رضا مهرگان، از امضاکنندگان بیانیه ۱۴ نفر بازداشت شد
فشار نیروهای امنیتی حکومت ایران بر امضاکنندگان بیانیه ۱۴ نفر مبنی بر استعفای رهبر جمهوری اسلامی ادامه دارد. با بازداشت رضا مهرگان شمار بازداشتشدگان امضاکننده این بیانیه به هشت نفر رسید.
مأموران امنیتی جمهوری اسلامی رضا مهرگان، از امضاکنندگان بیانیه ۱۴ نفر مبنی بر استعفای رهبر جمهوری اسلامی و تغییر قانون اساسی را در شمال کشور بازداشت کردند.
کانال تلگرامی ۱۴ تن از فعالان مدنی و سیاسی داخل کشور، پنجشنبه ۷ شهریور خبر داد که نیروهای امنیتی رضا مهرگان را عصر روز چهارشنبه در روستایی در حوالی رامسر بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردهاند.
در این گزارش آمده است که بازداشت این فعال مدنی همراه با «ضرب و شتم شدید» انجام شده است.
رضا مهرگان پیش از این در تیرماه گذشته نیز در صفحه توئیتر خود خبر داده بود که «از سوی سه فرد ناشناس با شوکر مورد حمله و ضرب و شتم قرار گرفته است».
روز سهشنبه نیز زرتشت (اسماعیل) احمدی راغب، یکی دیگر از امضاکنندگان بیانیه ۱۴ نفر بازداشت شد. مأموران وزارت اطلاعات پس از شکستن در خانه احمدی راغب در شهریار، با تهدید اسلحه او را دستگیر و به مکان نامعلومی منتقل کردند.
زرتشت احمدی راغب کارمند باسابقه آتشنشانی شهریار بود که بهدلیل فعالیتهای مدنی از کار اخراج شده است. او پیش از این نیز چند بار بازداشت شده بود.
تاکنون هشت نفر از امضا کنندگان این بیانیه، به نامهای رضا مهرگان، زرتشت احمدی راغب، حوریه فرجزاده (خواهر شهرام فرجزاده از کشتهشدگان اعتراضات سال ۸۸)، عباس واحدیان شاهرودی، محمدحسین سپهری، جواد لعل محمدی، هاشم خواستار و محمد نوریزاد بازداشت شدهاند.
محمد ملکی، گوهر عشقی (مادر ستار بهشتی)، کمال جعفرییزدی، محمد مهدویفر، محمدرضا بیات، محمد کریمبیگی، دیگر فعالان مدنی و سیاسی هستند که این بیانیه را امضا کردهاند.
امضاکنندگان این بیانیه که ۲۲ خرداد سال جاری منتشر شد، نوشته بودند در ایران «نه از جمهوریت خبری است و نه از آزادی.» به نوشته این فعالان مدنیـسیاسی چانهزنی فعالان مدنی «بدون استعفای سید علی خامنهای و تغییر قانون اساسی – خاصه اصل ۱۷۷» راه به جایی نمیبرد.
امضاکنندگان این بیانیه از فعالان و اندیشمندان دلسوز ایران خواستهاند با کنار گذاشتن تمایلات مصلحتجویانه به میدان بیایند و با درخواست تغییر قانون اساسی و استعفای رهبری پیشقراول یک حرکت ملی باشند.
بیشتر بخوانید:
نظرها
نظری وجود ندارد.