ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

#اعتراضات – از میان آن‌ها: روح‌الله مردانی، معلم زندانی، لب‌هایش را به نشانه اعتراض دوخت

علاوه بر اعتراض معلم زندانی، اعتصاب و تجمع رانندگان در بوکان و یاسوج، درگیری کشاورزان قره‌چال با پلیس و تجمع سپرده‌گذاران کاسپین در رشت و تهران خبرساز بود.

این مجموعه دربرگیرنده خبرهای اعتراضاتی است که سه‌شنبه بیست و سوم مرداد ۱۳۹۷ صورت گرفته‌ یا در این روز خبرهای آنها منتشر شده‌اند. مجموعه ممکن است با اطلاعات جدید به‌روز شود.

روح الله مردانی معلم زندانی

روح الله مردانی، معلم زندانی لبهایش را به نشانه اعتراض دوخت

به گزارش منابع خبری روح الله مردانی معلم ۳۵ ساله که همزمان با اعتراضات دی ۱۳۹۶ در تهران بازداشت شد، در اعتراض به تبعیض و بی‌عدالتی لب‌هایش را در زندان دوخته است. هنوز نزدیکان این زندانی و یا مقام‌های قضایی این خبر را تائید یا تکذیب نکرده‌اند.

مردانی از زمان بازداشت در دی سال گذشته تا به حال در زندان اوین است. دستگاه قضایی این معلم را به شش سال زندان و دو سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم کرده است.

او در اعتراض به این حکم و دادرسی ناعادلانه و همچنین عدم توجه به خواست‌هایش برای درمان تا به حال دو بار دست به اعتصاب غذا زده است.

کمپین حقوق بشر  ایران چندی پیش به نقل از یکی از نزدیکان به این معلم زندانی وضعیت سلامت جسمانی او را «وخیم» گزارش کرد.

مردانی و وکیل مدافع او این حکم را ناعادلانه خوانده و خواستار تجدید نظر در آن شده‌اند. اما مسئولان قضایی و وزارت آموزش و پرورش تا به حال به این خواسته توجه نکرده‌اند. به گفته منبع نزدیک به این زندانی سیاسی اعتصاب غذای طولانی و عدم رسیدگی مناسب مشکلات جسمی و بیماری‌هایی را برای این معلم زندانی ایجاد کرده است.

او گفته که پیگیری‌های خانواده مردانی برای بستری و درمان روح‌الله مردانی بدون نتیجه و بی‌پاسخ بوده است.

روح الله مردانی همزمان با تدریس و مشاوره آموزشی در دبیرستان‌های کرج، در رشته ادبیات دانشگاه تهران تحصیل می‌کند. حراست اداره آموزش و پرورش، از ابتدای بازداشت، حقوق دریافتی او را به دلیل غیبت غیرموجه قطع کرده است.

دومین روز تجمع کارکنان شرکت تعاونی سهام عدالت

کارکنان شرکت تعاونی سهام عدالت برای دومین روز پیاپی مقابل ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی تجمع کردند. این گروه از کارکنان بیش از ۴۱ ماه است که دستمزد دریافت نکرده‌اند و هنوز وضعیت شغلی آنان مشخص نیست.

[video width="520" height="320" mp4="https://www.radiozamaneh.info/u/wp-content/uploads/2018/08/کارکنان-سهام-عدالت.mp4"][/video]

به گفته کارکنان، تکلیف قرارداد کاری آنان پس از ۱۱ سال کار روشن نیست و اعتراض‌هایشان تا به حال بدون پاسخ مانده است.

معترضان که دوشنبه ۲۲ مرداد نیز در همین مکان تجمع کرده بودند، شعار دادند: «تعیین تکلیف ما، خواسته اول ما»، «وعده وعید نمی‌خوایم، حقوقمونُ‌و می‌خوایم» و «درآمد و اشتغال حق مسلم ماست».

خبرگزاری کار ایران، ایلنا، تعداد کارکنان دفاتر شرکت تعاونی سهام عدالت را یک هزار و ۵۰۰ تن گزارش کرده است. رئیس سازمان خصوصی‌سازی ایران سال گذشته وعده کرد که تا پایان سال ۹۶ مشکلات دستمزد و قرارداد کارکنان سهام عدالت برطرف شود. به گفته کارکنان این وعده عملی نشده و مجلس شورای اسلامی نیز با تخصیص ۲۵ میلیارد تومان برای جبران خدمات کارکنان شرکت تعاونی سهام عدالت مخالفت کرده است.

کارکنان این شرکت پیش از این نیز چندین تجمع اعتراضی مقابل مجلس شورای اسلامی، سازمان خصوصی سازی و وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار کردند.

