ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«۱۰۰ هزار کارگر صنعت قطعه‌سازی در ایران اخراج شدند»

خودروسازان ۱۵ هزار میلیارد تومان به قطعه‌سازان بدهکارند و محصولات این بخش را ارزان‌ می‌خرند. واحدهای تولیدی هم تولید را کاهش داده و کارگران را اخراج می‌کنند.

افزایش نرخ برابری دلار و خروج شرکت‌های خودروسازی از ایران، صنعت قطعه‌سازی را با بحران روبرو کرده است. دبیر انجمن قطعه‌سازان خودرو از افزایش اخراج کارگران شرکت‌های قطعه‌سازی خبر داده است.

تولید شرکت‌های خودروسازی و قطعه‌سازان تولید کاهش یافته است. کارگران این بخش اخراج می‌شوند.

مازیار بیگلو دبیر انجمن قطعه‌سازان خودرو ایران پنجشنبه ۱۰ آبان از بیکاری حدود ۱۰۰ هزار کارگر در صنعت قطعه‌سازی خبر داد.

او گفت که این کارگران «تعدیل» و یا «تعلیق» شده‌اند و چنانچه مشکل قطعه‌سازان حل نشود، میزان بیکاری در این بخش افزایش خواهد یافت.

بیگلو خرید تولیدات قطعه‌سازان با قیمت ارزان از سوی شرکت‌های خودروسازی را یکی از مشکلات این بخش عنوان کرد. به گفته او این وضعیت موجب زیان واحدهای قطعه‌سازی شده و در صورت ادامه آن قطعه‌سازان دیگر امکان تولید نخواهند داشت.

بیگلو مرداد امسال از اخراج حداقل ۱۴ هزار کارگر بخش قطعه‌سازی به دلیل بحران ارزی خبر داده و گفته بود ۴۵۰ هزار کارگر این بخش در خطر تعدیل و بیکاری قرار دارند.

محمدرضا نجفی منش رئیس انجمن صنایع همگن و قطعات خودرو ایران هم پنجم آبان از دولت خواسته بود که با حمایت ویژه از قطعه‌سازان مانع تعدیل نیروی کار در این بخش شود.

به گفته او بدهی ۱۵ هزار میلیارد تومانی خودروسازان به واحدهای قطعه‌سازی و خروج شرکت‌های خارجی مانند رنو از ایران، صنعت قطعه‌سازی را با مشکل روبرو کرده است.

نجفی‌منش گفته بود که چنانچه دولت برای حمایت از صنعت قطعه‌سازی «اقدام فوری» انجام ندهد، تعدیل نیرو در واحدهای قطعه‌سازی شدت افزایش خواهد یافت.

میزان تولید قطعه‌سازان ایران از تابستان امسال، پس از خروج شرکت‌های خودروسازی فرانسوی از ایران و افزایش نرخ برابری دلار،  به نصف کاهش یافته است. شاپور سامعی نایب رئیس انجمن قطعه‌سازان مرداد امسال از کاهش ۵۰ درصدی تولید خودرو و کاهش ساعت کاری قطعه‌سازان خبر داده بود.

گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران نیز نشان می‌دهد که تولید خودرو در مهر امسال نسبت به یک ماه قبل ۴۶ درصد کاهش یافته است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کوروش

    تحریما هیچ کاری با حکومت ایران نمیکنه نه عوضش میکنه نه سیاستهاشو تغییر میده.کسانی که با تاریخ و سیاست کمی آشنایی داشته باشن میدونن که تحریما هیچ تغییری تو رفتارحکومتها به وجود نمیاره فقط مردم هستن که زیرفشارتحریما کمرخم میکنن ونابودمیشن. هیچ رژیمی تاوقتی که اراده سرکوب وتوان سرکوب داشته باشه سقوط نمیکنه،این نکات الفبای سیاست هست.پهلوی سقوط کرد چون محمدرضا اراده سرکوب رو ازدست داد وبه تبعش توان سرکوب هم به دلیل اینکه دیگه نیروهای نظامی حاضرنبودن به مردم شلیک کنن ازدست رفت. سیاست تحریم فقط مردم بدبخت وبیچاره رو ناتوان ترمیکنه،جامعه مدنی روضعیف ترمیکنه.ولی متاسفانه نمیدونم چرا یه عده توایران و خارج ازایران ازاین تحریما حمایت میکنن بااین خیال واهی که جمهوری اسلامی سقوط میکنه

  • حسنک

    هشدار در باره فروپاشی نظام و ناکارایی "چهار عمل اصلی"... با بدتر شدن وضعیت حاکمیت و افزایش اعتراضات مردمی، هشدار در باره فروپاشی نظام بیشتر شده و "چهار عمل اصلی" هم دیگر جوابگو نیست. ▫️حسن خمینی، نوه خمینی با هشدار نسبت به خطر فروپاشی نظام گفته «برآورده نشدن مطالبات غیرسیاسی مردم می‌تواند به فروپاشی نظام منجر شود.» ▫️سعید حجاریان نیز در مصاحبه با روزنامه اعتماد بی تاثیر شدن «چهار عمل اصلی» از سوی حاکمیت را یادآور شده است. او ضمن پیش بینی سقوط نظام در سه سال آینده گفته: ▫️سه سال آینده دستخوش اعتراضات پی‌در‌پی خواهد بود، اعتراضاتی که مانند موج دریا عقب می‌روند و با شدت بیشتر بازمی‌گردند. گزاره‌ی «عبور از روحانی» یعنی گذر از دولت و رسیدن به حاکمیت و اصل نظام و در آخر عبور از جمهوری اسلامی... ▫️جناح راست شاهد بود که در برخورد با این اعتراضات چهار عمل اصلی به کار گرفته شد؛ بعضی را جمع (بازداشت)، بعضی را ضرب (کتک)، بعضی را تفریق (تفرقه انداختن) و بعضی دیگر را تقسیم (تفکیک معترضان به معیشتی‌های برحق و سیاسی‌های ناحق) کردند، اما بنیاد اعتراضات همچنان باقیست/تلخیص از مصاحبه با اعتماد