ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

چین خرید نفت ایران را تضمین نکرد

رویترز نوشته است که مدیر امور بین‌المللی شرکت ملی نفت ایران در دیدار با خریداران چینی نفت ایران از آن‌ها خواسته تا واردات خود را پس از تحریم‌های جدید آمریکا حفظ کنند، آن‌ها اما تضمینی نداده‌اند.

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشته، سعید خوشرو، مدیر امور بین‌المللی شرکت ملی نفت ایران با مدیران واحد بازرگانی شرکت‌های نفتی چینی سینوپک و زوهای زنرونگ درباره تأمین نفت و دریافت تضمین ادامه خرید نفت ایران مذاکره کرده اما این شرکت‌ها تضمینی در این‌باره نداده‌اند.

تلاش آمریکا برای حصر اقتصادی و تحریم نفتی ایران (عکس: آرشیو)

این گزارش چهارشنبه ۱۶ مه / ۲۶ اردیبهشت به‌نقل از سه منبع آگاه منتشر شده است.

به‌گفته یکی از منابع، سعید خوشرو در این دیدارها که روز دوشنبه ۱۴ مه / ۲۴ اردیبهشت انجام شد از چین خواست سطح واردات نفت خود از ایران را حفظ کند اما مدیران چینی وعده محکمی ندادند و تنها اظهار امیدواری کردند که بتوانند چنین کنند.

سعید خوشرو در سفر محمدجواد ظریف به چین که شنبه گذشته به‌منظور حفظ برجام انجام شد شرکت داشت. ظریف پس از دیدار از چین و سپس روسیه به اروپا رفت و با وزیران خارجه آلمان، فرانسه و بریتانیا و همچنین مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا سه‌شنبه ۸ مه / ۱۸ اردیبهشت اعلام کرد که ایالات متحده از توافق هسته‌ای با ایران خارج می‌شود و تحریم‌های نفتی علیه ایران را مجدداً اعمال می‌کند. این اقدام با مخالفت کشورهای اروپایی امضاکننده برجام و همچنین روسیه و چین مواجه شد.

بر اساس آمار گمرک چین در سه ماهه نخست سال جاری میلادی این کشور حدود ۶۵۵ هزار بشکه در روز نفت از ایران وارد کرده که این میزان بیش از یک چهارم کل صادرات نفت ایران است.

مدیران چینی در دیدار با خوشرو گفته‌اند از خواسته دولت چین پیروی خواهند کرد. این دومین سفر مدیر امور بین‌المللی شرکت ملی نفت ایران به چین در یک ماه گذشته‌ است.

به دلیل محرمانه بودن اطلاعات، منابع آگاه رویترز مایل به افشای نام‌های خود نبودند. شرکت‌های سینوپک و زوهای زنرونگ حاضر به اظهارنظر در این‌باره نشدند.

در بین سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ که ایران به‌دلیل برنامه هسته‌ای خود تحت تحریم‌های جهانی قرار داشت، شرکت‌های چینی نزدیک به نیمی از صادرات نفت ایران را خریداری کردند. در این دوره مبادلات دو کشور از رطیق بانک کانلان و به یورو و یوان چین انجام شد.

سینوپک، بزرگترین پالایشگاه نفت چین و شرکت زوهای زنرونگ در مجموع خرید ۹۰ درصد نفت ایران را در میان خریداران چینی در دست دارند.

تحریم نفتی ایران بر اساس قانون دفاع ملی که نفت ایران بر آن اساس تحریم می‌شود ۳۱ دسامبر ۲۰۱۱ با امضای باراک اوباما به قانون ایالات متحده تبدیل شد.

رئیس جمهور آمریکا در نامه‌ای که به تاریخ ۱۴ مه/ ۲۴ اردیبهشت در سایت کاخ سفید درج شده، به وزارتخانه‌های خارجه، انرژی و خزانه‌داری آمریکا اطلاع داده که کشورهای تولیدکننده نفت خام می‌توانند افت صادرات نفت ایران بعد از اعمال تحریم‌های نفتی علیه این کشور را جبران کنند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.