تخلف تحصیلی برادر رئیسجمهور محرز شد
بین اعضای کمیته بررسی پرونده تحصیلی حسین فریدون بر سر چشمپوشی از این پرونده اختلاف هست. برخی معتقدند که در گذشته مشابه چنین تخلفی در دولتها و مجلس بوده و بهتر است از آن چشمپوشی کرد.
یک عضو کمیته پیگیری پرونده تحصیلی حسین فریدون، برادر رئیس جمهوری اسلامی اعلام کرد که تخلف تحصیلی او محرز شده اما بر سر چشمپوشی از آن اختلاف نظر وجود دارد.
جواد ابطحی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند بررسی پرونده تحصیلی برادر رئیسجمهور در کمیسیون آموزش مجلس، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت به خبرگزاری تسنیم گفت: روند بررسی پرونده تحصیلی حسین فریدون، برادر رئیسجمهور در کمیته سه نفرهای در کمیسیون آموزش مجلس پایان یافته و براساس مستندات و مدارک موجود، تخلف در روند تحصیلی او محرز شده است.
موضوع مدرک تحصیلی برادر رئیسجمهوری اسلامی در مقطع دکترا ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح شد. در آن زمان تصمیم گرفته شد که یک کمیته سه نفره متشکل از جواد ابطحی، محمد قمی و کارن خانلری در اینباره تحقیق کنند و ظرف حداکثر ۱۰ روز گزارش خود را به کمیسیون ارائه دهند. با گذشت بیش از یک سال از این ماجرا هنوز این پرونده بسته نشده است.
جواد ابطحی گفت: «در بین اعضای کمیته بررسی پرونده تحصیلی حسین فریدون، اختلافی وجود دارد مبنی بر اینکه درباره این پرونده چشمپوشی شود (...) برخی از اعضای کمیته معتقدند که مشابه چنین تخلفی در دولتهای گذشته و حتی مجلس نیز رخ داده و بهتر است از آن چشمپوشی کرد.»
او افزود به دلیل این اختلاف نظر، تمامی مدارک و مستندات در اختیار رئیسکمیسیون آموزش قرار گرفته و مقرر شده که محمدمهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس جمعبندی نهایی آن را در قالب گزارشی تا پایان اردیبهشت یا اوایل خرداد ارائه دهد.
استفاده از رانت برای انتقال از دانشگاه گیلان به دانشگاه بهشتی و پذیرش در مقطع دکترای در این دانشگاه، غیرواقعی اعلام کردن معدل خود در هنگام پذیرش در مقطع دکترا از ۱۳ به ۱۷ و همچنین ارائه تعهد محضری که در مدت زمان تحصیل در دانشگاه در هیچجا شاغل نباشد در حالیکه به کار در نهاد ریاستجمهوری مشغول بود، از مواردی است که در پرونده تحصیلی حسین فریدون مطرح است.
طرفداران دولت معتقدند که مخالفان دولت برای بدنام کردن حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی این اتهامات را علیه برادر او مطرح میکنند.
حسین فریدون ۲۶ تیرماه ۱۳۹۶ نیز در ارتباطات با اتهامات مالی برای مدتی دستگیر شد.
طرح اتهامات مالی علیه حسین فریدون از سوی رسانهها و چهرههای اصولگرا در دوران رقابتهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اوج گرفت. شماری از نمایندگان اصولگرای مجلس او را به ارتباط با رسول دانیالزاده، کسی که گفته میشود از بدهکاران بزرگ بانکی است و روز ۲۵ دی ۹۵ بازداشت شده، متهم کردند. خبرگزاری فارس نزدیک به نیروهای امنیتی اتهامات مالی حسین فریدون را در مجموع «بیش از ۵۰ میلیارد تومان» اعلام کرده بود.
نام حسین فریدون در جریان فساد مالی بانک ملت، صادرات و رفاه کارگران نیز به میان آمد و در رابطه با پرونده مشهور به «حقوقهای نجومی» نیز متهم شده بود.
حسین فریدون پیش از این فرماندار کرج و نیشابور و سفیر جمهوری اسلامی در مالزی و عضو نمایندگی جمهوری اسلامی در سازمان ملل بود. او بهعنوان دستیار ویژه رئیسجمهوری در تیم مذاکرهکنندگان پرونده هستهای با قدرتهای ۱+۵ نیز حضور داشت.
