درگیری مسلحانه در چالدران: دو عضو سپاه پاسداران کشته شدند
این دومین درگیری مسلحانه میان سپاه پاسداران و احزاب مخالف جمهوری اسلامی در سه روز گذشته است. سپاه نهم تیر محل استقرار دو حزب کردستانی در اقلیم کردستان را هدف گلوله قرار داد.
سپاه پاسداران ایران از درگیری مسلحانه نظامیان ایران با یک گروه ناشناس خبر داد. در جریان این درگیری حداقل چهار تن از نیروهای سپاه پاسداران و مخالفان کشته شدند. یکشنبه ۹ تیر هم سپاه پاسداران ایران با پیشمرگهها و گریلاهای دو حزب کُرد مخالف جمهوری اسلامی مستقر در اقلیم کردستان عراق درگیر شدند.
سپاه پاسداران ایران شامگاه سهشنبه ۱۱ تیر از درگیری مسلحانه نیروهای نظامی ایران با یک گروه ناشناس در منطقه مرزی چالداران استان آذربایجانغربی خبر داد.
در اطلاعیه سپاه پاسداران که رسانههای دولتی ایران آن را منتشر کردند، نامی از هیچ یک از احزاب و گروههای سیاسی مخالفت جمهوری اسلامی برده نشده اما کشته شدن حداقل دو تن از نیروهای نظامی ایران تائید شده است.
براساس اطلاعیه روابط عمومی «قرارگاه حمزه سیدالشهدا» نیروی زمینی سپاه پاسداران ایران که در استانهای آذربایجانغربی، کرمانشاه و کُردستان مستقر است، این درگیری صبح سهشنبه ۱۱ تیر رخ داد.
این قرارگاه گروهی که با نظامیان ایران درگیر شدند را «یک تیم تروریستی ضد انقلاب وابسته به استکبار جهانی که قصد نفوذ به داخل کشور داشتند»، خواند و مدعی شد که دو تن از نیروهای این تیم کشته و دو تن دیگر زخمی شدند.
تا لحظه انتشار این خبر هیچ یک از حزبهای کُردستانی مخالف جمهوری اسلامی مسئولیت این درگیری را نپذیرفتند.
این دومین درگیری نیروهای سپاه پاسداران ایران با مخالفان جمهوری اسلامی در هفته جاری است.
یکشنبه ۹ تیر نیز سپاه پاسداران و پیشمرگههای حزب دموکرات کردستان ایران در منطقه «چومان» اربیل اقلیم کردستان عراق درگیر شدند.
کاوه بهرامی، عضو کمیته مرکزی حزب دموکرات کُردستان ایران در گفتوگو با بخش فارسی سایت «روژ» این درگیری را تائید کرد. او مدعی شد که با وجود عقبنشینی پیشمرگههای حزب، سپاه پاسداران مقر این حزب در منطقه چومان را «هدف حمله قرار دادند».
حزب دموکرات کُردستان هم با صدور اطلاعیهای، ضمن تائید درگیری مسلحانه مدعی شد که این درگیری «پس از حمله نیروهای سپاه به کولبران به وقوع پیوسته است».
نیروهای مرزبانی ایران از تابستان سال ۱۳۹۷، پس از افزایش تنش میان ایران و حکومت اقلیم کُردستان بر سر همهپرسی استقلال، معابر کولبری را مسدود کرد و خشونت علیه کولبران را افزایش داد.
علاوه بر حزب دموکرات کردستان ایران، حزب کومله زحمتکشان هم با صدور اطلاعیهای، اعلام کرد که پیشمرگههای این حزب با نیروهای نظامی ایران درگیر شدند و نیروهای سپاه پاسداران «با عبور از مرز با سلاحهای نیمهسنگین نیروهای این حزب را آماج حملات خود قرار دادند».
درگیری مسلحانه میان نیروهای نظامی ایران و پیشمرگهها و گریلاهای احزاب کردستانی در ماههای گذشته افزایش داشته است. در ۲ تیر امسال نیز در جریان درگیری میان نظامیان ایران و گریلاهای حزب حیات آزاد کردستان (پژاک) حداقل یک تن از نظامیان ایران کشته شد.
