ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزیر اطلاعات حوثی‌ها از صنعا به عربستان گریخت

همزمان با نبرد بر سر کنترل بندر حدیده، عبدالسلام جابر،‌ وزیر اطلاعات حوثی‌ها از «انصارالله»‌ جدا شد و با خانواده‌اش از صنعا به عربستان سعودی گریخت.

وزیر اطلاعات دولت حوثی‌های یمن از صنعا،‌ پایتخت گریخت و به نیروهای تحت حمایت عربستان سعودی پیوست.

تصویری از یک جشن حوثی‌ها در صنعا، پایتخت یمن ـ عکس از آرشیو

معمر الاریانی، وزیر اطلاعات دولت عبد ربه منصور هادی در عدن شنبه ۱۰ نوامبر / ۱۹ آبان اعلام کرد که عبدالسلام جابر،‌ همتای او در جبهه مقابل از شورشیان حوثی «انصارالله»‌ جدا شده و با خانواده‌اش وارد عربستان سعودی شده است.

الاریانی از تصمیم عبدالسلام جابر استقبال کرد و ادعا کرد که وزیر اطلاعات حوثی‌ها در صورت ماندن در جمع «شبه‌نظامیان وابسته به ایران» به مشارکت در جنایت جنگی و نقض حقوق بشر متهم می‌شد.

او همچنین نوشت که آغوش دولت یمن به روی همه کسانی که خواهان جداشدن از حوثی‌ها هستند،‌ باز خواهد ماند.


بسته‌شدن مسیرهای اصلی ورود محموله‌های دارو و غذا و تخریب‌ راه‌ها و زیرساخت‌ها در طول جنگ سه ساله یمن باعث بزرگ‌ترین فاجعه انسانی سال‌های اخیر شده است.

ایران به ارسال سلاح و موشک به شیعیان حوثی متهم است.

اما ائتلاف عربی به رهبری عربستان و امارات متحده عربی نیز به دخالت در به وجود آوردن این فاجعه و هدف قراردادن غیرنظامیان در حملات هوایی متهم هستند.

جابر بلندپایه‌ترین مقامی است که از آغاز جنگ یمن در اواخر ۲۰۱۴ از حوثی‌ها جدا شده است.

جدایی او همزمان با آغاز «عملیات نظامی گسترده» نیروهای وفادار به منصور هادی با حمایت ائتلاف عربی به رهبری عربستان برای بیرون‌راندن حوثی‌ها از بندر کلیدی حدیده رخ داد. این عملیات جمعه ۹ نوامبر آغاز شد.

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل اعلام کرده است که از ژوئن تاکنون حدود ۶۰۰ هزار تن از درگیری‌ها در حدیده گریخته‌اند. با آغاز دور جدید درگیری‌ها، این نهاد بین‌المللی نسبت به وضعیت ساکنان محلی گیرافتاده در حدیده ابراز نگرانی کرده است.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.