ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پاکستان: رهایی یک زن مسیحی از اعدام خشم اسلامگرایان را برانگیخت

آسیه بی‌بی به اتهام کفرگویی به اعدام محکوم شده بود اما دیوان عالی پاکستان این حکم را لغو کرد. صدها اسلامگرا در شهرهای پاکستان به خیابان‌ها آمدند و خواهان اجرای حکم اعدام او شدند.

دیوان عالی پاکستان حکم اعدام آسیه بی‌بی متهم به کفرگویی را لغو کرد. این اقدام خشم اسلامگرایان تندرو را برانگیخت و آن‌ها با ریختن در خیابان‌های چند شهر پاکستان خواهان اجرای حکم اعدام این زن مسیحی شدند.

آسیه بی‌بی

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، قاضی ثاقب نثار، رئیس دیوان عالی پاکستان، چهارشنبه ۳۱ اکتبر / ۹ آبان در دادگاه اعلام کرد که آسیه بی‌بی «از تمام اتهامات تبرئه شد» و «بلافاصله» آزاد خواهد شد.

سیف الملوک، وکیل آسیه بی‌بی تلفنی با موکل خود خبر آزادی او را داد. سیف الملوک در این تماس به او گفت: «شنیده‌اید که شما آزاد هستید؟ می‌توانید هواپیما بگیرید و به هر کجا که می‌خواهید پرواز کنید.»

آسیه بی‌بی در پاسخ ناباورانه گفته بود: «در خواب دیدم که دیوارهای زندان فرومی‌ریزند. باور نمی‌کنم. آن‌ها واقعاً من را آزاد کردند؟»

آسیه بی‌بی که در زندانی در مولتان، واقع در مرکز پاکستان به‌سر می‌برد در سال ۲۰۱۰ به اتهام کفرگویی بازداشت و سپس مجرم شناخته شد. او بیشتر دوران ۸ سال زندان خود را در سلول‌های انفرادی گذراند.

اتهام «کفرگویی» به آسیه بی‌بی بر سر مشاجره با زنان روستا زده شد. آن‌ها آبی را که آسیه از چاه برداشت کرده بود نجس خواندند و سپس با او درگیر شدند. زنان روستا بعد گفتند که آسیه به پیامبر اسلام توهین کرده است.

آزادی آسیه بی‌بی با این حال با نگرانی‌هایی برای او و خانواده‌اش همراه است.

اکنون اسلام‌گرایان بنیادگرا خطر تازه‌ای برای او خانواده‌اش محسوب می‌شوند. آن‌ها با رأی دیوان عالی پاکستان به خشم آمدند و در شهرهای مختلف این کشور خیابان‌ها را بستند، لاستیک‌های خودروها را آتش زدند و علیه آسیه بی‌بی شعار دادند و خواهان اعدام او شدند.

اسلام‌آباد، کراچی، راولپندی، لاهور و پیشاور از جمله شهرهایی بودند که اسلامگرایان علیه لغو حکم اعدام آسیه‌ بی‌بی تظاهرات کردند.

اسلام‌گرایان تندرو اعلام کردند که در روز جمعه نیز دست به تظاهرات اعتراضی خواهند زد. بعد از ظهر چهارشنبه به‌رغم پایان یافتن اعتراضات گروهی همچنان در خیابان‌ها باقی ماندند و به بستن خیابان‌ها ادامه دادند.

پرونده آسیه بی‌بی با واکنش‌های جهانی روبه‌رو شده بود. پاپ بندیکت شانزدهم، رهبر پیشین مسیحیان جهان به این موضوع توجه نشان داد و فرزندان آسیه بی‌بی دو بار با او ملاقات کردند.

ترزا می، نخست‌وزیر بریتانیا روز چهارشنبه اعلام کرد که آزادی آسیه بی‌بی «خبر بسیار خوبی برای خانواده‌اش و هم کسانی است که برای آزادی او در جهان کارزار راه انداخته بودند.»

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • ابدیان از خراسان

    عجب بیمارانی هستند اینان! هند با آن تمدن درخشان ببین چه احمقهایی را اسلام ناب پرورررریییده! این اسلام هر کجا رفته اینچنین نامردانی را به بار نشانده. این همان اسلام رحمانیو مهرورز و شفقت جویی ست که می گویند و می جویند.

