ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دادگاه تجدید نظر حکم ۱۰ سال زندان ارس امیری را تایید کرد

نهادهای حقوق بشری و یکی از بستگان ارس امیری، دانشجوی ایرانی بازداشت شده، اعلام کرده‌اند که دادگاه تجدید نظر حکم ۱۰ سال زندان او را عینا تایید کرده است.

نهادهای حقوق بشری و یکی از بستگان ارس امیری، دانشجوی ایرانی بازداشت شده، اعلام کرده‌اند که دادگاه تجدید نظر حکم ۱۰ سال زندان او را عینا تایید کرده است.

ارس امیری

محسن عمرانی، پسرخاله ارس امیری، روز یکشنبه ۱۹ اوت/ ۲۸ مرداد در توئیترش نوشته که دادگاه تجدید نظر بدون حضور متهم و وکیل، حکم ۱۰ سال حبس و دو سال ممنوعیت از فعالیت و ممنوعیت خروج از کشور را تایید کرده است.

ارس امیری، فعال فرهنگی و دانشجوی دانشگاه کینگستون در بریتانیا که از ۱۷ شهریور ماه سال گذشته در تهران بازداشت و در زندان اوین زندانی است، اخیرا در نامه‌ای به ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه اعلام کرده بود که صرفاً به دلیل رد پیشنهاد مأموران وزارت اطلاعات برای همکاری به ۱۰ سال زندان محکوم شده است.

بر اساس نامه ارس امیری در نامه‌اش به ابراهیم رئیسی، این دانشجوی ایرانی نخستین بار در ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ بازداشت شد. مأموران از او در هتل استقلال تهران بازجویی کردند و سپس او را به بازداشتگاه ۲۰۹ زندان اوین به یک سلول انفرادی انتقال دادند و به ظن اقدام علیه امنیت ملی و عضویت در یک گروه غیر قانونی او را صبح‌ها و عصرها پیوسته تحت بازجویی قرار دادند.

۳۱ اردیبهشت ۹۷ بعد از ۶۹ روز بازداشت موقت، ارس امیری با قرار وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی آزاد شد. اما بازجویان از خرداد ۹۷ به بعد با او همچنان در تماس بودند تا اینکه در سومین دیدار به او پیشنهاد همکاری دادند که او این پیشنهاد را رد کرد.

بعد از رد درخواست مأموران اطلاعاتی، بازپرس پرونده از شعبه یک دادسرای ناحیه ۳۳ تهران مجدداً ارس امیری را احضار و پس از تفهیم اتهام «اداره و تشکیل شبکه براندازی نظام» با تشدید قرار وثیقه او را به دادسرای اوین منتقل و از آنجا به بند عمومی فرستاده است.

ارس امیری در نامه خود به رئیس قوه قضائیه نوشته است که ابوالقاسم صلواتی رئیس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب برخلاف قانون با وکیل او مخالفت کرده و او ناگزیر شده وکیل دیگری برگزیند.

بنا بر نوشته ارس امیری، علت دستگیری او شغلش در «بریتیش کانسیل» عنوان شده است.

شورای فرهنگی بریتانیا (British Council) در زمینه ارائه فرصت‌های آموزشی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل فعالیت دارد. این شورا به‌عنوان سازمانی خیریه در انگلستان، ولز و اسکاتلند ثبت و در سال ۱۹۳۴ با نام «کمیته بریتانیا برای روابط با دیگر کشورها» تأسیس شد. وزارت امور خارجه بریتانیا مسئولیت پشتیبانی مالی این شورا را بر عهده دارد اما شورا در تصمیم‌گیری و پیشبرد امور روزانه‌اش مستقل است.

سخنگوی وقت قوه قضائیه ادعا کرده بود که شورای فرهنگی بریتانیا عده‌ای را جذب کرده و برای آن‌ها آموزش‌های مختلفی «با حمایت سرویس امنیتی انگلیس» تدارک دیده و چهار میز در این شورا به‌عنوان میز‌های ایران تأسیس کرده است که یکی از کسانی که جذب این میز‌ها شد، یک «دانشجوی دختر ایرانی» (ارس امیری) بود که به دنبال اقامت و اشتغال در بریتانیا بود و به استخدام این شورا در آمد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.