روحانی: همه دنیا گرفتار پولشویی است
حسن روحانی به دفاع از وزیر خارجه خود که از پولشویی گسترده در ایران سخن گفته بود برآمد و از مسئولان کشور خواست که هر بحثی را علنی نکنند و موضع جناحی نگیرند.
حسن روحانی بدون آنکه نامی از ظریف ببرد از او که از پولشویی گسترده در ایران سخن گفته و واکنش اصولگرایان را برانگیخته بود، تلویحاً حمایت کرد و گفت پولشویی در دیگر کشورها هم وجود دارد و مسئولان نباید هر بحثی را علنی کنند. او گفت: «یک کشور به من نشان دهید که در آن پولشویی و فساد نیست.»
حسن روحانی، رئیسجمهوری ایران چهارشنبه ۳۰ آبان در جلسه هیئت دولت با اشاره به موضوع پولشویی خطاب به مسئولان جمهوری اسلامی گفت: «هر موضوع حقوقی، دینی، عرفانی، اجتماعی و اقتصادی را که باید کارشناسها درمورد آن بحث کنند، به سطح خیابان نیاوریم، نادرست مطرح نکنیم و مردم را به جان هم نیندازیم.»
او با اشاره تلویحی به اختلاف نظرهای اخیر بر سر سخنان محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه درباره پولشویی در ایران گفت: «چرا راجع به مسایل روشن میجنگیم. بله همه دنیا گرفتار پولشویی است. شما به من نشان دهید یک کشور در دنیا هست که در آن پولشویی انجام نمیگیرد و یک کشور در دنیا به من نشان دهید که فساد، مواد مخدر و جنس تقلبی در آن نیست. همه باید تلاش کنیم مفاسد را کم کنیم و راه پولشویی را ببندیم. چرا اینقدر جر و بحث میکنیم.»
ظریف ۲۱ آبان تلویحاً گفته بود یکی از دلایل مخالفت با لوایح چهارگانه مبارزه با پولشویی این است که بسیاری از پولشویی در ایران منفعت میبرند. ظریف گفته بود: «بالاخره پولشویی یک واقعیت در کشور ماست و خیلیها از پولشویی منفعت میبرند. من نمیخواهم این پولشویی را به جایی نسبت دهم، اما جاهایی که هزاران میلیارد پولشویی میکنند حتماً آنقدر توان مالی دارند که دهها و صدها میلیارد هزینه تبلیغات و فضاسازی کنند.»
در پی این سخنان نمایندگان اصولگرای مجلس و رئیس و سخنگوی قوه قضائیه از ظریف انتقاد کردند. گروهی از نمایندگان اصولگرای مجلس نیز در حال جمعآوری امضا برای استیضاح ظریف هستند. آنها میگویند ظریف باید مستندات خود در مورد پولشویی را ارائه دهد و سخنان او آب به آسیاب «دشمنان انقلاب» میریزد.
ظریف درباره ارائه مستندات سخنان خود درباره پولشویی گفت: «این مستندات در دسترس عموم است».
حسن روحانی در نشست هیئت دولت وجود اعتیاد، دزدی، رشوه، فساد و پولشویی در ایران را تأیید کرد و گفت: «باید با مواد مخدر بجنگیم ولی معتاد داریم. باید با دزدی بجنگیم متأسفانه دزد داریم، حالا در اقلیت ولی آدمهای ناسالم و ناپاک هم داریم. باید با فساد بجنگیم. متأسفانه رشوه داریم و نباید از بیان آن عصبانی بشویم. اگر متأسفانه در دستگاههای حکومتی و ادارات ما در گوشه و کناری، رشوهای هم باشد باید با آن بجنگیم و مبارزه کنیم. نباید ناراحت شویم.»
او از جناحبندیها در این مسائل انتقاد کرد و خواهان «کار کارشناسی» برای حل مشکلات شد.
حشمتالله فلاحتپیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس امروز چهارشنبه ۳۰ آبان موضوع پولشویی را در حد استیضاح محمدجواد ظریف ندانست و گفت: «فضای کلی مجلس در قبال وزیر امور خارجه استیضاح نیست.»
