ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

احتمال تغییر رییس سازمان صدا و سیما

اختلافات داخلی و ناهماهنگی‌ها، فقدان مدیریت واحد، بحران مالی، عملکرد جناحی و ... در سازمان صدا و سیما، این نهاد حاکمیتی را با انتقادات گسترده‌ای روبه‌رو کرده است.

در روزهایی که انتشار کتاب محمد سرافزار، رییس پیشین سازمان صدا و سیما با عنوان «روایت یک استعفا» درباره دوران مدیریتش در این سازمان خبرساز شده، برخی رسانه‌های داخلی خبر از احتمال تغییر رییس فعلی این سازمان می‌دهند. در حال حاضر عبدالعلی علی عسکری، با حکم آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، ریاست سازمان صدا و سیما را بر عهده دارد.

عبدالعلی علی عسکری

عملکرد این سازمان در بخش‌های مختلف، اختلافات داخلی و ناهماهنگی‌ها، فقدان مدیریت واحد در این سازمان، بحران مالی، عملکرد جناحی و ...، این نهاد حاکمیتی را با انتقادات گسترده‌ای روبه‌رو کرده است. دولت حسن روحانی نیز از منتقدان جدی این سازمان است.

بر اساس گزارشی که در سایت فرارو منتشر شده، روزنامه آفتاب یزد روز شنبه ۹ شهریور به نقل از یک منبع آگاه گفته است احتمالا به زودی علی عسکری از مدیریت صدا و سیما کنار خواهد رفت و فرد دیگری جای او را خواهد گرفت.

 در شبکه‌های اجتماعی هم شایعاتی درباره تغییر رییس سازمان تا پایان شهریور ماه منتشر شده است.

سید محمد حسینی، وزیر ارشاد دوران محمود احمدی نژاد، مهرداد بذرپاش، مدیر عامل پیشین شرکت خودروسازی سایپا، غلامعلی حداد عادل، داماد خامنه‌ای و علی فروغی، رییس شبکه سوم سیما از گزینه‌هایی هستند که نام آنها به عنوان روسای احتمالی سازمان صدا و سیما از ماه‌های گذشته مطرح بوده است.

صدا و سیما تاکنون به این اخبار واکنشی نشان نداده است.

روایت یک استعفا

محمد سرافراز که در آبان ۱۳۹۳ جایگزین عزت‌الله ضرغامی شد، بیش از ۲۰ سال تجربه مدیریت عالی سازمان صدا و سیما را داشت اما تنها ۱۸ ماه پس از انتصابش استعفا کرد.

او در کتابش که اخیرا آن را به شکل اینترنتی منتشر کرده، روایت‌هایی از سانسور، نفوذ نهادهای امنیتی به ویژه سپاه در صدا و سیما و نقش دفتر رهبری در تصمیمات مهم در این سازمان ارائه کرده که خبرساز شده است.

سرافراز به ویژه به نقش حسین محمدی، معاون بررسی دفتر علی خامنه‌ای و پدر عروس محمدحسن خامنه‌ای، برادر کوچک‌تر رهبر جمهوری اسلامی در استعفای خود اشاره می‌کند.

علی ‌عسکری، رییس کنونی سازمان صدا و سیما در دوره ریاست عزت‌الله ضرغامی معاون فنی صدا و سیما بود. سرافراز در زمان ریاست بر سازمان صدا و سیما، علی عسکری را برکنار کرد.

او در کتاب خود نوشته است که حسین محمدی، از مدیران دفتر رهبر جمهوری اسلامی، حامی علی عسکری بوده است.

سرافراز از یک شرکت «بدون مجوز« به نام «توسعه فن‌آوری سروش» (مسئول توسعه پیام‌رسان سروش) نام برده و نوشته ۴۹ درصد سهام آن متعلق به سه نفر و از جمله فرزند علی عسکری بوده است و «نزدیکان غلامعلی حداد عادل» پدر عروس آیت‌الله خامنه‌ای و «عوامل هلدینگ یاس»، وابسته به بنیاد تعاون سپاه از آن حمایت می‌کرده‌اند.

علی عسکری ۲۲ اردیبهشت سال ۹۵ با حکم رهبر جمهوری اسلامی رییس سازمان صداوسیما شده است.

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    • farid

      ادامه اهدای پول نفت به گروههای شبه نظامی منطقه و دفاع اروپا از مذهبیون افراطی! - عطریانفر، فعال اصلاح‌طلب؟!: شعار نه غزه، نه لبنان چرند است، باید هزینه‌های حزب‌الله را بدهیم!! - اسماعیل هنیه از رهبران گروه حماس در نامه‌اش به خامنه‌ای، «مسرت فراوان» خود را از «اعلام آمادگی حکومت ایران برای تجهیز مقاومت؟! به آنچه برای انجام وظیفه به آن نیاز دارد» اعلام کرده و نوشته است: «خدای بزرگ را سپاسگزارم که وجود شما را به ما ارزانی داشت!» - مایک پمپیو وزیر امور خارجه آمریکا روز شنبه 31 اوت گفت، واشنگتن اطلاعات قابل اطمینانی دارد که نفتکش آدریان دریا به سوی بندر طرطوس سوریه می‌رود!. - آرون اتزلر، دبیرکل حزب چپ سوئد در نشست خبری درباره اخراج کاکه‌باوه نماینده کُرد ایرانی‌تبار پارلمان سوئد از حزبشان گفته: «او ادعا کرده که در محلات حاشیه‌ای شهرهای سوئد خلافت اسلامی تاسیس شده است. از سوی دیگر خواهان ممنوعیت نمادهای مذهبی در مدارس است و این در تناقض با سیاست حزب ما است!!.»

    • یعقوب

      مشکل رادیان و تلویزان جمهوری اسلامی با تغییر مدیریت آن حل نمیشه چون مشکل این مجموعه اینکه نتونسته خودش رو با تغییرات ، شرایط و واقعیتهای جدید وفق بده واقعیت اینکه با پیشرفت تکنولوژی دیگه تعریف رسانه نسبت به دو دهه پیش تغییرکرده ولی متاسفانه مسئولین جمهوری اسلامی هنوز فکر میکنن که ما در دهه ۶۰قرار داریم و میخوان با همان روش رادیان و تلویزان را اداره کنند پس به جای تغییر مدیرباید نحوه تفکر و دیدگاه حضرات تغییر بکنه و یا اینکه شاهد پسرفت و ریزش هرچه بیشتر مخاطبان باشند یعنی دقیقا همون اتفاقی که داره برای مجموعه ای عریض و طویل هر روز اتفاق میفته