پیام صوتی نوشین جعفری به شیوا نظرآهاری: نقشه جدید ماموران امنیتی؟
شیوا نظرآهاری، فعال مدنی در توییتر خود نوشته که ماموران امنیتی نوشین جعفری، عکاس مطبوعاتی بازداشت شده را وادار کردهاند که برای او پیام صوتی بفرستد و از او بخواهد اطلاعات حساب کاربری «یار دبستانی» را به او بدهد.
شیوا نظرآهاری، فعال مدنی در توییتر خود نوشته که ماموران امنیتی نوشین جعفری، عکاس مطبوعاتی بازداشت شده را وادار کردهاند که برای او پیام صوتی بفرستد و از او بخواهد اطلاعات حساب کاربری «یار دبستانی» را به او بدهد. از زمان بازداشت نوشین جعفری، گروهی از کاربران وابسته به نهادهای امنیتی تلاش کرده بودند بازداشت او را به حساب کاربری توییتری به نام یار دبستانی ربط دهند و او را صاحب این حساب توییتری معرفی کنند.
شیوا نظرآهاری در یک رشته توییت نوشته که صبح چهارشنبه ۲۱ اوت از اکانت خصوصی نوشین جعفری در اینستاگرام یک پیام صوتی برای او فرستاده شده و در آن نوشین در حالی که گریه میکند از او پسورد و ایمیل اکانت مجعول یار دبستانی را میپرسد.
نظرآهاری با اشاره به اینکه تا همین دو هفته پیش از وجود چنین حسابی بیخبر بوده نوشته است: چون من در حال حاضر ایران نیستم، در همین پیام صوتی گفتهاند که خانوادهام تحت فشار قرار خواهند گرفت. دهدقیقه بعد پیغام دیگری گذاشتند که چی شد؟ و بعد پیغام اول را پاک کردهاند.»
این فعال مدنی در پیام صوتی خود جواب داده که این اتهام کذب است و این اکانت هیچ ارتباطی به او ندارد.
نظرآهاری تاکید کرده: «چیزی که باید فارغ از جناحبندیهای سیاسی و موازیکاریهای امنیتی، دیده شود این است که نوشین در شرایط بسیار سختی قرار دارد و برای اعتراف تحت فشار است. علیرغم اینهمه هیاهو، مدرکی علیه او پیدا نکردهاند و حالا میخواهند با انتساب آن به دیگری که اتفاقا چندماهی است در ایران نیست جریانی را که راه انداختهاند، جمع کنند.»
او فایل صدای نوشین و جواب خود را در توییتر منتشر کرده و توضیح داده که دلیل تأخیر در انتشار فایلها، نظرات گوناگون و مخالفتهایی بود که بر سر انتشار آن وجود داشت.
غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه روز سهشنبه ۲۲ مرداد در هشتمین نشست خبری خود درباره بازداشت نوشین جعفری، خبرنگار و عکاس سینما و تئاتر گفت که او با اتهاماتی همچون «توهین به مقدسات» و «تبلیغ علیه نظام» روبهروست.
اسماعیلی گفت دلیل بازداشت او شغلش نبوده:«بازداشت این فرد به دلیل شغلش نبود بلکه به دلیل اهانت به مقدسات و سیدالشهدا [حسین بن علی، امام سوم شیعیان] و تبلیغ علیه نظام بوده که تحت تعقیب کیفری قرار گرفته است.»
نوشین جعفری بهمن ماه سال ۱۳۸۸ و در خلال حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری آن سال نیز بازداشت شده بود. او آن زمان خبرنگار روزنامه اعتماد و عضو ستاد میرحسین موسوی بود که پس از ۲۸ روز آزاد شد و به فعالیتهایش در حوزه سینما و تئاتر ادامه داد.
نوشین جعفری به خاطر مجموعهای از عکسها که از فیلم لانتوری درمیشیان تهیه کرده بود جایزه بهترین مجموعه عکس از دومین جشن عکاسان سینمای ایران را به دست آورد. او درآمد این نمایشگاه را وقف قربانیان اسیدپاشی کرد.
نظرها
نظری وجود ندارد.