او استیضاح را حق نمایندگان دانست اما افزود: «دیپلماسی ما در حال حاضر با توجه به شرایط باید تقویت شود.»
۱۳ آبان یک روز پیش از اجراییشدن تمام تحریمهای آمریکا علیه ایران، شورای نگهبان لایحه پیوستن به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) را با وجود اصرار دولت بر اهمیت تصویب آن رد کرد. از این لایحه بهعنوان مهمترین لایحه از مجموع لوایج چهارگانه مبارزه با پولشویی یاد شده است.
«گروه ویژه اقدام مالی» (FATF) در نشست خود که از ۲۲ تا ۲۷ مهر برگزار شد اعلام کرد که یک بار دیگر تا فوریه سال آینده میلادی (بهمن سال جاری) به ایران مهلت میدهد به بخش بزرگی از برنامه عملیاتی برای پیوستن به این گروه عمل کند.
بیشتر بخوانید:
نظرها
محمدرضا کیانفر
محمد جواد ظریف وزیر خارجه گفت: شبکههای پولشویی گسترده مستند شده است لذا نیازی به توضیح بیشتر من نیست. آقای ظریف، از همان ابتدا هم نیازی به توضیح شما نبود و نباید به آتش جنگ جناحی دامن می زدید زیرا دودش به چشم ملت و کشورمان می رود، وظیفه شما فقط رفع دشمنیهای چهل ساله با کشورهای جهان و ایجاد دوستی با آنان است، سرور گرامی، تنها راه نجات کشور اتحاد ماست که همصدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم: 1- مذاکره با آقای ترامپ برای دفع تهدیدات خارجی، 2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی، با تشکر از توجه شما،
صدیق
در گفتههای آقای روحانی چند نکته هست که سؤالات و نکاتی را به ذهن خواننده متبادر میکند! کاش ایشان برای یکبار در زندگی دستکم با خود صادق باشند، هر چند صداقت این روزها میان رهبران و حاکمیت ایران بالاخص آخوندها گوهری نایاب است! **در تمام دنیا پولشویی هست، اما سران عالیرتبه آن کشورها دستکم به پولشویی اشتغال ندارند. در ایران رئیس قوه قضاییه و اخوانالشیعان ایشان زمینهای بسیاری را تصاحب کردهاند، و دهها نمونه کوچک بزرگ فساد مالی را در کارنامه دارند و شخص قاضیالقضات 63 حساب بانکی در تملک داشته، بالاخره باید راهی باشد تا ایشان و اخویهایش ثابت کنند که این پولها ارث پدری بودهاند! لذا باید پولها را در ماشین لباسشویی نظام جمهوری اسلامی بشویند، تا بشود بر آن نماز خواند، و احیاناً به دیار کفر بُرد!! از سوی دیگر برادر آقای حسن روحانی و بستگان آقای جهانگیری هم نیاز دارند تا از ماشین لباسشویی این نظام رئوف اسلامی استفاده کنند! در این مختصر به پولشوییهای بیت رهبر (شاه پول شوی اعظم) و سپاهیان نمیشود رسید، که خود یک مقاله میطلبد.
صدیق
**نکته دیگر اینکه آقای روحانی گفته است که باید با دزد بجنگیم!!!؟؟؟؟ این جمله آقای روحانی هیچ سنخیتی با آنچه که دولتش تا به امروز انجام داده ندارد! لذا باید ایشان دست از گفتار درمانی بکشد. رئیس بانک مرکزی ایشان سردسته غارتگران بیتالمال بود! تعداد دزدان، اختلاسگران، محتکران و حرامخواران در سمتهای مدیریتی و وزارت در دولت روحانی بیش از تعداد دزدان دریایی سومالیایی است!
