ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سقوط بوئینگ اتیوپی با عمر کمتر از چهار ماه:‌ تمام سرنشینان کشته شدند

آخرین مدل بوئینگ ۷۳۷ که یکشنبه در اتیوپی سقوط کرد، اکتبر گذشته نیز اندکی پس از برخاستن از فرودگاه جاکارتا در دریای جاوه سقوط کرد و همه سرنشینانش کشته شدند.

یک هواپیمای مسافربری هواپیمایی اتیوپی شش دقیقه پس از پرواز سقوط کرد و تمام ۱۵۷ سرنشین آن کشته شدند. این هواپیمای یک بوئینگ ۷۳۷ جدید بود که چند ماه پیش پروازهایش را برای هواپیمایی اتیوپی آغاز کرده بود.

صلیب سرخ در صحنه سقوط هواپیمای مسافربری پرواز ET302 هواپیمایی اتیوپی،‌ یکشنبه ۱۹ اسفند / ۱۰ مارس ــ عکس: AFP

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، هواپیمای مسافربری پرواز ET302 یکشنبه ۱۹ اسفند / ۱۰ مارس ساعت ۸:۳۸ صبح به وقت محلی از فرودگاه بُل در آدیس آبابا، پایتخت اتیوپی به هوا برخاست و ۸:۴۴ دقیقه در نزدیکی شهر بيشفتو در ۶۲ كيلومتري جنوب آدیس ‌آبابا سقوط کرد.

تمام ۱۵۷ سرنشین کشته شده‌اند. آنها از ۳۳ کشور مختلف بودند، از جمله: کنیا، اتیوپی، آمریکا، کانادا، فرانسه،‌ چین، مصر، هلند، اسرائیل، اسپانیا، سوئد و ...

هنوز دلیل این سقوط مشخص نیست. بنا بر اعلامیه هواپیمایی اتیوپی، هواپیما هیچ مشکل فنی‌ای نداشته و کارنامه پرواز خلبان آن «عالی» بوده است. این هواپیما ۱۵ نوامبر ۲۰۱۸ به هواپیمایی اتیوپی تحویل داده شده بود.

همین هواپیما ساعاتی پیش از پرواز مجدد از آفریقای جنوبی به اتیوپی بازگشته بود. خلبان آن پرواز گفته بود که دشواری‌هایی برایش پیش آمده و می‌خواسته هواپیما را به فرودگاه مبدأ بازگرداند اما نهایتاً به مسیر ادامه داده است.

آخرین مدل بوئینگ ۷۳۷ (737 MAX 8) که یکشنبه در اتیوپی سقوط کرد، ۲۹ اکتبر گذشته نیز در پرواز هواپیمایی لاین ایر اندکی پس از برخاستن از فرودگاه جاکارتا پایتخت اندونزی دچار سانحه شد و در دریای جاوا سقوط کرد. آن حادثه نیز تمام ۱۸۹ سرنشین را به کام مرگ فرستاد. علت آن حادثه نیز هنوز در دست بررسی است.

در همین زمینه:

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.