۷ خرداد نیز نیروهای مسلح ایران با گریلاها در چالدران درگیر شدند. در جریان این درگیری نیز یک تن از نیروهای سپاه پاسداران کشته شد.
سپاه پاسداران ایران یک روز بعد در اطلاعیهای مدعی شد که سه نفر از عوامل کشته شدن یک عضو خود را دستگیر کرده است.
چالداران طی دو سال گذشته محل درگیری سپاه پاسداران ایران و پیشمرگهها و گریلاهای احزاب کردستانی مخالف جمهوری اسلامی بوده است. در جریان درگیری آبان ۱۳۹۶ حداقل هشت تن از نیروهای سپاه پاسداران کشته شدند.
در همین زمینه:
نظرها
sattar beheshti
امروز سهشنبه ۱۱تیر گزارش داد مصطفی محبی مدیرکل زندانهای استان تهران برکنار شد. خبرگزاری حکومتی ایرنا علت برکناری مصطفی محبی مدیرکل زندانهای استان تهران، مرتبط با قتل زندانی سیاسی علیرضا شیر محمدعلی در زندان فشافویه با ۲۶ضربه چاقو!!! توسط دو مجرم عادی دانست. علیرضا شیرمحمدعلی از اهالی نازیآباد تهران از اواسط تیرماه گذشته دستگیر و به اتهامات مسخرهای مانند توهین به خمینی و خامنهای و تبلیغ علیه نظام به ۸سال زندان محکوم شده بود.!! او از ۲۳اسفند تا ۲۷فروردین گذشته در اعتراض به عدم تفکیک زندانیان سیاسی از مجرمان عادی و خطرناک و عدم امنیت جانی و در اعتراض به شرایط وخیم بهداشتی و زیستی زندان در اعتصاب غذا بهسر میبرد».
رعنا
شما فقط يك كشور را در طول تاريخ نشان دهيد كه مخالف مسلح و همدست با دشمن خارجي زا به رسميت شناخته باشد؟ رفتار و برخود امريكا با گروه مالكوم ايكس و المان با بادرماينهوف و ايتاليا با ارتش سرخ و ژاپن با ارتش سرخ مويد عدم تحمل دولتهاست. با تاسف سايت زمانه به نحوي و با ادبياتي اين قسم درگيري را پوشش ميدهد كه گويا سخنگو و سمپاد اين گروهاست و طرفه انكه مسئول سايت ديگر اپوزيسيون را بدرستي به نفرت پراكني متهم ميكند.
زینال
جناب "رعنا" در آمریکا گروهی به نام "مالکوم ایکس" وجود نداشت. زنده یاد مالکوم ایکس سخنگوی یک سازمان اسلامی بود, که از آن انشعاب کرد و در اواخر عمر بسیار انترناسیونالیست, چپ و مبلغ حقوق بشر شده بود. سازمان های امنیتی آمریکا در همکاری با لویس فراکان (رهبر گروه Nation of Islam ) توطئه کشتن مالکوم را برنامه ریزی و به انجام رساندند. چند سال پیش لویس فراکان میهمان آخوندها در تهران بود. تمام کشورهایی که شما نام برده اید سابقه ای بسیار تاریک در مورد زندانیان سیاسی در کشور هایشان دارند. اما مسلما جمهوری خلایی اسلامی یکی از تاریک ترین سابقه ها (اگر نه در صدر و مقام اول) را در مورد زندانیان سیاسی دارد. با تاسف شما مثل اینکه این جنبه از معادله را حساب نمی آورید, و اصلا برای شما مطرح نیست. صحبت از "نفرت پراکنی" شد. به نظر شما این روند کشتار روزانه ای کولبران کرد, در مرزهای کردستان, اگر بیان قویترین نوع نفرت نباشد پس چیست؟ اگر شما کرد بودید, فکر میکنید که شما چگونه به این مقولات برخورد می کردید؟ با احترامات فائقه