صدیق
**** و اما دلیل اصلی برای نوشتن، این نکته آخر است که آقای حسن روحانی (فریدون) گفتهاند که در موضوعات حقوقی، دینی، عرفانی، اجتماعی و اقتصادی باید کارِ کارشناسی شود و مورد بحث قرار داده شوند، و اینکه اینگونه بحثها را به سطح خیابان نیاورند، نادرست مطرح نشوند و مردم را به جان هم نیندازند!!! کاش این سران نامشروع جمهوری اسلامی یکبار برای همیشه تکلیف مردم را با خود روشن میکردند. وقتی نام از مردم به میان میآید منظور کدام مردم است؟ آیا هر انسانی که شناسنامه ایرانی دارد جزو مردم ایران حساب میشود؟ آیا مردم ایران شامل شهرهای بزرگ مرکزی هستند؟ آیا فقط شیعیان مردم هستند؟ آیا فقط طرفداران نظام نامشروع مردم هستند؟ مردم در این کشور چه کسانی هستند؟ اگر منظور از مردم فقط یک میلیون طرفداران نظام جمهوری اسلامی است که هیچ! تکلیف مشخص است! اما باید علناً گفته شود تا باقی مردم ایران تکلیف خود را با این نظام روشن کنند. اما اگر تمام کسانی که شناسنامه ایرانی دارند جزو مردم محسوب میشوند، آقای روحانی باید توضیح دهند که در طول سالهایی که رئیس شورای امنیت ملی بودهاند چرا هرگز صدای مردم ایران را به رسمیت نشناختهاند و همواره با جنگیدن در کف خیابان (برای مثال کشتار کوی دانشگاه، سرکوب اعتراضات 88 و دیماه 96) به مردم پاسخ دادهاند؟ ایشان در سمتهایی که بودهاند هرگز با کار کارشناسی و صحبت، میانهای نداشته و ندارند. چه شده که هماکنون طرفدار صحبت شدهاند؟ صحبتهای ابتدای انقلاب ایشان در مجلس در خصوص اعدام و چوبه های دار هر روز در شبکههای اجتماعی دست به دست میشوند. هر روز در غرب کشور کولبران با تیر مستقیم کشته می شوند. کارنامه دولت حسن فریدون با هیچ یک از صحبتهای ایشان همخوانی ندارد. بهتر است ایشان از سمتش استعفا داده و شرایط یک انتخابات آزاد را برای انتقال قدرت به نماینده واقعی مردم در یک انتخابات آزاد فراهم نماید.
sattar beheshti
وزارت خزانه داری آمریکا با تحریم ۹ فرد و نهاد در یک شبکه بین المللی، با صدور بیانیهای اعلام کرد که رژیم ایران در این شبکه از طریق همکاری با شرکت های روسی، میلیونها بشکه نفت در اختیار رژیم بشار اسد رئیس دولت حاکم بر دمشق قرار میدهد. اندکی بعد، مایک پمپئو در توئیتر نوشت، این اقدام یک پیام مشخص دارد، و آن این است که هر کس اقدام به ارسال نفت به سوریه کند، یا تلاش کند تحریمهای آمریکا علیه فعالیتهای تروریستی جمهوری اسلامی را نقض کند، با پیامدهای جدی روبرو خواهد شد. وزیر خارجه آمریکا در ادامه خاطر نشان کرد که خامنهای، باید تصمیم بگیرد که آیا هزینه کردن پول مردم ایران برای خود مردم ایران مهمتر است، یا برای ابداع روشهای جدید تامین مالی بشار اسد، حزب الله، حماس، یا دیگر تروریستها.
nader
محمد دهقان، عضو مجلس۲۷آبان ۹۷: «در حالیکه بیش از ۱۸میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰تومانی در اثر بیتدبیری یا خیانت به برخی افراد و رانتخواران داده شد و در حالیکه چند صد میلیون دلار ارز مسافرتی به سفرهای خارجی معمولی و تفریحی توسط دولت اختصاص یافت... اما هفته گذشته جناب آقای ظریف در رفتاری عجیب عملاً جمهوری اسلامی ایران را متهم به چشم بستن بر پولشویی گسترده در کشور کرد و نیز مخالفان کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریزم را متهم به ارتباط با پولشویان نمود». دهقان عضو مجلس در ادامه سرنخ پولشویی را در دست دولت آدرس داد و گفت: «بر اساس اسناد بهدست آمده برخی از این مقامات بیش از آن که بهفکر منافع کشور و ملت در مذاکره با اف.ای.تی.اف و مبارزه با پولشویی باشند به فکر اخذ ویزای اقامت در کانادا و آمریکا و استخدام در سازمان ملل بودهاند. اینها با سربرگ مرکز پولشویی بهدنبال سفرهای خانوادگی در تورهای تفریحی بودهاند».
