ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ناتو به حمایت از ارتش افغانستان ادامه خواهد داد

کشورهای عضو ناتو در دومین روز اجلاس خود در بروکسل به‌رغم اختلاف‌های موجود بر سر مواضع آمریکا، موضع مشترکی در قبال افغانستان گرفتند. آن‌ها خواهان ادامه کمک‌های خود به این کشور شدند.

کشورهای عضو ناتو در دومین روز اجلاس خود در بروکسل به‌رغم اختلاف‌های موجود بر سر مواضع آمریکا، موضع مشترکی در قبال افغانستان گرفتند. آن‌ها خواهان ادامه کمک‌های خود به این کشور شدند.

عکس از آرشیو

اعضای پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، پنج‌شنبه ۱۲ ژوئیه / ۲۱ تیر بر این موضع مشترک رسیدند که دست‌کم تا سال ۲۰۲۴ از نیروهای امنیتی افغانستان حمایت مالی خواهند کرد.

این درخواستی بود که روز گذشته (چهارشنبه)، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو آن را مطرح کرده بود.

این کمک‌های مالی می‌بایست در راه برنامه‌ریزی امنیت و ثبات بیشتر افغانستان صرف شوند.

بر اساس داده‌های ناتو، آمریکا به‌تنهایی سالانه حدود ۴ میلیارد یورو به نیروهای افغانستان کمک می‌کند. کشورهای اروپایی عضو ناتو و کشورهایی که کمک مالی می‌کنند، مانند ژاپن، حدود یک میلیارد دلار در سال به نیروهای نظامی افغانستان کمک می‌کنند.

با توجه به احیای گروه طالبان و گسترش فعالیت گروه «دولت اسلامی» (داعش) در افغانستان، شمار سربازان ناتو در افغانستان به ۱۶ هزار نفر افزایش یافته است.

آن‌ها در آموزش نیروهای امنیتی افغانستان و دادن مشاوره به آن‌ها در برابر گروه‌های افراطی در این کشور فعالیت دارند.

روز چهارشنبه ترزا می، نخست‌وزیر بریتانیا اعلام کرد که این کشور ۴۴۰ پرسنل بیشتر در هیئت‌های آموزشی ناتو در افغانستان شرکت خواهد داد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در اولین روز نشست ناتو اعضای دیگر بابت نرسیدن به هدف دو درصد از درآمد سرانه ملی برای بودجه ناتو مورد انتقاد قرار داد و آلمان را اسیر انرژی روسیه دانست.

این مواضعِ ترامپ با واکنش‌های منفی‌ای همراه شد. ترامپ پس از این انتقادها اعلام کرد که روابط آمریکا و آلمان «بسیار» خوب است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.