#اعتراضات – از میان آنها: تجمع ساکن روستای خشکآباد در اعتراض به هشت روز بیآبی
این مجموعه دربرگیرنده خبرهای اعتراضاتی است که یکشنبه ششم خرداد ۱۳۹۷ صورت گرفته یا در این روز خبرهای آنها منتشر شدهاند. مجموعه ممکن است با اطلاعات جدید بهروز شود.
این مجموعه دربرگیرنده خبرهای اعتراضاتی است که یکشنبه ششم خرداد ۱۳۹۷ صورت گرفته یا در این روز خبرهای آنها منتشر شدهاند. مجموعه ممکن است با اطلاعات جدید بهروز شود.
طنین مرگ بر دیکتاتور در خاکسپاری ناصر ملکمطیعی
گروهی از شرکت کنندگان در مراسم خاکسپاری ناصر ملکمطیعی بازیگر سینما شعار مرگ بر دیکتاتور سر دادند. تصاویر منتشر شده از این مراسم بیانگر پخش پیام بهروز وثوقی دیگر بازیگر سینمای ایران در سالهای پیش از انقلاب ۵۷ است. گروهی از حاضران در این مراسم شعار دادند: «دیکتاتور نگاه کنف عزت خدادادیه / ننگ ما ننگ ما / صدا و سیمای ما».
ماموران پلیس به معترضان با گاز اشک آور حمله کردند. فرمانده پلیس تهران حمله به معترضان با گاز اشکآور را تائید کرد.او همانند قبل معترضان را افراد فرصت طلب خواند که از مراسم فوق سواستفاده کرده و شروع به شعار دادن کردند.
به گفته او درگیری این گروه با ماموران پلیس در خیابان انقلاب و میدان فرودسی تهران ادامه داشت. اما پلیس معترضان را متفرق کرد. تا به حال گزارشی مبنی بر دستگیری معترضان و یا شرکت کنندگان در مراسم خاکسپاری ملکمطیعی منتشر نشده است.
ششمین روز اعتصاب: رانندگان احضار و تهدید شدند
اعتصاب رانندگان کامیون در شهرهای مختلف ایران برای ششمین روز متوالی ادامه یافت. در خاش رانندگان کامیون و نیسانهای حمل سیمان حرکت نکردند. در گرگان گروهی از رانندگان وانتباری برای مذاکره به شورای شهر رفتند.
منابع خبری نزدیک به رانندگانی که اعتصاب کردهاند، از احضار رانندگان توسط نهادهای امنیتی و تهدید آنان خبر دادند. رانندگان کامیون از نخستین روز خرداد امسال در اعتراض به پائین بودن نرخ کرایه و حق کمیسیون شرکتهای باربری اعتصاب کردند.
اعتصاب رانندگان موجب کمبود بنزین در بعضی از شهرها شد و سپاه پاسداران برای مقابله با این وضعیت کامیونهای خود را به حرکت درآورد.
داریوش امانی معاون سازمان راهداری و حمل و نقل هم گفت: بخشنامه افزایش ۲۰ درصدی نرخ کرایه بار اعلام شده است. این بخشنامه هم تا به حال مانع ادامه اعتصاب رانندگان نشده است. علاوه بر رانندگان کامیون، رانندگان تاکسی در تهران و رانندگان وانتباری در برخی از شهرها نیز به اعتصاب پیوستند.
گروهی از رانندگان وانتبار در گرگان به شورای شهر رفتند تا به سختگیری ماموران شهرداری و وضعیت خود اعتراض کنند. رئیس شورای شهر گرگان گفت: شمار رانندگان به دلیل بیکاری، بیشتر شده است. آنها برای امرارمعاش وانت خریده اما نمیتوانند اقساط بانک را پرداخت کنند. در این شرایط شهرداری محل تخلیه نخالههای ساختمانی را به مکان دیگری انتقال داده و رانندگان باید یک مسیر خطرناک را با همان کرایه طی کنند.
در تهران نیز تصاویری از اعتصاب رانندگان تاکسی منتشر شد. آنها به افزایش قیمت لوازم یدکی معترض شدند.
هشت روز بی آّبی در روستای خشکآباد
ساکنان روستای خشکآباد میناب هشت روز است که آب ندارند. تانکرهای حمل آب هم در این مدت به این روستا نرفتهاند. رئیس شورای روستا گفته: در این هشت روز حتی یک قطره آب هم به روستا نیامد. به آب و فاضلاب روستایی میناب نامه نوشتیم، جواب دادند: شرکت آب و فاضلاب روستایی در خصوص تامین آب آشامیدنی روستای خشک آباد هیچ کمکی نمیتواند بکند. ساکنان روستا هم در اعتراض به این وضعیت مقابل ساختمان آب و فاضلاب روستایی میناب بست نشستند.
تجمع کارگزاران صندوق کشاورزی
کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی از شهرهای مختلف به تهران آمدند تا در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کنند و خواستار تصویب طرح «جذب» در مجلس شورای اسلامی شوند. این طرح در صورت تصویب دولت را به انعقاد قرارداد با کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی مکلف خواهد کرد.
خبرگزاری کار ایران، ایلنا، گزارش کرد: این طرح سهشنبه یک خرداد در مجلس مطرح شد اما رسیدگی به آن ناتمام ماند.
کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی بارها در اعتراض به بلاتکلیفی شغلی به تهران آمدند و تجمع اعتراضی برگزار کردند؛ خواسته اصلی آنها جذب در بدنه دولت است؛ این مطالبه، سال گذشته در قالب یک طرح در کمیسیون اجتماعی مجلس رای آوردهاست.
معلمان حقالتدریس: از این وضعیت به ستوه آمدهایم
وعده دولت و مجلس برای تعیین تکلیف معلمان حق التدریس تا به حال عملی نشده است. از همین رو گروهی از معلمان حقالتدریس از شهرهای مختلف به تهران آمدند، مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند و از دولت و مجلس خواستند: به این بلاتکلیفی پایان دهد.
خواسته این معلمان استخدام توسط وزارت آموزش و پرورش است. آنها از نمایندگان خواستند: وزارت آموزش و پرورش را به استخدام معلمان حقالتدریسی مکلف کند.
کارگران شهرداری طبس چادر زدند
کارگران اخراجی شهرداری طبس برای دومین روز پیاپی مقابل شهرداری تجمع کردند. آنها این بار به نشانه اعتراض چادر زدند.
شهرداری طبس ۲۰ کارگر را پس از خرید ماشین جاروزنی توسط پیمانکار خدمات شهری اخراج کرده است. این کارگران میگویند: دستمزدشان از ۴ ماه قبل پرداخت نشده وعیدی سال ۹۵ به همراه یکسال حق اضافهکاری خود را نیز از کارفرما دریافت نکردهاند.
شهردار طبس در واکنش به این رویداد، گفت: پیمانکار بدون هماهنگی با شهرداری کارگران را اخراج کرده است. او در ادامه اما از اخراج این کارگران دفاع کرده و گفته است: شهرداری طبس نیروی مازاد دارد و همه مدیران شهری میدانند باید تعدیل نیرو صورت بگیرد.
نظرها
نظری وجود ندارد.