مصباحی مقدم درباره انتخابات مجلس: اصولگرایان همه میخواهند رئیس باشند
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز میگوید اصولگرایان از وقتی که به محوریت جامعه مدرسین و روحانیت مبارز کمتر پایبند شدند دچار تفرقه و تشتت شدند و این پراکندگی ادامه دارد.
غلامرضا مصباحی مقدم معتقد است که اصولگرایان از تفرقه در رنجاند و این پراکندگی از زمانی شروع شد که به محوریت جامعه مدرسین و روحانیت مبارز کمتر پایبند شدند.
غلامرضا مصباحی مقدم، سخنگوی جامعه روحانیت مبارز، از گروههای اصولگرا در ایران، درباره وضعیت اصولگرایان در انتخابات یازدهمین دور مجلس گفت: «مجموعه جریان انقلابی و اصولگرا از وقتی که به محوریت جامعتین (جامعه مدرسین و روحانیت مبارز) کمتر پایبند شدند دچار تفرقه و تشتت شدند.»
او گفت: «به تعبیر شاعر عرب "قوم من همه رئیس هستند، مزرعه پیاز را دیدهاید که همه سرند" این موضوع واقعیتی است که در اصولگرایان اتفاق افتاده است.»
مصباحی مقدم راه رسیدن به وحدت در اصولگرایان را ایجاد «محور تأثیرگذار» دانست و افزود: «چون انقلاب ما، اسلامی و روحانیت پیشتاز آن بوده و جامعه روحانیت سابقهدارترین تشکلی است که انقلاب به خود دیده است، میتواند چنین نقش محوری را ایفا کند و محور جمع و داور اختلافات باشد.»
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دو دور به تاریخهای ۲ اسفند ۱۳۹۸ و اردیبهشت ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد.
مصباحی مقدم درباره گفته بهزاد نبوی، از سیاستمداران اصلاحطلب مبنی بر اینکه «اگر اصلاحطلبان نباشند اصولگرایان به جان هم میافتند»، گفت: «این حرف به دور از واقعیت نیست! اما با وجود اصلاحطلبان هم اصولگرایان دچار تشتت هستند.»
مصباحی مقدم پیشنهاد داده که مجموع تشکلهای اصولگرا به حزبی فراگیر تبدیل شود و «اگر به حزب فراگیر تبدیل شود تأثیرگذارتر خواهد بود».
با نزدیک شدن به انتخابات مجلس یازدهم، اختلاف نظر در میان اصلاحطلبان نیز دیده میشود. برخی از آنها که خود را «معتدل» مینامند در حال رایزنی با دفتر رهبر جمهوری اسلامی و اصولگرایان بهمنظور شرکت در انتخابات هستند. محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران که از او بهعنوان رئیس دولت اصلاحات نام برده میشود، ۲۸ تیر گفته بود: «انتخابات نباید تحریم شود، قهر کردن با صندوق رأی انحلال مردم است». این در حالی است که فروردین سال جاری سعید حجاریان، از صاحبنظران اصلاحطلب در یادداشتی عقلانیترین راهبرد اصلاحطلبان در انتخابات آینده را «مشارکت مشروط» دانسته و تأکید کرده بود چنانچه شرطهای اصلاحطلبان برآورده نشود، باید «عطای انتخابات را به لقایش» بخشید.
بیشتر بخوانید:
نظرها
نظری وجود ندارد.