ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

یک پرستار در حین کار دچار ایست قلبی شد و جان باخت

شیدا گراوند در حین کار در بیمارستانی در چرداول ایلام درگذشت. در پنج سال گذشته، ۱۷ پرستار ۲۵ تا ۴۰ ساله بر اثر سندروم کاروشی (مرگ ناشی از خستگی مفرط) جان داده‌اند.

شیدا گراوند، یک پرستار بیمارستان امام علی شهرستان چرداول در ایلام حین کار دچار ایست قلبی شد و جان باخت. تاریخ دقیق این حادثه اعلام نشده است.

کار بیش از اندازه پرستاران برای آنها خطر جانی در بر دارد ــ عکس: آرشیو

خبرگزاری دولتی ایلنا نوشته است که مسئولان سازمان نظام پرستاری گفته‌اند پیش از اعلام نظر پزشکی قانونی حاضر به اظهار نظر درباره مرگ این پرستار نیستند زیرا موضوع «بارحقوقی» دارد.

پرستاران بارها اعتراض خود را نسبت به شدت کار ابراز کرده‌اند. ایلنا به نقل از محمدرضا شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار نوشته است «داشتن بیماری‌های پیش‌زمینه با وجود فشار و استرس کاری بالای پرستاران گاهاً مسبب ایست قلبی پرستاران در حین کار یا بعد از کار بوده است اما دلیل مرگ این پرستار هنوز مشخص نیست.» او اما افزوده: «پیشتر موارد متعددی از مرگ پرستاران در حین کار و به دلیل فشار کاری بالا رخ داده است.»

شریفی مقدم همچنین به استرس پرستاران شرکتی بدلیل بلاتکلیفی شغلی‌شان اشاره کرده و افزوده است آن‌ها در دالان‌های انتظار استخدام به سر می‌برند و فشار کاری بیشتری را تحمل می‌کنند. «حداقل حقوق را نیز دریافت می‌کنند و بیشترین بار خدمات درمانی در بیمارستان‌ها بر دوش پرستاران طرحی است که متأسفانه بکارگیری نیز نمی‌شوند.»

در فروردین سال گذشته نیز یک پرستار جوان ۲۴ ساله به نام سعید عالیان در شهر لار حین کار، دچار پارگی آئورت و مرگ مغزی شد. سازمان نظام پزشکی در پی مرگ این پرستار در پایگاه اطلاع‌رسانی خود نوشت:

«آسیب‌های سختی کار و کمبود نیرو در بخش پرستاری، سال‌های سال است که مرگ و میرهای پنهانی را به دنبال داشته که مرگ پرستار جوان در اثر خستگی ناشی از شیفت‌های متعدد، می‌تواند نمونه‌ای از ده‌ها و صدها مرگ و میر پرستاران کشور باشد.»

براساس اعلام علی محمد آدابی، رئیس پیشین سازمان نظام پرستاری، در پنج سال گذشته، ۱۷ پرستار ۲۵ تا ۴۰ ساله بر اثر سندروم کاروشی (مرگ ناشی از خستگی مفرط) جان داده‌اند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Kay1

    سلام بله درسته البته کار اورژانس هم خیلی استرس بالا داره ب دلیل شیفت های زیاد و ماموریت های بالا همیشه شاهد ایست قلبی بچه های اورژانس 115بوده ایم حتی در مواقعی ک هلی کوپتر اورژانس دچار واژگونی میشه حین ماموریت پرسنل کادر پروازی شهید حساب میشن اما بچه های اورژانس ک جونشون رو کف دست گذاشتن فقط یه پیام تسلیت براشون میفرستن ن شهید حساب میشن ن هیچ چیز دیگه ای خانواده ی بیچاره شون هم بدون سرپرست میشن هیچ تسهیلاتی هم ندارند تا حالا بیش از 5نفر از پرسنل اورژانس هوایی دچار واژگونی و سقوط فوت کردند دیگه بچه های اورژانس جاده و شهری بماند ک چقد حین خدمت جان باختن با توجه به حجم بالای استرس و نداشتن مزایا و تسهیلات

  • مسلم

    واقعا مظوم ترین قشر درمان کلی مسئولیت انجام کارهایی که وظیفمون نیست و رفتن پول تو جیب پزشکا جدای از استرس های محل کار استرس گذران زندگی با پول ناچیزش و البته نداشتن وقت کافی برای گذروندن کنار خانواده و از روال افتادن زندگی پرستار همه عامل استرس و مرگ پرستارا هستن