ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آغاز دور بعدی مذاکرات آمریکا با طالبان

زلمی خلیل‌زاد فرستاده ویژه آمریکا یک روز پیش از آغاز مذاکرات دیداری دو نفره با ملا محمد غنی برادر، مذاکره‌کننده اصلی طالبان داشت.

زلمی خلیل‌زاد، فرستاده ویژه ایالات متحده برای صلح افغانستان و گروه طالبان مذاکرات خود را برای پایان دادن به طولانی‌ترین جنگ ایالات متحده از سر گرفتند.

ملاغنی برادر، از بنیان‌گذاران طالبان، مه ۲۰۱۹در مسکو / عکس AFP

به گزارش آسوشیتدپرس یک عضو طالبان که از روند مذاکرات صلح آگاه است با اشاره به از سرگرفته ‌شدن دور نهم گفت‌وگوها در روز پنج‌شنبه ۲۲ اوت/ ۳۱ مرداد در دوحه قطر گفت که زلمی خلیل‌زاد روز گذشته نیز با ملا محمد غنی برادر، مذاکره‌کننده اصلی طالبان پشت درهای بسته دیدار و گفت‌وگو کرده است.

این عضو طالبان به شرط فاش نشدن نامش با آسوشیتدپرس صحبت کرد.

ملا غنی برادر یکی از بنیان‌گذاران طالبان است و یکی از پرنفوذترین افرد در میان اعضای عادی این گروه است.

در پایان دور هشتم مذاکرات دوحه یک مقام طالبان گفته بود «مقدمات برای دور نهایی مذاکرات فراهم شده است.»

در پایان هشتمین دور مذاکرات نماینده آمریکا با طالبان در دوحه آمریکا طرفین به توافق‌نامه‌ای مبنی بر خروج نیروهای ایالات متحده در ازای تضمین این‌که افغانستان به پناهگاهی برای دیگر گروه‌های تروریستی تبدیل نشود، نزدیک شدند. زلمی خلیل‌زاد اظهار امیدواری کرده بود که تا ۱۰ شهریور / یکم سپتامبر توافق نهایی حاصل شود.

سه روز قبل محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان اشرف غنی در دیدار و گفت‌وگو با نماینده چین اظهار امیدواری کرد که امضای تفاهم‌نامه ابتدایی آمریکا و طالبان، زمینه مذاکرات مستقیم دولت و طالبان را فراهم کند:

 «نظام جمهوری ما هیچ‌گاه زیر بحث با یک گروه قرار نخواهد گرفت و طالبان مجبور هستند که یک راه حل سیاسی را انتخاب کنند و این گروه هرگز نمی‌تواند که یک نظام بزرگ را سقوط دهد.»

همزمان با آغاز دوربعدی مذاکرات صلح آمریکا با طالبان دولت افغانستان سرگرم برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در قضایی سرد، خموده و ناامن است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.