Faryad
ماشین ترو و کشتارو سرکوب باند مافیای روسی خامنه ای ادامه دارد. از کشتن هویدا و تیمسار جهانبانی و فرخ رو پارسا و... شروع شد و مثله کردن بختیار و فروهرها وانفجار بهشتی و اعدام قطب زاده وایت اله طالقانی (پس از ملاقات سفیر روس ) وشریعتمداری و منتظری و سحابی ها ( خانم سحابی پس از حمله امنیتی و احتمالا تزریق سم به بدنش) تا له کردن بدن ستار بهشتی ها زیر شکنجه و خفه کردنهای مثل سعیدی سیرجانی ها و هاشمی رفسنجانی و سیداحمد خمینی واحتمالاسید موسوی (دراینده نزدیک) تا ترور رهبران حزب دموکرات کردستان وترور نداها و باچماق کشتن زهرا کاظمی و امپول مرگ زدن دکترسیدامامی (اعلام خودکشی ) و...تا به مستعمره کردن ایران و چپاول مردم ایران ادامه دهند.... جهانگیری: ۴۵ درصد اعتبارات یکسال دریاچه ارومیه برابر با کل بودجه طرحهای عمرانی است!! پولها هم به کیسه حزب اله و روسیه و ونزویلا و ...وسرداران و اقازاده ها میرود.
Nasim
محمود احمدی نژاد در جلسه علنی ۱۵ بهمن ۱۳۹۱ مجلس، تصویر و صدای ضبط شده فاضل لاریجانی را پخش کرد که ظاهرا با توقع دریافت رشوه، از سعید مرتضوی می خواست او را به بابک زنجانی وصل کند تا مشکلات قضایی احتمالیش در آینده را از طریق "اخوی" حل کند. مرتضوی در آن زمان رئیس سازمان تامین اجتماعی و در حال مذاکره با بابک زنجانی بر سر انجام معامله ای ۳ و نیم میلیون یورویی برای واگذاری چند شرکت مرتبط با این سازمان بود!. در بخشی از نوار، فاضل لاریجانی با تاکید بر اینکه "در این چند سال که ورود به کار اقتصادی پیدا کردهایم الان قلقها دستم آمده"، مشخصا درخواست خود از بابک زنجانی را چنین عنوان می کرد: "بگویید یک آپارتمان ۶۰۰ یا ۷۰۰ متری به ما بدهد." او سپس در پاسخ به سعید مرتضوی که روش انتقال مِلک را می پرسید می گفت: "به نام یکی از اقوام ما آپارتمان را بخرد. این بنده خدا! پدرش فوت کرده است و به چشم نمیآید!." فاضل لاریجانی در بخشی دیگر از صحبت هایش، با یادآوری خدمات قبلی خود به یک سرمایه دار -دیگر- میافزود: "مشکلاتی با قوه قضاییه داشت، چند حکم اجرایی برایش آمده بود و مفاسد اقتصادی که چرا پول بانک را پرداخت نمی کنی، برایش مهلت گرفتم. دیگر کاری بهش نداشتند!. رفتم پیش اخوی و دستورش را گرفتم... حتی در یک جلسه نیز اخوی این شخص را دید. البته از این زاویه که گفتم من با ایشان کار می کنم می دانم زحمت می کشد و ۱۰ یا ۱۵ طرح دارد بیچاره. خوب، اخوی دستور دادند مشکلاتش حل شود!!."
واروش
سلام .... آقای روحانی ملت رو بدخت تر اینی که هست نکنید و اگر دنبال مقصری هستین بروید در فک و فامیل خودتان دنبالش بگردین!! اون از دخترت که در اروپا عشق خودش رو به سرانجام میرسونه و اون هم از برادرت و پسرهای نا خلف و حرام خورت !! واقعا اصلا شمایی که به اون دنیا اعتقادی ندارید پس چرا این مردم بدبخت و ضعف دین رو حی با ترفندهای مکارانه خودتان گول میزنین!! لعنت دنیا و تمام کائنات بر تو و خانوادت باد آمین