تجمع دوباره سپرده‌گذاران کاسپین در تهران و رشت

پدارم سلطانی عضو اتاق بازرگانی ایران هزینه تحمیلی بانک مرکزی برای پرداخت مطالبات سپرده‌گذاران موسسه‌های مالی و اعتباری را ۳۵۰۰۰ میلیارد تومان اعلام کرده است. به‌رغم این هزینه اما اعتراض سپرده‌گذاران موسسه کاسپین همچنان ادامه دارد. جمعی از سپرده‌گذاران این موسسه در رشت مقابل یکی از شعب کاسپین تجمع کردند. معترضان که بیشتر آن‌ها را زنان تشکیل می‌دادند، شعارهایی چون «مرگ بر محافظین دزدها» و «کشور ما رو آبه،ملت هنوز تو خوابه» سردادند.

[video width="520" height="320" mp4="https://www.radiozamaneh.info/u/wp-content/uploads/2018/08/کاسپین-رشت-23-مرداد.mp4"][/video]

در تهران نیز شماری از سپرده‌گذاران مقابل ساختمان بانک مرکزی تجمع کردند و شعار دادند: «نه وعده، نه فرصت، فقط پول ملت».

اعتراض سپرده‌گذاران موسسه‌های مالی و اعتباری از دو سال پیش آغاز شد و دولت و بانک مرکزی پرداخت مطالبات سپرده‌گذاران از طریق بانک‌های دولتی و خصوصی را متعهد شدند. بر اساس اعلام بانک مرکزی تا به حال مطالبات بیش از ۹۵ درصد سپرده‌گذاران پرداخت شده است.

اعضای تعاونی مسکن شیده مقابل قوه قضائیه تجمع کردند

شماری از اعضای پروژه تعاونی مسکن شیده دوشنبه ۲۲ مرداد مقابل دفتر معاون اول قوه قضائیه در تهران تجمع کردند. معترضان پیش از این نیز مقابل ساختمان مجلس تجمع کردند و در نامه‌ای به عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی خواستار تعین تکلیف خود شدند.

تجمع اعضای تعاونی مسکن شیده - ۲۲ مرداد

اعضای این پروژه که در شهر جدید پرند واقع است، می‌گویند مدیران شرکت شیده ۱۵ سال قبل طی چندین مرتبه مبالغی برای تکمیل پروژه مسکونی متعلق به سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی دریافت کرده‌اند اما تنها ۳۱۰ واحد مسکونی از ۵ هزار و ۴۱۰ واحد مسکونی تعهد شده را تکمیل کرده‌اند.

مدیران این شرکت تعاونی نیز به اتهام کلاهبرداری و سوءاستفاده مالی دستگیر و با قید وثیقه آزاد شده‌اند.

تجمع کنندگان در اعتراض به آزادی منصور باقرزاده مدیر عامل کلاهبردار پروژه‌ای شیده که به ۱۰۰۰ میلیارد تومان کلاهبرداری متهم و با وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی آزاد شده است شعارهایی چون «مرگ بر مفسد اقتصادی» و «شیده غارت می کند، قاضی حمایت می کند» سر دادند.

اعتراض کشاورزان قره‌چال به جمع‌آوری پمپ‌های آب

کشاورزان روستای قره‌چال در آذربایجان شرقی با ماموران نیروی انتظامی که برای جمع‌آوری پمپ‌های آب اقدام کردند، درگیر شدند. به گزارش منابع خبری پلیس صبح امروز پمپ و موتورهای آب کشاورزان روستای قره‌چال شهرستان ملکان بر روی کانال آب در این روستا را جمع‌آوری کرد. این اقدام پلیس، اعتراض کشاورزان را به دنبال داشت.

اعتصاب رانندگان کامیون در بوکان و یاسوج ادامه دارد

دور دوم اعتصاب رانندگان کامیون از یکم مرداد سال جاری آغاز شد و به رغم فشارهای امنیتی همچنان ادامه دارد. ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد رانندگان کامیون در بوکان خودروهای خود را متوقف کرده‌اند. روزهای گذشته نیز تصاویری از ادامه اعتصاب رانندگان در شهرهای دیگر منتشر شده بود.

در همین رابطه شماری از رانندگان کامیون در یاسوج مقابل ساختمان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد تجمع کردند.

رانندگان کامیون خواستار تحقق وعده‌های مقام‌های دولتی و نمایندگان مجلس مبنی بر پرداخت حق بیمه سهم دولت، کاهش عوارض باربری و حمل و نقل جاده‌ای، افزایش کرایه بار و تامین لاستیک و قطعات یدکی با قیمت مناسب هستند.

رانندگان کامیون و حمل و نقل جاده‌ای خرداد امسال اعتصاب کردند و به دنبال آن مجلس و دولت کمیته مشترکی برای پیگیری مطالبات رانندگان تشکیل دادند.

پس از آنکه این کمیته اقدامی برای تحقق مطالبات رانندگان انجام نداد، دور دوم اعتصاب در شهرهای مختلف آغاز شد.

بنا بر گزارش‌های منتشر شده، رانندگان اعتصابی بارها توسط ماموران امنیتی و لباس شخصی تهدید شده‌اند. یک ویدئو در رسانه‌های اجتماعی نیز نشان می‌دهد که ماموران پلیس به رانندگان کامیون در کنار جاده حمله می‌کنند.

با وجود این تهدیدها اما رانندگان چهارمین هفته اعتصاب را پیش می‌برند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.