سومین روز اعتراض کارگران فولاد اهواز: «این همه بیعدالتی، هرگز ندیده ملتی»
کارگران مقابل ساختمان سپاه پاسداران شعار دادند: «مرگ بر مافیا» و در ادامه پس از راهپیمایی مقابل ساختمان استانداری جمع شدند و فریاد زدند: «این همه بیعدالتی/ هرگز ندیده ملتی».
کارگران گروه ملی فولاد اهواز برای سومین روز پیاپی به تاخیر در پرداخت دستمزدها و توقف خط تولید اعتراض کردند. آنها شعار دادند: «مرگ بر مافیا» و «این همه بیعدالتی/ هرگز ندیده ملتی».
به گزارش منابع خبری کارگران گروه ملی فولاد اهواز دوشنبه ۲۱ آبان در خیابانهای منتهی به ساختمان استانداری راهپیمایی کردند. در چند ویدئو که از اعتراضات امروز کارگران منتشر شده، آنها شعار میدهند: «همشهری به گوش باش/ ایران صاحب نداره، این همه بیعدالتی/ هرگز ندیده ملتی، حسین حسین شعارشون/ دزدی افتخارشون».
در یک ویدئو دیگر کارگران هنگام عبور از مقابل ساختمان قرارگاه سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران شعار میدهند: «کوره سرد و خاموش/ مرگ بر مافیا».
کارگران گروه ملی فولاد اهواز در دور تازه اعتراضات خود که از شنبه ۱۹ آبان آغاز شد، خواستار تامین مواد اولیه و فعال شدن خط تولید این مجتمع صنعتی شدهاند.
- یک ویدئو از این اعتراض را در ادامه ببینید:
یکی از کارگران که نامش فاش نشده به خبرگزاری دولتی کار ایران، ایلنا، گفته: «هیچ یک از وعدههای مسئولان محقق نشده و خط تولید دوباره متوقف شده است».
شهریور امسال پس از چند روز اعتراض گسترده و تجمع کارگران مقابل ساختمان استانداری و سرپرستی بانک ملی استان خوزستان مقامهای دولتی از تامین مواد اولیه و آغاز به کار دوباره خط تولید فولاد اهواز خبر دادند. به گفته این کارگر اما پس از اعتراضات گسترده کارگران،« تنها برای یک دوره کوتاه کارخانه با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت کرد و دوباره از کار افتاد».
کارگران فولاد اهواز علاوه بر تعیین تکلیف وضعیت مالکیت کارخانه و آغاز به کار خط تولید، خواستار پرداخت مطالبات مزدی چهار ماه گذشته خود نیز هستند.
- یک ویدئو دیگر از اعتراض کارگران فولاد:
مقامهای دولتی بانک ملی را مسئول پرداخت دستمزد کارگران میدانند. در پیوند با این موضوع علی شریعتی استاندار خوزستان ۱۳ شهریور امسال، گفته بود که بانک ملی حاضر به پرداخت دستمزد کارگران و صدور ضمانتنامه برای مطالبات آنها نیست.
گروه ملی فولاد اهواز پس از دستگیری و اعدام امیرمنصور آریا (مهآفرید خسروی) برای یک دوره زمانی به قوه قضائیه و سپس به بانک ملی سپرده شد. بانک ملی نیز این مجتمع را به بخش خصوصی واگذار کرد اما ناتوانی مالکان جدید در تامین مواد اولیه و دستمزد کارگران موجب فسخ این قرارداد و بازگشت دوباره فولاد اهواز به دستگاه قضایی و بانک ملی شد.
شمار کارگران فولاد اهواز حدود سه هزار تن اعلام شده که حداقل سه ماه دستمزد طلب دارند. عدم پرداخت حق بیمه از سوی کارفرما نیز تمدید اعتبار دفترچههای بیمه کارگران را غیر ممکن است.
در همین زمینه:
نظرها
آذرین
«همشهری به گوش باش/ ایران صاحب نداره» این اصلی ترین و مهمترین پیامی است که هر ایرانی باید هم خود به آن توجه کند و هم به کوش بقیه ملت برساند و مهم تر از آن بیدارشدن از خواب و بیرون آمدن از کرختی و بی تفاوتی است که میتواند اوضاع را تغییر داده و مملکت را از این بی صاحبی « زیر بار نرفتن مقامات از پذیرش مسئولیت بروز این همه مشکل در کشور» نجات دهد و مملکت را به دست صاحبان اصلی اش یعنی ملت ایران برساند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
کارگران فولاداهواز صدای شوش و هفت تپه را به اهواز رساندند وبه شعار امروز کارگران نیشکر هفت تپه پاسخ مثبت دادند : فولاد - هفت تپه: کارگران متحد! کانال رسمی هفت تپه. سه شنبه .۲۲ ابان ۹۷