ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

همزمان با اجلاس آی ال او

دو تظاهرات با خواست برابری و رفع تبعیض در ژنو - گفت‌و‌گو با علیرضا (بهروز) نوایی

علیرضا (بهروز) نوایی به زمانه گفت که اتحاد بین‌المللی در حمایت از کارگران ایران به همراه سایر فعالان اجتماعی ایرانی‌تبار تلاش کردند با فعالیت تبلیغی و افشاگرانه صدای واقعی کارگران ایران را انعکاس دهند.

در حالی که اجلاس سالانه سازمان جهانی کار (ILO) در ژنو سوئیس در جریان است، دوشنبه ۱۷ ژوئن/ ۲۷ خرداد تظاهراتی در حمایت از حقوق بنیادین کار مقابل مقر سازمان ملل در ژنو برگزار شد. تظاهرات با فراخوان سندیکای س ژ ت از فرانسه و سندیکای س ژ‌ای سی از سوئیس برگزار شد و فعالان اجتماعی و کارگری ایرانی از جمله اعضایی از اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران ایران در آن حضور داشتند. «زمانه» درباره این راهپیمایی با علیرضا (بهروز) نوایی، عضو اتحاد بین‌المللی در حمایت از کارگران ایران گفت‌وگو کرد.

ژنو - ۱۷ ژوئن ۲۰۱۹

هم‌زمان تظاهراتی نیز از سوی اتحادیه‌های معلمان و کارگران خدمات عمومی آمریکا با عنوان «صدای فرزندان خود باشیم» جریان داشت. این تظاهرات در اعتراض به سیاست‌های دولت آمریکا در جدا کردن فرزندان پناهنجویان مکزیکی از والدینشان هنگام ورود به خاک آمریکا صورت گرفت.

در کنار این تظاهرات چندین سخنرانی انجام شد. از جمله شارون بارو دبیرکل کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌های کارگری، «آی سی یو تی» به نام ۲۰۷ میلیون عضو این کنفدارسیون سخنرانی کرد، سپس نماینده یک سندیکای سوئیس سخنرانی کرد و در اشاره به تظاهرات و اعتصاب سراسری زنان در ۱۴ ژوئن گفت تظاهرکنندگان شعاری را حمل می‌کردند که بر آن نوشته شده بود «ما زنان قوی هستیم، ما به خود می‌بالیم. ما فمینیست و عصبانی هستیم».

اتحاد بین‌المللی در حمایت از کارگران ایران بولتنی حاوی اطلاعات درباره وضعیت کارگران ایران را به زبان‌های فرانسه و انگلیسی توزیع کرد.

سخنران پایانی فیلیپ مارتینز، دبیر کل سندیکای ث ژ ت بود که با اشاره به سرکوب جلیقه زردها در فرانسه ازسخنان امانوئل ماکرون در اجلاس آی ال او انتقاد کرد و در ارتباط با وضعیت کنونی جهان گفت: «این وضعیت باید به سرعت تغییر کند.»
او همچنین خواستار تصویب مقاوله‌نامه‌ای در سازمان جهانی کار برای پایان دادن به نابرابری میان زنان و مردان در تمامی عرصه‌ها شد و افزود در صدد تشکیل دادگاهی بین‌المللی برای محاکمه شرکت‌های بین المللی در ارتباط با نقض حقوق کار هستیم. او سخنان خود را با زنده باد همبستگی جهانی پایان داد.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.