  • نام مستعار از قم

    من از ایرانیان میخواهم تا این مقاله را که نوشته خانم معصومه اعظمی (دختر يک روحانی) ست و در تاریخ سه شنبه 10 خرداد 1384 برای سایتهاتی مختلف فرستاده شده را بخوانند. عنوان این مقاله بسیار محکم این است: « پژوهشی در قتل و خشونت طبيعی و ذاتی در اسلام و قرآن». بدبختانه این خانم اینک در بستر بیماری ست. احتمال مسموم کردن او وجود دارد. همچناکه پدرش که از اسلام بریده بود به صورت مشکوکی درگذشت. این اسلام در هر کجا پا گذاشته جز وحشت و قتل و غارت درش نبوده است. خیف از انسانیت که این چنین آلوده اسلام شد. کسی در یکی ازروزنامه ـ سایتهای لندن که همنامی نیز در ایران دارد مقاله ای با همین عنوان منتشر کرده بی آنکه نامی از این خانم ببرد و این منتهای بداخلاقی ست! یک جمله در اینجا اضافه کنم و آن اینکه من از اهالی نظر نویسی نیستم ولی از آنجا که نویسنده ی لندن نشین احترامی به این نویسنده نگذاشته نظری نوشتم. از این موقعیت استفاده کنم و آرزو کنم تا چند سال دیگر این حکومت ضد انسانی و لاجرم ضد ایران در کشورمان سرکار بماند تا این اسلام رذل و آدمکش و ضد بشر بر ای همیشه از کشور ما رخت بربندد.

  • ژاندارک

    برخی از دوستان یادشان می رود که چگونه در غرب با استفاده از دین مسیحیت زنان جسور و مبارز را به جرم "جادوگری" زنده زنده در آتش میسوزاندند. ژاندارک هم به همین عاقبت آتشین دچار شد.

  • احمد

    خونریزی در اسلام یک اصل است. آخر این چه خدائیست که مسلمانان دارند و باید با خون ارضا بشود. البته خداوند آفریننده جهان عادل است این خدا آفریده نژاد منحط سامی است و مسلمانان دست دوم و سوم هم سینه چاک میکنند برای خونریزی

  • به ٰژاندارک از رشت

    چرا جناب ژاندارک همه یادشان است! اما جنایات مسیحیت اینک برای مسیحی ها ایجاد غرور نمی کند آنها این وقایع را ننگ آور میدانند. اما گردن زدنهای علی و عمر و تفخیذ و تکفیر پیامبر و تمامی قتلهای اسلام ناب برای مسلمانان غرور آفرین است. تا جایی که فیلسوف جناب آقای سروش از قتلهای علی با افتخار یاد می کند و پیامبر اسلامی را با همه تفخیذش با عایشه سه ساله پیامبر رگرامی اسلامش می نامد.

  • ژاندارک

    مسیحیان افراطی راستگرای, بنیاد گرا اتفاقا خیلی هم به تاریخ جنایات مذهب مسیحیت افتخار می کنند. بنیاد گرایی و برداشت افراطی از مذهب در انحصار مسلمین نیست. تجربهء ۴۰ سال اخیر ما از جمهوری جهنمی اسلامی, برای بسیاری از ما این تصور را بوجود آورده که انگار اسلام منشاء تمامی جنایات و فساد در جهان است, که چنین تصوری نیز تا حدود زیادی, تا جایی که به ایران باز میگردد و مربوط است کاملا درست است. اما در جهان مسیحیان افراطی, یهودیان بنیاد گرا, و این اواخر حتی راهبان بودایی مسلح افراطی (که در کشتار مسلمانان مینانمار هم دست داشتند), و ...نیز وجود دارد. شایان تذکر است که جنگ های داخلی کنونی مسلمین (که عمدتا جنگهای نیابتی عربستان سعودی و ج.ا. هستند) بیسابقه بوده و جهان اسلام را به رکود, تحجر و وحشی گری بیسابقه ای کشانده است.