ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حمله به تجمع اعتراضی معلمان و بازداشت چند معلم

دست‌کم ۱۲ شهر ایران شاهد تجمعات اعتراضی معلمان بود. آن‌ها به دستمزدهای پایین‌تر از خط فقر و کمبود بودجه‌های آموزشی اعتراض دارند. در تهران مأموران با حمله به تجمع معلمان شش نفر را بازداشت کردند.

معلمان شاغل و بازنشسته ایران در ۱۲ شهر علیه دستمزدهای پایین‌تر از خط فقر و کمبود بودجه‌های آموزشی دست به تجمع اعتراضی زدند. در تجمع تهران با حمله نیروهای امنیتی شش تن از فعالان معلم بازداشت شدند.

تجمع اعتراضی معلمان در ایران

به‌گزارش خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، با فراخوان «شورای هماهنگی کانون‌های صنفی معلمان کشور» تجمعات اعتراضی معلمان، پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه در تهران، تبریز، شیراز، اصفهان، کرمانشاه، ساری، قروه، دیوان‌دره، ممسنی، کازرون، مریوان و خرم‌آباد برگزار شد.

در تجمع تهران که در مقابل سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، نیروهای امنیتی به شدت با معترضان برخورد کرده و دست‌کم شش نفر از آن‌ها را بازداشت کرد. محمدتقی فلاحی دبیرکانون صنفی تهران، محمد حبیبی، اسماعیل گرامی، علی زلفی، علی پیروز، محمدحسن پوره از جمله افراد بازداشت‌شده هستند. برخی گزارش‌ها نیز حاکی از آن است که رسول بداقی و عالیه اقدام‌دوست نیز از جمله بازداشت‌شدگان هستند. دلیل این بازداشت و محل نگهداری بازداشتی‌ها اعلام نشده است.

شاهدان عینی از کتک زدن «وحشیانه» معلمان توسط نیروهای امنیتی خبر دادند.

در شهرستان‌ها تجمعات معلمان در برابر ساختمان آموزش و پرورش برگزار شد.

معلمان معترض پلاکاردهایی در دست داشتند که در آن‌ها به دستمزدهای پایین‌تر از خط فقر و کمبود بودجه‌های آموزشی اشاره شده بود. تأمین آموزش رایگان و کیفی برای همه کودکان و مخالفت با خصوصی‌سازی آموزش نیز از جمله خواسته‌های دیگر معلمان است.

در قطعنامه‌ این تجمع اعتراضی آمده‌است: «عدم توجه به زندگی و معیشت معلمان بازنشسته و شاغل و بی‌توجهی به کیفیت آموزش در مدارس نشان از آن دارد که آموزش ‌و پرورش در اولویت نهادهای حاکمیتی و مسئولان دولتی نیست.»

«شورای هماهنگی کانون‌های صنفی معلمان کشور» همچنین در این قطعنامه آورده است که «با توجه به افزایش بی‌رویه تورم و گرانی و افزایش تعداد دانش‌آموزان (با توجه به رسیدن دانش‌آموزان نظام جدید به پایه دوازدهم) وضعیت نیروهای آموزشی و اداری مدارس در سال تحصیلی ۹۸ –۹۷ به‌مراتب سخت‌تر خواهد شد و توجه ویژه به وضعیت معلمان و نیازهای دانش‌آموزان امری ضروری است.»

در فروردین‌ماه سال جاری نیز معلمان خرید خدمات آموزشی به دلیل عدم پرداخت دستمزدهای سال گذشته خود در کرمان، قزوین، یزد و چند شهر دیگر دست به تجمع اعتراضی زده بودند.

شهرام جمالی، عضو کانون صنفی معلمان استان البرز به ایلنا گفته است که اتفاقاتی که در دهه‌های گذشته در عرصه‌ تعیین حقوق کارمندان دولت به‌طور عام و معلمان به‌طور خاص رخ داده، نتوانسته دریافتی معلمان رسمی را تا سطح قابل قبول افزایش دهد.

به‌گفته او حداکثر افزایش حقوق کارمندان در سال جاری کمتر از ۱۶ درصد است در حالی‌که میانگین افزایش حقوق معلمان در سال جاری بین شش تا ۱۲ درصد است. بدین ترتیب معلمان معتقدند که در سال جاری وضعیت معیشت‌شان بدتر خواهد شد.

این در حالی است که محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش گفته است که در مهر ۹۷ احتمالاً نظام آموزشی ایران ۸۰ هزار معلم کم خواهد داشت و تا ۴ سال آینده، در بهترین حالت با کمبود ۳۵۰ هزار معلم مواجه خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.