ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۱۰ کودک افغان بر اثر حمله هوایی آمریکا کشته شدند

این کودکان و خانواده آنها به دلیل درگیری‌ها در منطقه محل سکونت خود به قندوز نقل مکان کرده بودند. از سال ۲۰۱۴ شمار کودکانی که بر اثر حملات هوایی آمریکا کشته می‌شوند افزایش یافته است.

۱۰ کودک از یک خانواده، و همینطور سه بزرگسال در حمله هوایی آمریکا در افغانستان کشته شدند. این کودکان و خانواده آنها به دلیل درگیری و ناامنی در منطقه محل سکونت خود به قندوز نقل مکان کرده بودند.

از سال ۲۰۱۴، هر ساله کودکان افغان بیشتری بر اثر حملات هوایی آمریکا کشته می‌شوند ـ عکس از آرشیو

به گزارش رویترز، حمله هوایی آمریکا که به کشته شدن ۱۰ کودک و سه بزرگسال انجامید، بخشی از نبرد ۳۰ ساعته میان نیروهای طالبان و نیروهای افغان به پشتیبانی ایالات متحده بود که شنبه ۲۳ مارس / ۳ فروردین در ولایت شمالی قندوز رخ داد.

به گزارش هیئت معاونت ملل متحد در افغانستان (یوناما)، کودکان و خانواده‌شان در نتیجه درگیری در نقطه دیگری از کشور به این ولایت آواره شده بودند. یوناما با انتشار بیانیه‌ای تصدیق کرد که همه این ۱۳ غیرنظامی در زمان حمله هوایی آمریکا کشته شدند. سه غیرنظامی دیگر مجروح شدند. این حادثه در محله‌ای نزدیک شهر قندوز رخ داد.

دبرا ریچاردسون، سخنگوی ناتو در افغانستان، یکشنبه ۲۴ مارس / ۴ فروردین تأیید کرد که نیروهای آمریکایی این حمله هوایی را انجام داده‌اند. او گفت هدف مأموریت ناتو در افغانستان جلوگیری از مرگ غیرنظامیان است، با این حال طالبان در میان غیرنظامیان پنهان می‌شوند.

یوناما در ماه فوریه گزارشی منتشر کرد که بر اساس آن افغانستان در سال ۲۰۱۸ شاهد بالاترین تعداد تلفات غیرنظامیان بوده است. بیشتر این غیرنظامیان بر اثر حملات هوایی ائتلاف آمریکا یا حملات انتحاری کشته شدند.

گزارش یوناما همچنین نشان می‌داد که از سال ۲۰۱۴، شمار کودکان افغان که بر اثر حملات هوایی ایالات متحده کشته می‌شوند هر ساله افزایش یافته است.

افزون بر این، نیروهای نظامی افغانستان به پشتیبانی مستشاران آمریکایی در ماه‌های اخیر بالاترین تعداد حملات هوایی و یورش از سال ۲۰۱۴ را علیه رهبران و جنگجویان طالبان انجام دادند.

جنگ افغانستان ۱۷ سال پیش با حمله نظامی آمریکا به این کشور برای سرنگونی طالبان و گرفتن انتقام ۱۱ سپتامبر آغاز شد.

همزمان با گفت‌وگوهای صلح میان نمایندگان طالبان و آمریکا که با هدف پایان دادن به جنگ ۱۷ ساله افغانستان انجام می‌شود، درگیری و جنگ شدت بیشتری نیز گرفته است.

طالبان از پذیرفتن نمایندگان دولت افغانستان در این مذاکرات امتناع کرده‌اند. این امر اما موجب اعتراض گروه‌هایی از مردم و نمایندگان دولت افغانستان شده است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.