ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ترزا می استعفا نمی‌دهد

نخست‌وزیر بریتانیا جلسه رأی عدم اعتماد در مجلس عوام را برای آینده کشورش «خطرناک» دانست و اعلام کرد که با تمام وجود از خود دفاع می‌کند.

نخست‌وزیر بریتانیا جلسه رأی عدم اعتماد در مجلس عوام را برای آینده کشورش «خطرناک» دانست و اعلام کرد که با تمام وجود از خود دفاع می‌کند. چنانچه مخالفان ترزا می‌موفق به برکناری او نشنود، قدرت می‌ دست‌کم به مدت ۱۲ ماه تثبیت خواهد شد.

چهارشنبه ۱۲ دسامبر/ ۲۱ آذر، لندن، خیابان داونینگ: ترزا می، نخست‌وزیر بریتانیا: با تمام وجودم از خودم دفاع می‌کنم

نخست وزیر بریتانیا چهارشنبه ۱۲ دسامبر/ ۲۱ آذر چند ساعت قبل از برگزاری جلسه رأی عدم اعتماد به دولتش اعلام کرد که استعفا نمی‌دهد. ترزا می ‌در خیابان داونینگ، خانه و دفتر کار رسمی نخست‌وزیر گفت:

«جلسه رأی عدم اعتماد برای آینده بریتانیا خطرناک است. من با تمام وجود از خودم دفاع می‌کنم و با این رأی‌گیری مقابله خواهم کرد.»

ترزا می‌هشدار داد که با سقوط دولت او برگزیت هم به تعویق می‌افتد:

«در این صورت دولت بعدی وقت کافی نخواهد داشت که مذاکرات خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را مجدداً به بحث بگذارد و تا ۲۹ مارس [مهلت قانونی برای خروج بریتانیا] نتیجه را به تصویب پارلمان برساند. این به نفع منافع ملی بریتانیا نیست و فقط به اپوزیسیون کمک می‌کند.»

حزب محافظه‌کار بریتانیا عصر چهارشنبه ۱۲ دسامبر/ ۲۱ آذر صلاحیت نخست‌وزیر این کشور را به بحث می‌گذارد. گراهام بردی، رئیس کمیته ۱۹۲۲ حزب محافظه‌کار بریتانیا صبح امروز اعلام کرد که ۴۸ نامه لازم برای به جریان افتادن رأی‌گیری دریافت شده است. تاکنون ۱۰۷ نماینده محافظه‌کار اعلام کرده‌اند که در رأی‌گیری عصر امروز از ادامه رهبری ترزا می‌بر حزب حمایت می‌کنند. می ‌به حمایت دست‌کم ۱۵۸ نماینده نیاز دارد. مخالفان او برای برکناری نخست‌وزیر به ۳۱۵ رأی نیاز دارند. چنانچه آن‌ها موفق به برکناری ترزا می‌ نشوند، جلسه بعدی رأی عدم‌ اعتماد ۱۲ ماه آینده برگزار خواهد شد.

نخست‌وزیر بریتانیا ‌سه‌شنبه ۱۱ دسامبر/ ۲۰ آذر در لاهه با مارک روته، نخست‌وزیر هلند دیدار و گفت وگو کرد و سپس برای دیدار و گفت‌وگو با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان عازم برلین شد. ترزا می‌‌در چارچوب مذاکرات برگزیت با اتحادیه اروپا به این توافق دست یافته بود که در مرزهای ایرلند شمالی با ایرلند جنوبی هیچگونه کنترلی اعمال نشود. ایرلند شمالی بخشی از بریتانیا و ایرلند جنوبی جزو اتحادیه اروپاست. منتقدان نخست‌وزیر بریتانیا استدلال می‌آورند که به این شکل بریتانیا برای همیشه به اتحادیه اروپا وابسته می‌ماند و به همین سبب خواهان تجدید نظر درباره توافق بر سر مرزهای ایرلند شمالی و جنوبی‌اند. دونالد توسک، رئیس شورای اروپا پیش از این اعلام کرده بود که اروپا در شرایط برگزیت به هیچ‌وجه تجدید نظر نمی‌کند. ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا نیز گفته است که توافق موجود درباره شرایط خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا قابل تجدید نظر نیست.

خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داده که گفت‌وگوی تخست‌وزیر بریتانیا با صدراعظم آلمان بی‌ثمر بوده و مرکل با صراحت اعلام کرده که مذاکرات دیگری در زمینه خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا انجام نخواهد شد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.