برقراری محدوديت دسترسی به اينترنت در بلاروس
<p>دولت بلاروس به کافی‌نت‌های اين کشور دستور داده است دسترسی به شماری از سايت‌ها را برای کاربران خود مسدود کنند.</p> <!--break--> <p> </p> <p>به گزارش يورونيوز، مقامات بلاروس همچنين از کافی‌نت‌ها خواسته‌اند اطلاعات مشتريان و سوابق فعاليت‌های اينترنتی آن‌ها را تا يک سال نگهداری کنند.</p> <p>يکی از مقامات بلاروس گفته است: "اين محدوديت تنها در اماکن عمومی قابل اعمال است و شامل افراد حقيقی نمی‌شود و هيچ‌کس نمی تواند دسترسی افراد به اينترنت از طريق اماکن غير عمومی را محدود کند."</p> <p>چند روز پيش نيز پليس ايران در طرح مشابهی از کافی‌نت‌ها خواست اطلاعات مشتريان خود را ثبت کنند و سوابق فعاليت‌های اينترنتی آن‌ها را تا شش ماه نگهداری کنند. پليس ايران همچنين کافی‌نت‌ها را موظف به نصب دوربين‌های مداربسته کرده است.</p> <blockquote> <p>مخالفان، مقررات جديد اينترنتی را تلاش تازه دولت بلاروس در "سرکوب معترضان" می‌دانند</p> </blockquote> <p>در بلاروس سايت‌های منتقد دولت از جمله سايت‌های حقوق بشری "فيلتر" می‌شوند.</p> <p>مخالفان، مقررات جديد اينترنتی را تلاش تازه دولت بلاروس در "سرکوب معترضان" می‌دانند. </p> <p>فشار دولت بر مخالفان از زمان انتخابات جنجالی بلاروس که به رياست‌جمهوری الکساندر لوکاشنکو منجر شد، افزايش يافته است.</p> <p>اتحاديه اروپا دو ماه پيش در واکنش به فشار دولت عليه مخالفانش تحريم‌های تازه‌ای عليه برخی از مقامات اين کشور برقرار کرد.</p> <p>به گفته اتحاديه اروپا، افرادی که تحريم شده‌اند "مسئول" سرکوب مخالفان و رسانه‌های مستقل در بلاروس هستند.</p> <p>با اين حال مخالفان می‌گوند اين تحريم‌ها فشار عليه مردم عادی را افزايش داده است.</p> <p>الکساندر لوکاشنکو که از ۱۷ سال پيش رئيس‌جمهور بلاروس است، به جز بحران اقتصادی با بحران سياسی هم مواجه بوده است. </p> <p>در همين حال ايران با اين کشور اروپايی مناسبات نزديکی دارد. ايران چند ماه پيش با پرداخت وام ۴۰۰ ميليون دلاری به بلاروس موافقت کرد.</p> <p>ديپلمات‌های غربی نيز می‌گويند بلاروس به طور مخفيانه به ايران برای دور زدن تحريم‌های سازمان ملل کمک می‌کند.</p> <p> </p>
دولت بلاروس به کافینتهای اين کشور دستور داده است دسترسی به شماری از سايتها را برای کاربران خود مسدود کنند.
به گزارش يورونيوز، مقامات بلاروس همچنين از کافینتها خواستهاند اطلاعات مشتريان و سوابق فعاليتهای اينترنتی آنها را تا يک سال نگهداری کنند.
يکی از مقامات بلاروس گفته است: "اين محدوديت تنها در اماکن عمومی قابل اعمال است و شامل افراد حقيقی نمیشود و هيچکس نمی تواند دسترسی افراد به اينترنت از طريق اماکن غير عمومی را محدود کند."
چند روز پيش نيز پليس ايران در طرح مشابهی از کافینتها خواست اطلاعات مشتريان خود را ثبت کنند و سوابق فعاليتهای اينترنتی آنها را تا شش ماه نگهداری کنند. پليس ايران همچنين کافینتها را موظف به نصب دوربينهای مداربسته کرده است.
مخالفان، مقررات جديد اينترنتی را تلاش تازه دولت بلاروس در "سرکوب معترضان" میدانند
در بلاروس سايتهای منتقد دولت از جمله سايتهای حقوق بشری "فيلتر" میشوند.
مخالفان، مقررات جديد اينترنتی را تلاش تازه دولت بلاروس در "سرکوب معترضان" میدانند.
فشار دولت بر مخالفان از زمان انتخابات جنجالی بلاروس که به رياستجمهوری الکساندر لوکاشنکو منجر شد، افزايش يافته است.
اتحاديه اروپا دو ماه پيش در واکنش به فشار دولت عليه مخالفانش تحريمهای تازهای عليه برخی از مقامات اين کشور برقرار کرد.
به گفته اتحاديه اروپا، افرادی که تحريم شدهاند "مسئول" سرکوب مخالفان و رسانههای مستقل در بلاروس هستند.
با اين حال مخالفان میگوند اين تحريمها فشار عليه مردم عادی را افزايش داده است.
الکساندر لوکاشنکو که از ۱۷ سال پيش رئيسجمهور بلاروس است، به جز بحران اقتصادی با بحران سياسی هم مواجه بوده است.
در همين حال ايران با اين کشور اروپايی مناسبات نزديکی دارد. ايران چند ماه پيش با پرداخت وام ۴۰۰ ميليون دلاری به بلاروس موافقت کرد.
ديپلماتهای غربی نيز میگويند بلاروس به طور مخفيانه به ايران برای دور زدن تحريمهای سازمان ملل کمک میکند.
نظرها
نظری وجود ندارد.