اسماعیل بخشی: به مردم دروغ نگوئید
دولت و قوه قضائیه ادعا کردهاند که هیأتی سرگرم تحقیق درباره شکنجه اسماعیل بخشی است. او اما میگوید تاکنون هیچیک از مسئولان حرفهای او را نشنیدهاند.
رئیس قوه قضائیه و معاون حقوقی روحانی از اعزام هیأتهایی برای تحقیق درباره شکنجه اسماعیل بخشی در دوران بازداشتش در اطلاعات اهواز خبر دادهاند. اسماعیل بخشی اما با صراحت اعلام کرد که هیچیک از مسئولان از طرف دولت یا قوه قضائیه تاکنون با او گفتوگو نکردهاند. او نوشته است: حرفی ندارم. فقط میگویم به مردم دروغ نگوئید.
اسماعیل بخشی، نماینده کارگران نیشکر هفتتپه اعلام کرده که در مدتی که در اطلاعات اهواز بازداشت بوده، بازجویان او را شکنجه کردهاند. او همچنین از شنود مکالمات خانوادگیاش پرده برداشته و محمود علوی وزیر اطلاعات را به مناظره دعوت کرده است. کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی که رسیدگی به این پرونده را در دستور کار قرار داده بود، شکنجه بخشی را در حد یک درگیری در مسیر بازداشت و انتقال به زندان جلوه داد. خبرگزاریهای داخلی گزارش دادهاند که به دستور رئیس قوه قضائیه هیأتی برای تحقیق درباره این پرونده به منطقه اعزام شده. لعیا جنیدی، معاون حقوقی رئیسجمهوری اسلامی هم اعلام کرده که از طرف دولت هیأتی مأمور رسیدگی به این پرونده شده است.
اسماعیل بخشی اما با انتشار پیامی در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرده که تاکنون هیچیک از این دو هیأت با او گفتوگو نکردهاند:
«به همه عزیزان اعلام میکنم اینجانب تا این لحظه با هیچ گروه تحقیقی چه از طرف دولت، مجلس و قوه قضائیه در رابطه با پروندهی شکنجهام در دورهی بازداشتم در وزارت اطلاعات، هیچ گفتوگویی نداشته و حرفهای مرا نشنیدهاند.»
اسماعیل بخشی پیام خود را با این جملات به پایان رسانده:
«حرفی ندارم. فقط میگویم به مردم دروغ نگویید.»
سپیده قلیان، فعال مدنی که همراه با اسماعیل بخشی و شماری از کارگران نیشکر هفت تپه در آبان سال جاری بازداشت شد و نزدیک به یک ماه زندانی بود، چهارشنبه ۱۹ دی با انتشار چند پیام در توئیتر شکنجه خود و اسماعیل بخشی را تأیید کرد. قلیان مینویسد در حین بازداشت، اسماعیل بخشی در تلاش بود که او را از زیر دست مأموران بیرون بکشد. اما مأموران بخشی را چنان کتک زدند که از هوش رفت. قلیان نوشته است:
«شکنجه آقای بخشی از زمان بازداشت تا انتقال به بازداشتگاه اطلاعات اهواز آن چنان شدید بود که در ۱۰ روز نخست بازداشت تصور میکردم که این فعال کارگری مرده است.»
به روایت سپیده قلیان، اتهامات جنسی و تهدید به پخش اعترافات، انواع تحقیرها و بازجویی با شکم گرسنه از بام تا شام و نسبتهای غیر اخلاقی از دیگر ترفندهای بازجویان در اطلاعات اهواز در دوران بازداشت او و اسماعیل بخشی بوده است.
محمود علوی، وزیر اطلاعات شکنجه اسماعیل بخشی را تکذیب کرده. صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه هم یادآوری کرده که زندان هتل نیست.
