ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دستور تخلیه ۲ شهرستان، ۱۲ شهر و ۱۱۰ روستای خوزستان

 وضعیت سیل در رودخانه کرخه بدتر شده و دستور تخلیه دو شهرستان حمیدیه و دشت آزادگان صادر شده است. سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرده موج تازه‌ای از بارش‌های سیل‌آسا در راه است.

وضعیت سیل در رودخانه کرخه بدتر شده و دستور تخلیه دو شهرستان حمیدیه و دشت آزادگان صادر شده است. سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرده که موج تازه‌ای از بارش‌های سیل‌آسا در راه است.

ستاد مدیریت بحران خوزستان به مردم شهرستان‌های حمیدیه و دشت آزادگان در خوزستان دستور تخلیه کامل داده و استاندار فقط از جوانان این دو شهرستان خواسته که در شهر بمانند تا در تسهیل امور کمک کنند.

به شهرهای حمیدیه، سوسنگرد، رفیع، ابوحمیظه و کوت سید نعیم هم دستور تخلیه داده شده است.

در هویزه هم علاوه بر شهر رفیع به کلیه روستاهای بخش نیسان که شامل ۱۷ روستای سمومیه، گریشیه، دغاغله، بیت کوار، حنظله، شموس، غمیجه، بنی نعامه شمالی و جنوبی، بوکرم الله، بیت آلوس، بگعان، مومنیه یک و دو، نهیرات، سعدون یک و دو و گبان اخطار داده شده تا امروز خانه‌های خود را تخلیه کنند.

دستور تخلیه شهر گوریه در بخش شعیبیه شوشتر نیز از پنج‌شنبه شب با ورود سیلاب رودخانه دز به آن اعلام شده بود. معلوم نیست که برای اسکان و امدادرسانی به مردم شهرهایی که دستور تخلیه آنها صادر شده، چه امکاناتی پیش‌بینی شده است.

ده‌‌ها هزار نفر در خوزستان نیاز به اسکان و خدمات امدادی دارند.

به گفته مدیرکل هواشناسی خوزستان شکل عوارض زمین و توپوگرافی منطقه نشان می‌دهد تمام سیلاب‌ها به سمت خوزستان حرکت می‌کند.

محمد سبزواری اعلام کرده که شنبه ۱۷ و یک‌شنبه ۱۸ فروردین، هسته اصلی سامانه بارشی در استان خوزستان در حوضه‌های دز، کرخه و کارون فعال است. بارش این سامانه از نظر هواشناسی ضعیف خواهد بود اما به دلیل اینکه زمین‌ها خیس و سدها پر هستند ممکن است شهرها و روستاهای اطراف دز، کرخه و کارون را به مخاطره بیندازد.

عبدالرضا رحمانی ‌فضلی، وزیر کشور هم که برای بررسی وضعیت مناطق سیل‌زده استان به خوزستان سفر کرده، شامگاه جمعه ۱۶ فروردین پس از جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان در جمع خبرنگاران گفت:

«حدود ۴۰۰ هزار نفر در معرض سیل قرار دارند. مقرر شد استان‌های معین خوزستان را تعیین کنیم و آن استان‌ها از نظر تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی آمادگی داشته باشند و در هدایت استانداری و فرمانداری خوزستان باشند و هر زمان لازم بود، برای کمک مردم به خوزستان بیایند.»

همچنین شب گذشته، دستور تخلیه نیمه غربی شهر الهایی در بخش مرکزی اهواز و منازل ساحلی شهر الوان در بخش شاوور شهرستان شوش داده شد. فرماندار شوش هم در ۱۳ فروردین ماه دستور تخلیه فوری شهر فتح‌المبین و ده‌ها روستا در دو حوزه کرخه و دز را صادر کرده بود.

تاکنون شهرستان‌های بهبهان، لالی، گتوند، ایذه، شوشتر، باغملک، هفتکل، آبادان، شادگان، هویزه، رامهرمز، اندیمشک، اندیکا، باوی، مسجدسلیمان، دزفول، شوش، اهواز، دشت آزادگان و کارون متأثر از سیل شده‌اند. در برخی از شهرستان‌ها سیل فروکش کرده و در برخی از مناطق هنوز سیل و تبعات آن وجود دارد.

اعلام شده که حدود ۸۰ درصد تجهیزات محموله ارسالی بشر دوستانه صلیب سرخ آلمان برای کمک به سیل زدگان ایران، به دلیل شرایط خاصی که در خوزستان حاکم است به این استان فرستاده می‌شود.

از ۳۱ استان ایران، دست کم ۲۰ استان از آغاز سال نوی هجری خورشیدی با بارندگی‌های شدید، آب‌گرفتگی و سیل مواجه شده‌اند.

تاکنون ۷۰ نفر بر اثر سیل جان خود را از دست داده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.