وکیل مدافع نسرین ستوده: پرونده نسرین ستوده به دادگاه انقلاب رفت
پیام درفشان، وکیل نسرین ستوده از صدور کیفرخواست برای موکلش در شعبه دوم بازپرسی دادسرای امنیت خبر داد. پرونده برای رسیدگی به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی محمد مقیسه ارسال شده است.
پیام درفشان، وکیل مدافع نسرین ستوده، وکیل دادگستری و مدافع حقوق بشر، از صدور کیفرخواست پرونده موکلش خبر داد.
نسرین ستوده از روز چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷ در زندان اوین به سر میبرد. او از روز ۵ آذر در حمایت از فرهاد میثمی، فعال مدنی محبوس در زندان اوین در اعتصاب غذاست.
پیام درفشان روز شنبه ۲۴ آذر به خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) گفت کیفرخواست پرونده موکلش در شعبه دوم بازپرسی دادسرای امنیت صادر و برای رسیدگی به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی محمد مقیسه ارسال شده است.
به گفته درفشان، برخی اتهامات نسرین ستوده در شعبه بازپرسی منع تعقیب خورده و برخی اتهامات دیگر به پرونده اضافه شدهاند که: «بعد از مطالعه پرونده در شعبه دادگاه میتوان درباره آنها اطلاع دقیق داد.»
بر اساس گفتههای این وکیل دادگستری، نسرین ستوده دو پرونده مطرح در دادسرای امنیت داشت که یک پرونده مربوط به شکایت بازپرس دادسرای کاشان از او در مورد دختران خیابان انقلاب و پذیرفتن وکالت آنها از سوی نسرین ستوده است. پرونده دیگر هم با عنوان اتهامی «عضویت در کمپین لگام» (لغو گام به گام مجازات اعدام) تشکیل شده است. اتهامی که پیش از این نیز به نسرین ستوده زده شده بود و دادگاه به آن رسیدگی کرده بود و انتساب دوبارهاش به او عملا خلاف قانون است.
وکیل مدافع نسرین ستوده اما گفت: «در حال حاضر موکل من به دلیل محکومیت غیابی به پنج سال حبس با عنوان اتهامی جاسوسی که از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب صادر شده بوده، در زندان است. البته در این پرونده اتهامات ستوده طبق کیفرخواست صادره، تبلیغ علیه نظام و اهانت به رهبری بود اما شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به اتهام جاسوسی برای موکلم، حکم صادر کرده است.»
به گفته درافشان وقتی به این موضوع اشاره شده، دادیار اجرای احکام دادسرای اوین در نامهای به رئیس دادگاه اعتراض و اعلام کرده است حکم با کیفرخواست تطبیق ندارد اما قاضی پرونده پاسخ داده که «از نظر دادگاه، اتهام نسرین ستوده جاسوسی است.»
نسرین ستوده، شهریور سال ۸۹ نیز بازداشت و به ۱۱ سال حبس، ۲۰ سال محرومیت از وکالت و ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده بود که این حکم در دادگاه تجدیدنظر به ۶ سال حبس و ۱۰ سال محرومیت از وکالت کاهش یافت.
او در نهایت پس از سپری کردن سه سال حبس در سال ۹۲ آزاد شد.
در دوره تازه بازداشت، نسرین ستوده از رئیس و معاون زندان اوین به خاطر ممنوعالملاقات کردن او به دلیل اعتراض به حجاب اجباری، به دادسرای کارکنان دولت شکایت کرد که پس از این شکایت، دستور ممنوعالملاقاتی او لغو شد:
- در همین زمینه
نظرها
نظری وجود ندارد.