بیشتر بخوانید:
نظرها
sattar beheshti
محمود واعظی، رئیس دفتر رئیسجمهور ، روز چهارشنبه ۱۹ دی اعلام کرد که قرار شده است «این حق برای وزارت اطلاعات و نظام در نظر گرفته شود» که از اسماعیل بخشی، از نمایندگان کارگران نیشکر هفت تپه، «شکایت» شود!. او گفت که در پی گزارش وزیر اطلاعات از بررسی ادعاهای اسماعیل بخشی درباره شکنجه اش در بازداشتگاه آن وزارتخانه، مشخص شد این ادعا به گفته او، «به هیچ وجه درست نبوده است!!». این مقام دولتی با اعلام اینکه قرار شده است قوه قضائیه شکایت وزارت اطلاعات از اسماعیل بخشی را بررسی کند، گفت: نمیشود همین طور «بعضی ادعایی کنند و نظام زیر سئوال برود!».
farid
علی مظفری رئیس کل دادگستری استان خراسان 8 ژانویه در مراسم تودیع و معارفه مدیکل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان گفت: « ما در نظام جمهوری اسلامی به نمایندگی از امام زمان و به نمایندگی از خدا در امور مردم دخالت میکنیم!!». او ادامه داد: «اگر فردی در زمان طاغوت در زندان بود، حبسش از مجازات اخروی او کم نمیکرد٬ اما امروز اگر این تحمل کیفر یا قصاص و شلاق و دیگر احکام توسط حکام اسلامی و شرعی انجام میشوند یکی از آثار اخروی آن برای محکومان این است که این مجازات در آخرت از آنها برداشته میشود!!!».
آذران
داداش ! کار اینها دروغ است. دروغ نگویند چه بگویند ؟! مگر اینکه لال شوند ! در آن صورت هم وسیله ای برای دروغگویی و مردم فریبی پیدا می کنند !
اشد مجازات برای ملاها
اشد مجازات برای ملاها, چه در دوران آخرت, چه اخروی و چه هر چیز دیگر, صد در صد به جای خود باقی است و نمونه ای خواهد بود در داد خواهیِ مدرن برای تمدن بشری.
شورش به سوی شادی
Majeed Balavandi, [09.01.19 11:12] پاره یی از شعر “آب های همیشه” آغاز شد سال بلند سالی که سروهای جوان برف های خونین را از شانه های خویش تکاندند. شورش به سوی شادی در ارتفاع بهمنی ی ماه و برف. و شاعران با یکهزار و سیصد و پنجاه و هفت سرو خود را به رودخانه سپردند. محمد مختاری
کسرا تبریز (هیربد)
از مرگ آمده ای اسماعیل ز مرگ آمده ای اسماعیل از چروک پیشانی ات معلوم! اگر سکوت واژه ی تلخی ست بریده زبان را سخن با اشاره ی دست! مشت می کوبی و فریاد با گلوی بریده. از خشم آمده ای اسماعیل اگر چه شکسته فرو ننشسته ای هنوز هنوز و تا هرگز. این قبله را چه خون های بسیار در گلو ست! چه شراینِ سبزی که جوی های شعور اند، چه ریشه های بلندی چه چشم های درشتی که نظاره ی ما را به سخره نشسته است! سخن نگفته ای؟ هان اسماعیل! گلوی بریده را چه نیازِ به واژه است؟ حضور، اینک حضور است که با زبانِ بریده سخن میگوید. اینِ شرمِ پیشانی ماست در برابر تو این دردِ موجبِ مرگ است اسماعیل! امروز که واژه ها ایستاده اند از هلول پشتِ حصاری بلند به رنگِ ارغوان، امروز که وارثانِ درد همه را یک تن است “اسماعیل” چه دشنه ای آخته تر چه بودنی چنین گداخته است که “ایستادن”؟ سکوت اینک دچارِ معنی تازه تری ست سکوت میکنی پس هستی یعنی که چون گدازه ی آهن خم گشته و نشکسته ای اما “بودن” اینک صدای رسای بیدار بودن است اسماعیل از مرگ آمده ای فریاد تو بودن است! کسرا تبریز (هیربد)
این کارگران تجربه اندوخته اند
این کارگران تجربه اندوخته اند [برای کارگران نیشکر هفت تپه و برای اسماعیل بخشی] صبحش یک چایِ تلخ و تا شامش تلخ وز گرسنگی شده ست ایّامش تلخ شد سفره ی سرمایه ز کارش شیرین تولیدِ شکر می کند و کامش تلخ همبستگیِ کارگران، کارگرست نان می خواهند و عرض شان مختصرست این کارگرانِ هفت تپّه، بخصوص، گر شیرین کاشتند، از آن نیشکرست این کارگران، تجربه اندوخته اند در این ظلمت، چراغی افروخته اند این را که نباید قدمی واپس رفت از اسماعیل بخشی آموخته اند سعید یوسف