بیشتر بخوانید:
نظرها
آذران
دفعه پیش بر سر افشای حدود سه هزار بورس خلاف قانون، حضرت مقام معظم ولی امر مسلمین جهان دولت و افشاگران را سرزنش فرمودند که چرا این کار را کردند ! بر سر این موضوع وزیر علوم برکنار شد ، باز این دفعه ازاین حرفها میزنند ! اینها خلاف مصلحت نظام است !
روزبه
بله آقا فعلا مسکوت بزارید تا بعدا لازم بود آتو داشته باشید. ضمنا مگر بقیه از همین راه دکتر مهندسه مندرس نشدن خوب اینم بغل دست اونا خوب جمعتون جمع میشه.
bijan
هزاران بی سواد با مدرک دکتر در رشته علوم انسانی محصول سیستم آمورشی نظام که به اندازه یک آبدارچی ارزش ندارند ! نیمی بیکارند و نیمی دیگر با رانت و واسطه در ارگان های دولتی و شبه دولتی و بنیادها و.....مشغول ویران گری .
بهرام
شما هم که علوم انسانی را نشانه رفتی! قابل تأمل است! این علوم انسانی برای رژیم ولایت فقیه معضلی شده به بزرگی براندازی!
فرزاد
طرح این موضوعات جدا از تخلف و تقلب برادر روحانی و جنگ قدرت بین روحانی و بیت رهبری، بیشتر جنبه سیاسی و منحرف نمودن افکار عمومی از مسائل دیگر است.
بر جهان
اینجاستف حسن روحانی، باید نشان دهد در اوج مسئولیتش، برادرش محکوم کند. اما می تواند برخلاف احمدی نژاد باشد؟! احمدی نزاد انتقادهای خوئبی کرد، بخشی از اراقم نجومی ثروت غارت شده برملا کرد، هر گامی در جهت منافع مردم، تحسین برانگیز است. اما چه خوب در اوج باشی و چنین کنی. او می تواند ریسک کند و قبول کند یکی از اعضای خانواده اش متخلف است و ابراز برائت کند د راوج! البته ممکن است برادر و رقبا و دشمنانش هم بگویند حسن روحانی خبر داشته1 اما روحانی اینجا می تواند خودش قهرمان کند، فوق استعفا کمی دهد، که چه بهتر با افتخار کناره میگرد و از ننگ همکاری با حکومت ظلم فساد کنارگیری میکند.
بر جهان
از آنجا از درو دستی بر اتش داشتم، می دانم روند مردک گرفتن در ایران چگونه است، چون بقیه از معضل مدرک گرای سیستماتیک عامدی این 40 ساله، و مدرک فروشی و تجارت مدرک باخبرند، من توضیح نمی دهم. اا نکته ای متذکر می شوم، میدانم ممکن است به میلیون ها نفر بر خورد. اما سخن من کاملا علمی-منطقی است. گفته شده میلیون نفر باهوش از ایران مهاجرت کرده اند و ضریب آی کیو ایران 82 است! آیا حقیقتا معقول است، کشوری با ضریب آی کیو 82 مثلا بتواند هشت ملییون نفر کارشناس (لیسانس و بالاتر ) بتواند تربیت کند؟! اگر کشوری واقعا هشت میلیون فرهیخته و بافرهنگ و پرسواد و کارشناس دارد، چه همه کارهایشان میلنگد، حتی در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی؟! در حالی در اکثر خانواده امروزه چند نفری مدرک دار دانشگاهی است و این انحطاط اخلاقی-اجتماعی ایرانی چرا؟! همه اش تقصیر حکومت نه اندازید، این ایپدیم زامبی گونه شدن مردم، بخشی از خود این مردم است. کرم از خود درخت است! آیا با عقل جور در میاد این کشور با این ضریب ای کیو پایین بتواند این همه نخبه داشته باشد؟! همان طور که گفتم اطلاعات موثقی دارم از نحوه سیستم آموزیشی ایران. اساسا هیچ کشوری با شرایط ایران نمی تواند هشت میلیون مدرک دار دانشکاهی داشته باشد، مگر با همین روشهای مدرک فروشی. در ایران اندیشمند و دانشجو و دانشگاهی واقعی شاید کمتر از ده درصد این شمار مدرک دار دانشگاهی باشند و من معتقدم فراد دیپلمه قدیمی و پا به سن و افراد فنی-حرفه ای به مراتب از توانایی و شایستگی بالاتری نسبت به مدرک دران دانشگاهی هستند که بار کار و تولید و حتی اندیشه برعهده دارند! اما سیاسی کارها خودشان مجبور می بینند برای رای و همراهی این گروه مدرک داران، جرات ندراند بگویند شما سوادکافی مطابق با مدرکتان ندارید! اما سیاسی کارها خجالت میکشند یا دروغ می گویند!، نمی گویند اکثر شما دانشگاهیان، مردمانی کم سواد هستید نسبت به آنچه مینمایید!
