ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

#اعتراضات: سیزدهمین روز اعتصاب: ۲۳۸ راننده کامیون بازداشت شدند

سازمان راهداری ایران برای مقابله با اعتصاب رانندگان، کامیون‌ نهادهای نظامی و شرکت‌های باربری همسایگان را به کار گرفته. مجوز بیش از نود شرکت حمل و نقل جاده‌ای هم تعلیق شده است.

در حالیکه اعتصاب رانندگان کامیون برای سیزدهمین روز پیاپی ادامه یافت، رئیس سازمان راهداری ایران گفت: «تردد کامیون‌ها عادی شده است».

بیش از ۲۳۰ راننده کامیون در ایران دستگیر شده‌اند. مقام‌های قضایی رانندگان بازداشت شده را به «اشد مجازات» تهدید کرده‌اند. با این حال جمعه ۱۳ مهر نیز رانندگان در بسیاری از شهرهای ایران خودروهایشان را خاموش و از بارگیری خودداری کردند.

عبدالهاشم حسین‌نیا رئیس سازمان راهداری ایران اما به خبرگزاری مهر گفت که تردد کامیون‌ها عادی شده و «امنیت به جاده‌ها بازگشته است».

به گفته او شمار بارنامه‌های صادر شده در پایانه‌های باربری نسبت به هفته گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته است.

حسین‌نیا گفت که بازرسان سازمان راهداری طی هفته گذشته برای پیگیری اعتراضات رانندگان «به تخلفات شرکت‌های باربری رسیدگی کردند».

به گفته او در جریان این بررسی مجوز فعالیت ۹۵ شرکت حمل و نقل جاده‌ای به دلیل عدم انجام وظایف قانونی و صنفی نسبت به رانندگان «به صورت موقت تعلیق  و به چندین شرکت نیز تذکر شدید داده شد».

حسین‌نیا گفت که دولت هرکجا که لازم باشد «کامیون‌های ملکی را برای حمل و نقل کالا به کار می‌گیرد».

اعتصاب رانندگان کامیون از ابتدای مهر امسال موجب کمبود بنزین و برخی اقلام کالایی در مناطق مختلف ایران شده است. به گفته رانندگانی که در اعتصاب شرکت کرده‌اند، سازمان راهداری برای مقابله با اعتصاب «کامیون‌هایی از عراق و افغانستان را به کار گرفته است».

یک ویدئو از اعتصاب رانندگان در اصفهان را ببینید:

همچنین گزارش‌هایی از استفاده از کامیون‌های ارتش و سپاه پاسداران برای جابجایی کالا و سوخت منتشر شده است.

رانندگان کامیون مهر امسال چهارمین دور اعتصاب سراسری را در اعتراض به عدم تحقق وعده مسئولان آغاز کردند. آنها خواستار شناسایی رانندگی تحت عنوان مشاغل سخت، پرداخت سهم دولت حق بیمه رانندگان، کاهش حق کمیسیون شرکت‌های باربری، افزایش نرخ کرایه حمل بار، تامین لوازم یدکی و لاستیک با قیمت مناسب و همچنین برخورد با فساد ماموران پلیس راه هستند.

در جریان این اعتصاب تا پنجشنبه ۱۲ مهر ۲۳۸ تن از رانندگان اعتصابی در شهرهای مختلف دستگیر شدند. رئیس قوه قضائیه رانندگان بازداشت شده را به «اشد مجازات» تهدید کرده است. دادستان کل جمهوری اسلامی نیز اتهام رانندگانی که در اعتصاب شرکت کردند را «قطاع الطریق» دانسته است.

حادیه رانندگان جاده‌ای آمریکا از مقامات جمهوری اسلامی خواسته است به حقوق بین‌المللی رانندگان ایرانی توجه کند. فدراسیون کارگران حمل و نقل بین‌المللی نیز از برخوردهای قضایی با رانندگان ایرانی اظهار نگرانی کرده است.

بیشتر بخوانید:

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کارگر

    دادستان تهران: کشور در شرایط ویژه قرار دارد/ همکاری متقابل دستگاه‌ها برای سرکوب اعتصابات ▪️اردوی کار: یک روز بعد از سخنرانی خامنه ای، جعفری دولت آبادی دادستان تهران با تاکید بر این که «کشور در شرایط ویژه ای قرار دارد، بر «رفع موانع و مشکلات و همکاری متقابل دستگاه‌ها» برای مقابله با «دشمن» تاکید کرد. ▪️وی با اعلام این که آمریکا و اسرائیل به «مشکلات معیشتی امید بسته»اند، گفت:« دشمن در تلاش برای ناامن جلوه دادن کشور است که این ناامنی الزاماً اقدامات تروریستی نیست، بلکه دشمن به بروز نا امنی در حوزه‌های اجتماعی امنیت روانی، اعتصابات، حمل ونقل و مشکلات معیشتی امید بسته است.» ▪️درهم شکستن اعتصابات کارگری به بهانه این که «دشمن» روی آنها امید بسته در حالی است که براساس آخرین آمار طی 12 روز اول اعتصاب رانندگان کامیون حداقل 171 نفر از سوی نیروهای انتظامی و امنیتی بازداشت شده اند.