ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

امتناع مجمع تشخیص از رسیدگی به مصوبه‌ای که می‌تواند تعلیق سپنتا نیکنام را پایان دهد

مجمع تشخیص مصلحت طرح مجلس را که در آن پیش‌بینی شده بود مبنای عضویت اقلیت‌های مذهبی در شوراهای شهر نه مذهب، بلکه التزام عملی به ولایت باشد، مسکوت گذاشته.

دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران رسیدگی به طرح «حضور اقلیت‌ها در انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا» را در دستور کار این مجمع قرار نداده است. سپنتا نیکنام، عضو زرتشتی و تعلیق شده شورای شهر یزد با تصویب این طرح می‌تواند دوره نمایندگی‌‌اش را ادامه دهد.

سپنتا نیکنام

به گزارش روزنامه شرق، محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت این خبر را اعلام کرد. او گفته «بنده هم تذکر دادم که چرا این طرح در دستور کار قرار نگرفته است؛ چرایی تعلل را از دبیرخانه بپرسید».

اختلاف مجلس و شورای نگهبان بر سر طرح «حضور اقلیت‌ها در انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا» سبب شد این طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاده شود. اما مجمع نیز بررسی این طرح را مسکوت گذاشته است.

پیش از این، نمایندگان مجلس با طرح اصلاح قانون شوراها تلاش کرده بودند نظر شورای نگهبان را تأمین کنند. در این طرح پپیش‌بینی شده بود که مبنای عضویت اقلیت‌های مذهبی در شوراهای شهر و روستا نه بر مذهب آن‌ها، بلکه بر التزام عملی به ولایت فقیه قرار بگیرد. بیان این معنا: ملاک تشخیص کفر از ایمان همانا اعتقاد و التزام عملی به ولایت فقیه است. اما این ترفند هم مؤثر نبود. اما در نهایت شورای نگهبان زیر بار نرفت.

اکنون به گفته محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت کمیته سیاسی و حقوقی بر سر مصوبه مجلس درباره حضور اقلیت‌ها در شوراهای شهر اختلاف دارند. این مصوبه مجلس حالا باید در صحن مجمع تشخیص، مطرح و به رأی گذاشته شود.

اوایل خردادماه امسال حسن روحانی رئیس جمهوری نسبت به حل مشکل نیکنام در مجمع تشخیص مصلحت نظام ابراز امیدواری کرده بود.

سپنتا نیکنام به دلیل زرتشتی بودنش با حکم شورای نگهبان بیش از یک سال است عضویت او در شورای شهر یزد تعلیق شده است.

در همین زمینه

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.