دوشاب
در ایران به قدری مدرک گرایی خز شده، که علنا دراند در کنار دانگشاه ها پایان نامه می فروشند! گاه تا 90% داشچویان یک دانشگاه پایان نامه ها تقلبی و کپی است / متاسفانهب خاطر فقر مالی گاهی برخی تحقیهای اینها من میگرفتم/ شرمندگی بود از فقر/ اما هیگاه پایان نامه برای کسی درست نکردم، از شدت تحقیر خودم رنج می بردم من دیپله برای یک دانشجوی لیسانس تحقیق اینترنت می کردم که یک پاورپوئینت درست کنم!! من به خاطر مشکلات مالی روحی و خانودگی با وجودی در دانشگاه قوبل شدم ادامه تحصیل ندادم! اما حقیرانه برای چندرغاز پول برای اینها تحقیق میکردم. در دانشگاه بودم یک دانشجو به صراحت میگفت اماده ام فقط مدرک بیگرم و فلان فامیلم توی فلان اداره گفته مدرکت بگیر، استخدامت حتمی است. داشتن شغال دولتی امروزه بزرگتین امیتازات است. بخصوص توی ادارات پول ساز مثل بانک و نفت....
دوشاب
میگویند تو پول بده، سه س ال بعد بیا مدرک لیسانست بگیر و سر کلاس هم نیم خواهد بایی! رشته های علوم انسانی بیشترین مدرک فروشی را دارد ، چون حساسیت کمتری دراند، مشتی حرافی است. اما خطرش در این است برخی آقازاده های از مدرک دارند مایه دار و یا وابستگان به نظام هستند و می آیند با همین مدراک قلابی و پولکی مشاغل حساس تصمیم گیری کشور میگیرند و چون کم سواد هستند و درک و شعور کافی ندراند و زا بدبختی کمترین صلاحیت اخلاقی، متظاهر به تشیع ولی بدون کمترین عرق ملی،حتی کمترین عاطفه و انسان دوستی، به شدت حریص مال دنیا! ، موجبات خسارت سنگین به اقتصاد و سیاست کشور می شوند!
دوشاب
رساله/پایان نامه عصاره علم اموزی یک دانشجو است. برای گذراندن واحدها و ترم تحصیلی دیگر نظارتی نیست. دانشگاهاهی پولی ه قدری بی اعتبار هستند که صرفا اینها برای کسب مدرک شده است. تو بازار آزاد کار کسی پشیزی برای مدرک دران دانشگاهای پولی ارزشی اقائل نیست. در ایارن نیم میلیون مهندس ساختمان فقط است! گفته شده رقم عنوان داران مهندس در ایراناز برخی کشورهای غول صنعتی دنیا بیشتر است! تنها دانشگاهایی تاکنون مقاومت مختصری کرده، دانشگاههای علوم پزشکی است. این هم اندک شانس ایارن بوده که وجود کاست پزشکان و سود کلان از محل درامد پزشکی، موجب شده این کاست اجازه ندهد فله ای دانشجو بگیرند و متاسفانه هر چند موحب تضیع حق بچه های مستعد فقیر شده! ولی تاحدی جلوی ورود این ناشایستگان گرفته بود! اما این هم دارد وارد الودکی شدی میشود چون دانشگاهای پولی وارد پزشکی شده و وزرات دارد جواز مدرک از خارج به دانشگاهای پولی خارجی مدهد، این خطر است سرنوشت رشته ای حساس و حیاتی پزشکی هم مثل مهندسی بشود! این یک فاجعه اس تو الان مهندسان کم سواد و قلابی بیچاره کرده اند صنایع و ساختمان سازی ایران را.