ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

انتقاد تند فرمانده ارتش از روحانی به‎خاطر کنایه به سپاه

فرمانده ارتش بدون نام‎بردن از حسن روحانی گفته تفرقه انداختن بین سپاه و ارتش همراهی با دشمن است. او از ورود سپاه به عرصه‎های اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی دفاع کرده است.

عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش در مراسم تجلیل از خانواده‎ کشته‎شدگان ایران در سوریه از کنایه حسن روحانی به سپاه پاسداران در روز ارتش انتقاد کرده است.

فرمانده ارتش گفته آرزو دارد در مقام جانشین فرمانده بسیج خدمت کند، چرا که خود را حتی در حد فرماندهی این نیروی زیر مجموعه سپاه هم نمی‎داند/ عکس: فرمانده ارتش راه را برای فرمانده سپاه باز می‎کند

در روزهای اخیر ستایش رئیس‌جمهوری ایران از ارتش برای «عدم ورود ارتش به بازی‌های سیاسی و اینکه نام ارتشی‌ها در فسادهای مالی دیده نمی‌شود»، بازتاب گسترده‎ای در رسانه‎های داخلی و خارجی یافت. این سخنان با واکنش منفی سپاه پاسداران همراه شد و این نهاد  ۳۰ فروردین با انتشار بیانیه‎ای موضع‎گیری روحانی را «طعنه‌ها و زخم‌زبان‌های ناجوانمردانه، وحدت‌شکن و اختلاف‌برانگیز» عنوان کرد.

اکنون فرمانده کل ارتش نیز در واکنش به اظهارات رئیس‎جمهوری گفته «یک عده دیدگاهای داخلی اشتباهاً از آنجا نشات می‌گیرد که سپاه را با دیگر نیروهای مسلح رسمی کشور مقایسه می‌کنند».

در جدال‎های لفظی روزهای اخیر، حسن روحانی، سپاه پاسداران و اکنون فرمانده ارتش بدون نام بردن از یکدیگر، انتقادهایشان را مطرح کرده‎اند.

فرمانده ارتش در ادامه انتقاد خود از روحانی از ورود سپاه به حوزه‎های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی دفاع کرده و آن را ضرورت پس از جنگ هشت ساله با عراق خوانده است. او در ادامه خطاب به منتقدان ورود سپاه به حوزه‎های غیر نظامی گفته «اینکه عده‌ای می‌گویند چرا سپاه وارد این عرصه‌ها می‌شود یا نمی‌دانند یا خود را به غفلت زده‌اند چراکه از پایه و اساس وظیفه سپاه است که به عرصه این تهدیدات ورود کند».

عبدالرحیم موسوی ضمن تقدیر از فعالیت‎های سپاه گفته آرزو دارد در مقام جانشین فرمانده بسیج خدمت کند، چرا که خود را حتی در حد فرماندهی این نیروی زیر مجموعه سپاه نمی‎داند.

این مقام ارشد ارتش گفته با حضور نمادینش در مراسم «تمجید از خانواده‎های شهدای مدافع حرم» -نیروهای زیر مجموعه سپاه قدس- قصد داشته به دشمنان خارجی و «کسانی که در داخل مسیری همانند دشمن انتخاب می‎کنند» پیام دهد بین ارتش و سپاه تفرقه ایجاد نمی‎شود.

به گفته او، مواضع خصمانه در خصوص سپاه از روز تشکیل این نیرو در جریان بوده است. این در حالی است حسن روحانی در دوران جنگ با عراق عضو شورای عالی دفاعی بود. بین سالهای ۶۲ تا ۶۴ معاونت فرماندهی جنگ را بر عهده داشت و از سال ۶۴ تا ۶۶ نیز به ریاست ستاد قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء گماشته شد.

اما پس از انتخاب روحانی به ریاست جمهوری در سال ۱۳۹۲ رابطه او و سپاه روزهای پر فراز و نشیبی را طی کرده است.

حسن روحانی که پیش از این از سپاه پاسداران به‌عنوان «دولت تفنگ به دست» انتقاد کرده بود، قبل از اعلام تحریم‌های آمریکا علیه سپاه این ارگان نظامی را «محبوب مردم» ایران، عراق، سوریه، لبنان و کردهای عراق عنوان کرد و گفت که «هیچ اختلافی بین جناح‌های ما برای مقابله با توطئه دشمنان» وجود ندارد.

در پی اعلام تحریم‌های تازه علیه سپاه پاسداران، مقام‌های دولتی ایران، از جمله، روحانی و محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران و همچنین چند تن از چهره‌های اصلاح‌طلب از جمله محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران، از سپاه پاسداران حمایت کردند.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.