ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سندیکای نیشکر هفت‌تپه: دادگاه شوش کارگران معترض را به حبس و شلاق محکوم می‌کند

شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری شهرستان شوش تاکنون هفت کارگر هفت‌تپه را محاکمه و به تحمل هشت ماه حبس تعلیقی و ۳۰ ضربه شلاق محکوم کرده است. قرار است ۱۰ نفر دیگر از کارگران هم فردا چهارشنبه ۲۳ مرداد ماه محاکمه ‌شوند. یک نفر دیگر هم به تازگی احضار شده است.

شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری شهرستان شوش تاکنون هفت کارگر هفت‌تپه را محاکمه و به تحمل هشت ماه حبس تعلیقی و ۳۰ ضربه شلاق محکوم کرده است. قرار است ۱۰ نفر دیگر از کارگران هم فردا چهارشنبه ۲۳ مرداد ماه محاکمه ‌شوند. یک نفر دیگر هم به تازگی احضار شده است.

تجمع کارگران معترض نیشکر هفت‌تپه مقابل فرمانداری شوش

خبرگزاری دولتی کار ایران (ایلنا) گزارش کرده است که دو نفر از این ۱۰ نفر، عضو شورای اسلامی کار این واحد صنعتی هستند.

کانال تلگرام سندیکای نیشکر هفت‌تپه اما با اعلام این خبر نوشته است که همزمان با اسماعیل بخشی که این روزها در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران زیر نظر قاضی محمد مقیسه محاکمه می‌شود، «۱۷ نفر از کارگران، همراهان و همسنگران اسماعیل در روزهای اعتصاب در هفت‌تپه» نیز زیر ضرب قرار گرفته و یکی یکی محاکمه می‌شوند.

به گفته سندیکای نیشکر هفت‌تپه، بعد از اعتراضات آذر ماه ۹۷ کارگران هفت‌تپه، نزدیک به ۴۰ نفر احضار شده‌اند و گرچه دادگاه تعدادی از آنها را تبرئه کرده است اما تعداد کارگرانی که به سبب اعتصاب و اعتراض تحت فشار قرار گرفته‌اند، خیلی بیش از این ۱۸ نفر است. همچنین احضار و تحت فشار قرار دادن کارگران همچنان ادامه دارد:

«به عنوان نمونه روز گذشته یکی دیگر از کارگران به دادگستری شوش احضار شد. این در حالی است که این کارگر تنها به دلیل پیامی که در یگ گروه تلگرامی انتشار داده بود به اتهام نشر اکاذیب در فضای مجازی احضار شده است.»

سندیکای نیشکر هفت‌تپه همچنین از احضار کارگران با اتهاماتی چون «انتشار پیام در فضای مجازی» خبر داده و به نمونه‌ای دیگر اشاره کرده است:

«جالب اینجاست که چند ماه پیش یک کارگر که در گروه تلگرامی نوشته بود "اسدبیگی دروغ‌گو! " نیز احضار شده بود.»

امید اسدبیگی، مدیرعامل نیشکر هفت‌تپه و از متهمان مفاسد اقتصادی است که در اوج اعتراض کارگران این کارخانه علیه خصوصی‌سازی گفته بود:

«نباید به آن‌ور آب متکی باشیم و باید زیر سایه نظام دست‌به‌دست هم دهیم.»

سندیکای نیشکر هفت‌تپه اما درباره فشارها بر کارگران این مجتمع نوشته است:

«کافی است در این روزها چند ساعتی را در دادگستری شوش بگذرانید تا متوجه شوید چه تعداد کارگر هفت‌تپه به آن مراجعه می‌کنند. حال و روز هفت‌تپه همین چند کارگری نیست که بازداشت می‌شوند، اعداد مایی که از سال گذشته تحت فشار هستیم، خیلی بیشتر از این حرف‌ها است.»

بر اساس آن‌چه از سوی سندیکای نیشکر هفت‌تپه مطرح شده است هفت نفر از کارگران از همان ابتدا تصمیم گرفتند سکوت پیشه کنند بلکه فشار بر آنها کمتر شود:

«بالاخره آنها فکر می‌کردند که از چه طریقی باید مخارج خانه را دربیاورند. دادگاه به آنها گفته بود از کارفرما رضایت بگیرید. آنها هم به توصیه کارفرما تعهدی در بخش "امور حقوقی شرکت" امضا کردند. با این حال همین تعهدها ضمیمه پرونده شد تا تحت عنوان اِقراری بر پذیرش جرم تلقی شود. یعنی تعهد به پرونده کارگران اضافه شد تا راه محکومیتشان آسان شود.»

یکی از اتهامات ۱۰ کارگری که فردا باید در شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری شهرستان شوش دانیال حاضر شوند اما «اخلال در نظم عمومی از طریق هدایت و حضور در تجمعات غیرقانونی و ممانعت از تردد فعالیت شرکت در وقت مقرر» است.

بر اساس اطلاع سندیکای نیشکر هفت‌تپه، از این ۱۰ نفر سه نفر تعهدی که کارفرما توصیه کرده بوده، امضا کرده‌اند و از این بابت خیلی نگران هستند:

«متاسفانه دیگر آن کسی که اینجا روشن‌سازی می‌کرد نیست و این روزها در اوین است.»

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    • sattar beheshti

      سید مهدی صدرالساداتی، با انتشار یک ویدئو ادعا کرد که یک مجموعه آپارتمانی به ارزش هزار میلیارد تومان در خیابان فرشته تهران متعلق به آذرمیدخت طباطبایی، همسر علی شمخانی، است. خانواده شمخانی همچنین مجوز ساخت‌وساز گسترده در تهران، لواسان، اهواز، شوش و شمال ایران دریافت کرده‌اند. او همچنین تصاویر اسناد مالکیت خانواده شمخانی بر برخی از این مجتمع‌های ساختمانی در تهران را در اینستاگرام خود منتشر کرده است. گزارش‌هایی درباره حضور حسن و حسین شمخانی در شرکت کشتیرانی «آدمیرال» منتشر کرده و نوشته بود که برادر و برادرزاده‌های آقای شمخانی نیز از طریق رانت خانوادگی برخی سمت‌های دولتی گرفته‌اند!.