ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اعتراض وکیل بخشی و نجاتی به دسترسی‌نداشتن به پرونده موکلانش

فرزانه زیلابی، وکیل دو تن از نمایندگان کارگران نیشکر هفت‌تپه نوشت که قاضی مقیسه اجازه مطالعه پرونده موکلانش را به او نمی‌دهد. او از این اقدام «غیرقانونی» به ریاست دادگاه‌های انقلاب شکایت کرده است.

فرزانه زیلابی وکیل مدافع اسماعیل بخشی و علی نجاتی، دو تن از نمایندگان کارگران نیشکر هفت‌تپه، چهارشنبه ۲۹ خرداد برای مطالعه پرونده‌ی موکلانش به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران مراجعه کرد اما قاضی محمد مقیسه مانع دسترسی وی به پرونده شد. زیلایی در یادداشتی نحوه برخورد قاضی را غیرقانونی خوانده است.

علی نجاتی (چپ تصویر) و اسماعیل بخشی

فرزانه زیلایی در یادداشتی که کانال تلگرامی «سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه» منتشر کرده، نوشته است:

«امروز چهارشنبه ۲۹ خردادماه، به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه مراجعه و درخواست مطالعه پرونده جهت تدارک دفاع از موکلینم را داشتم که با وجود برخورد محترمانه کارکنان دفتر شعبه و دفتر معاونت قضایی، قاضی مقیسه به بهانه پیوست ننمودن قرارداد مالی جداگانه با موکلینم، بدون پذیرش لایحه و خودداری از درج علت استنکاف به صورت کتبی، بامطالعه پرونده مخالفت نمودند. از این رو ضمن درخواستی، این برخورد غیرقانونی به معاونت قضایی و ریاست محترم دادگاه‌های انقلاب منعکس شد.»

اسماعیل بخشی نماینده سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه در زندان اوین به سر می‌برد. پرونده او به همراه پرونده علی نجاتی و دو فعال مدنی دیگر، سپیده قلیان و عسل محمدی اواخر اردیبهشت ۹۸ به دادگاه انقلاب تهران ارجاع شده است. طبق کیفرخواست پرونده او که روز ۲۲ خرداد ابلاغ شد، بخشی به «عضویت در یکی از گروه‌های مخالف نظام»، «اجتماع و تبانی»، «تبلیغ علیه نظام» و «نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» متهم شده است.

علی نجاتی که درتاریخ هشتم آبان ۹۷ به اتهام دخالت در اعتصابات کارگران نیشکر هفت‌تپه در منزل خود بازداشت شده بود، اواخر اردیبهشت به دادگاه احضار شد.

اعتصاب کارگران هفت تپه در آبان ۹۷ به دلیل عدم پرداخت دستمزدهای عقب‌افتاده، نداشتن امنیت شغلی و مخالفت با خصوصی‌سازی شرکت صورت گرفت.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.