‌دونم. اما طبیعیه که مردم دلشون نخواد هزینه‌هاشون زیاد بشه و حتی اگه منطق اقتصادی پشت نظر آقای سرزعیم رو درک کنن، اولین واکنششون این باشه که بپرسن چرا حکومت از کاهش بودجهٔ حوزه‌های علمیه و کمک‌های خارجی شروع نکنه؟ به نظرم واقعیت اینه که حتی اگه حکومت دیگه‌ای سرکار بیاد، ادامه سیاست‌های پوپولیستی‌ای مثل آب و انرژی ارزون نه عاقلانه‌است و نه در دراز مدت ممکنه.