ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ادامه اعتصاب کارگران کنتورسازی ایران در قزوین

کارگران کنتورسازی ایران پنج‌شنبه در برابر دفتر امام جمعه قزوین به اعتراض‌شان ادامه دادند. آنها ۲۵ ماه است حقوق نگرفته‌اند، حراست مانع ورودشان به کارخانه می‌شود و به تعطیلی خط تولید کارخانه‌ معترض‌اند.

دور جدید اعتصاب و تجمع‌ کارگران کنتورسازی ایران از ۱۱ شهریور آغاز شد. کارگران معترض هنوز در اعتصاب به سر می‌برند. کارفرمار کارخانه دستگیر شده و در زندان است و مدیریت داخلی جدید کارخانه، از ابتدای مرداد مانع ورود ۲۰۰ کارگر باقیمانده شرکت به کارخانه شده است. مدیریت گفته که به این کارگران نیاز ندارد.

۲۱ شهریور- تجمع کارگران کنتور سازی مقابل دفتر امام جمعه قزوین

کارگران کنتورسازی ایران پنج‌شنبه ۲۱ شهریور در برابر دفتر امام جمعه قزوین به اعتراض‌شان ادامه دادند. آنها روزهای پیش در برابر ساختمان استانداری قزوین دست به تجمع می‌زدند.

 این کارگران که ۲۵ ماه است حقوق نگرفته‌اند، خواستار پرداخت حقوق معوقه و حق بیمه خود، و راه‌اندازی خط تولید کارخانه‌ هستند.

یک نماینده کارگران کنتورسازی به خبرگزاری دولتی کار ایران (ایلنا) گفته است که تعداد کارگران کارخانه از زمان خصوصی‌سازی آن در ۸۷، از ۹۰۰ تن به حدود ۲۰۰ تن رسیده و مدیریت گفته است که به همین کارگران نیز از ابتدای مرداد نیازی ندارد.

به گفته او، کارگران در این سال‌ها به همه نهادهای مسئول مراجعه کرده‌اند اما نتیجه‌ای در بر نداشته است.

نماینده کارگران کنتورسازی مطالبات کارگران را چنین شرح داده است:

«ما از سال ۹۵ مطالبات نپرداخته نداریم؛ ۹۶ نیز هر کارگر نزدیک به ده میلیون طلب دارد که برای پرداخت این مطالبات، حکم دادگستری را داریم؛ در ۹۶ و ۹۷ هم نفری حدوداً ده میلیون طلب داریم که برای آن هم حکم گرفته‌ایم؛ امسال نیز بعد ۴ ماه کارکردن بدون حقوق، در شرکت را قفل و زنجیر کردند و گفتند مواد اولیه نداریم! دادگستری قزوین مواد اولیه آورد اما کار باز هم تعطیل است؛ کارفرما شروع به تولید نمی‌کند و می‌گوید این کارگران را نمی‌خواهم؛ برای ما عدم نیاز اعلام کرده است. یک ماه است آواره‌ایم؛ یا جلوی استانداری هستیم یا مقابل فرمانداری البرز یا دفتر امام جمعه.»

 بحران اقتصادی و ارزی ایران که پس از خروج آمریکا از «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) و بازگشت تحریم‌ها تشدید شد، باعث کمبود مواد اولیه و از کار افتادن خط تولید کارخانه‌های زیادی شده است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.